-
Παιδιά είμαι 25 χρονών και ψάχνω ένα αυτοκίνητο μικρό το οποίο να καίει πάρα πολύ λίγο και να πληρώνω λίγα τέλη κυκλοφορίας.πιο πολύ για πόλη αλλά και για ταξιδάκι μέχρι 250χλμ απόσταση. Λάρισα - Θεσσαλονίκη - Σέρρες κτλ...
Έχετε να μου προτείνετε κανένα? Τα πετρελαιοκίνητα μπορώ να τα κυκλοφορήσω Αθήνα - Θεσσαλονίκη ???
Δεν με ενδιαφέρουν και πολύ τα αμάξια. Την δουλεία μου θέλω να κάνω μόνο.
Το θέλω σίγουρα τετράπορτο και να είναι να μην χαλάει και πολύ εύκολα.Τουοτα παράδειγμα. και δεν με ενδιαφέρει το μέγεθος.
-
Παιδιά είμαι 25 χρονών και ψάχνω ένα αυτοκίνητο μικρό το οποίο να καίει πάρα πολύ λίγο και να πληρώνω λίγα τέλη κυκλοφορίας.πιο πολύ για πόλη αλλά και για ταξιδάκι μέχρι 250χλμ απόσταση. Λάρισα - Θεσσαλονίκη - Σέρρες κτλ...
Έχετε να μου προτείνετε κανένα? Τα πετρελαιοκίνητα μπορώ να τα κυκλοφορήσω Αθήνα - Θεσσαλονίκη ???
Το θέλω σίγουρα τετράπορτο και να είναι να μην χαλάει και πολύ εύκολα.Τουοτα παράδειγμα. και δεν με ενδιαφέρει το μέγεθος.
-
-
Κοίτα καλύτερα από μικρά παρά από μίνι.Σου προτείνω μέχρι 1.200-1.300 κυβικά.Δεν μας είπες για λεφτά .Πολύ δυνατές επιλογές το clio 1.2 tce energy(12990),fiesta 1.25 trend,kia rio 1.2 uptown,i20 1.2 gl(τα ίδια πάνω κάτω με άλλο θέμα ).Όλα που σου προτεινα είναι αξιολογότατα.Δες και ibiza 1.2 tsi ecomotive(και γρήγορο,και οικονομικό και 119€ τέλη μόνο,αλλά βγαίναι στα 14.400).
-
Τσεκαρε ολα τα αλλα θεματα που εχουν ανοιξει για νεο οδηγο, φοιτητη, μαυριτανο λαθρομεταναστη κοκ...Τα ιδια θα δεις κι εκει, εχουν ειπωθει 1.000.000 φορες.
ΕΠΙΛΟΓΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ