Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Μεταχειρισμενο Colt (1,3) VS Corsa (1,2) 3θ
    1. Home
    2. Κατασκευαστές και Μοντέλα
    3. Μεταχειρισμενο Colt (1,3) VS Corsa (1,2) 3θ
    • 1
    • 2
    • 3
    • 3 / 3
    Κατασκευαστές και Μοντέλα
    12
    48
    116
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • E
      ethnikofron471 last edited by

Ο χρήστης koubeast έγραψε:
      Ενώ από τα δύο το corsa ειναι σαφώς ομορφότερο μέσα έξω και δείχνει πιο στιβαρό, πραγματικά είναι τάφος. Είναι ΠΑΡΑ πολύ αργό, νομίζω θα σε απογοητεύσει. Αν κοιτούσες για το 1,3 diesel με τα 95 άλογα θα ήταν καλύτερα τα πράγματα, (δυσκολο να βρεθεί μεταχειρισμένο όμως και σε τέτοια τιμή οπότε το ξεχνάμε) Αλλιώς μόνο και μόνο λόγω του αναιμικού 1,2 κινητήρα του Opel θα πρότεινα το Colt το οποίο όμως προσωπικά το θεωρώ άσχημο, ειδικά μέσα δε παλεύεται το εσωτερικό του, σε σχέση με το Opel
      Πάντως σε άνεση ανάρτησης υπερέχει σίγουρα το Opel, το Colt κοπανάει, αλλά αν δεν έχεις γκάζι τι τα θες τα άλλα...

Το Panda 100 πάντως είναι , αλλά αφού δε σ αρέσει, το αφήνουμε εκτός.

ethnikofron, έλεος με το μίσος σου για την opel, ξεκόλλα. Με την ίδια λογική μπορώ να βρίζω τα πολυαγαπημένα σου Fiat που τόσο υπερασπίζεσαι

Όχι ρε μεγαλε δεν μπορείς να πεις το ιδιο για τα Fiat γιατι είναι ΠΟΛΥ πιο αξιόπιστα αυτοκίνητα απο τα Opel.
      Με αυτοκινητα μεγάλωσα και συνεχίζουν να ειναι η αγάπη μου...Απο opel...και αν εχω ζήσει...σχεδον όλο μου το σοι....
      Γι'αυτο ξέρω τι σου λεω για τα Opel...Τελευταία κακή εμπειρία ήταν με του πατέρα μου το insignia...ασε...Αυτά που έχω ζήσει δεν μπορείς να τα αναιρέσεις λέγοντας μου οτι τα 'μισώ' ...
      Όπως και να χει ποτε δεν ήμουν Fiatάκιας...Mercedeζάκιας 😉 Απλα θεωρώ τα φιατ πλεον ειναι απο τις καλύτερες επιλογες (ανάλογα παντα το τι θες) και σίγουρα δεν υπάρχει μονο η φίατ και ΦΥΣΙΚΑ δεν υποστηρίζω την Φιατ....Ωστόσο δεν θα πάψω ποτε να λεω τις εμπειρίες μου απο τα Opel!
      Δεν είνα δυνατόν όλο μου το σοι να απογοητεύτηκε...γνωστοί να λεν τα χειρότερα...στο google να βρίσκεις προβλήματα που δεν βρίσκεις για κανενα αλλο ευρωπαϊκό αυτοκίνητα και το πανάκριβο insignia του πατέρα μου απο τον πρώτο καιρό να βγάζει σοβαρά ηλεκτρονικά προβλήματα και οσο περνάει ο καιρός να χειροτερεύουν και να επεκτείνονται ακόμα και στην μηχανή...σε παρακαλώ...το οτι λεω ειναι προσωπικά μου βιώματα...άλλος μπορεί να έχει διαφορετικά...με λιγο ψάξιμο μαθαίνεις 😉

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • I
        inimic last edited by

Μήπως το σκίσαμε το θέμα;

Μία ερώτηση έκανε ο άνθρωπος...

• F
          firith last edited by

Δεν υπαρχει προβλημα
          Σημερα παω να κοιταξω απο κοντα ενα κολτ και αργοτερα ενα clio...

• E

απο την πελυρά μου συγγνώμη...Εγώ εκανα στον άνθρωπο μια επισήμανση για καλό...άλλοι τράβηξαν το θέμα και έπρεπε να δικαιολογηθώ αλλα και να αιτιολογήσω (έπρεπε να το είχα κανει πιο νωρίς) αυτό που είπα.

Πες μας και εντυπώσεις φίλε μου (αν και προσωπικά πιστεύω πως το colt θα σου αρέσει περισσότερο...περιμένουμε:) )

• M
              mad_max_geo last edited by

Ο χρήστης Firith έγραψε:
              Δεν υπαρχει προβλημα
              Σημερα παω να κοιταξω απο κοντα ενα κολτ και αργοτερα ενα clio...

Μη παρεις το κολτ αν εισαι αναμεσα και σε κλιο.Ειναι χρονια πισω το κολτ.

• F
                firith last edited by

Ισχυει αλλα απο αυτα που εχω δει τουλαχιστον ειναι και +1,5 χιλιαρικο το Clio. We shall see 😛

• K
                  krotos last edited by

@ethnikofron επειδη κ εμεις στην οικογενεια opelακιδες ειμαστε θα σου πω τα εξης: ο πατερας μου ειχε ασκονα του 78 και βεκτρα του 92 και τα δυο σκυλια βγηκαν ειδικα το βεκτρα ακομα εκτελει χρεη αγροτικου και δε νιωθει.Ο αδερφος μου αστρα του 99 επισης χωρις κιχ.Εγω κορσα 1.4 του 2004 το εδωσα με 92κ χμετρα και δεν εβγαλε τιποτα τωρα εχω ινσιγκνια και μου εβγαλε κολλημενο μπεκ προφανως λογω κακου καυσιμου και βλαβη στη βαλβιδα χρονισμου που αντικαταστηθηκε μεσω εγγυησης. Επειδη εχω αυτα τα παραδειγματα δε μπορω να λεω οτι τα οπελ ειναι αξιοπιστα γιατι ετυχαν στον περιγυρο μου δε θα ομως οτι ειναι και αναξιοπιστα επειδη μου εβγαλαν βλαβες. Οτιδηποτε παραγετε μαζικα υπαρχει περιπτωση να γινει αστοχια υλικου , εχω ξεπερασει τα συνδρομα των αξιοπιστων γιαπωνεζικων και των χαλασμενων ιταλικων. Βλαβες μπορουν να σου βγαλουν ολα, η βλαβη δε κοιταει χωρα παραγωγης ειναι μια στατιστικη που υπαρχει οπουδηποτε.Κ εγω δε θα ξαναπαρω οπελ, οχι ομως γιατι δε τα θεωρω αξιοπιστα απλα τα βαρεθηκα.
                  Το κλιο ειναι μακραν καλυτερο και πιο ομορφο (προσωπικα) απο το κουτι το κολτ.

• E

Ο χρήστης krotos έγραψε:
                    @ethnikofron επειδη κ εμεις στην οικογενεια opelακιδες ειμαστε θα σου πω τα εξης: ο πατερας μου ειχε ασκονα του 78 και βεκτρα του 92 και τα δυο σκυλια βγηκαν ειδικα το βεκτρα ακομα εκτελει χρεη αγροτικου και δε νιωθει.Ο αδερφος μου αστρα του 99 επισης χωρις κιχ.Εγω κορσα 1.4 του 2004 το εδωσα με 92κ χμετρα και δεν εβγαλε τιποτα τωρα εχω ινσιγκνια και μου εβγαλε κολλημενο μπεκ προφανως λογω κακου καυσιμου και βλαβη στη βαλβιδα χρονισμου που αντικαταστηθηκε μεσω εγγυησης. Επειδη εχω αυτα τα παραδειγματα δε μπορω να λεω οτι τα οπελ ειναι αξιοπιστα γιατι ετυχαν στον περιγυρο μου δε θα ομως οτι ειναι και αναξιοπιστα επειδη μου εβγαλαν βλαβες. Οτιδηποτε παραγετε μαζικα υπαρχει περιπτωση να γινει αστοχια υλικου , εχω ξεπερασει τα συνδρομα των αξιοπιστων γιαπωνεζικων και των χαλασμενων ιταλικων. Βλαβες μπορουν να σου βγαλουν ολα, η βλαβη δε κοιταει χωρα παραγωγης ειναι μια στατιστικη που υπαρχει οπουδηποτε.Κ εγω δε θα ξαναπαρω οπελ, οχι ομως γιατι δε τα θεωρω αξιοπιστα απλα τα βαρεθηκα.
                    Το κλιο ειναι μακραν καλυτερο και πιο ομορφο (προσωπικα) απο το κουτι το κολτ.

Καταρχήν μη μου λες για Ascona και Vectra του 90+...To Ξέρω πολύ ΠΟΛΥ καλά οτι ήταν σκυλιά!Απο τοτε παει η Opel !
                    Ίσως να έτυχε το οτι το corsa και το astra δεν βγαλαν τίποτα, γιατι astra του 98 είχαν οι κουμπάροι μας, οι γείτονες και ενας συνάδελφος του πατέρα μου και είχαν τρελαθεί οι άνθρωποι με τα λεφτα που δωσαν στα συνεργεία! Corsa του 2004 έχει ο ξάδερφος μου στην Θεσσαλονίκη με 100.000χλμ και ου έχει χαλάσει θερμοστάτης 3 φορές και μια ψυγείο...Αν θες μπορώ να σου πω και πολλά άλλα...Δεν έχω 2-3 παραδείγματα εγώ (γιατι 2 μου λες καθως ascona κ vectra δεν πιάνονται) έχω πολλά περισσότερα και νομίζω οτι καθώς δεν είμαι κάτοχος Opel μπορώ να είμαι πιο αντικειμενικός απο εσένα που όλη σου η οικογένεια είναι της Opel...Οσο για το insignia ειναι αδιανόητο να δείνεις ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ λεφτά σε ενα καινούργιο αμάξι και να βγάζει τόσα προβλήματα.Αυτό που μου είπες εσυ το ακούω πρώτη φορά και το σημειώνω να το έχω στα υπόψιν μου.

Για να τελειώνει το θέμα γιατί είμαστε off αν θες να σου πω συγκεκριμένες περιπτώσεις στείλε pm 😉

-Ίσως το clio να είναι όντως πιο σύγχρονο- καλό απο το Colt και σίγουρα είναι ΠΑΑΑΡΑ πολύ πιο όμορφο αλλα αν και δεν είχα ποτε πρόβλημα με renault θα είχα πιο ήσυχο το κεφάλι μου αν είχα ενα Mitsubishi καθώς τα θεωρώ πιο αξιόπιστα...Όπως και να χει και τα δυο ειναι πολύ καλα αμαξάκια

• I
                      inimic last edited by

• First post
                        Last post
                      • 1
                      • 2
                      • 3
                      • 3 / 3
                      • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
                        • ΕΛΛΑΔΑ