-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μήπως είναι θέμα ηλεκτρόγκαζου και όχι κινητήρα;Διαβαζω τωρα ενα αλλο τοπικ να μαθω τι κανει το ηλεκτρογκαζο
Εννοεις δυσλειτουργια του ηλεκτρογκαζου?
-
Απλά κοιμισμένου ηλεκτρόγκαζου (για λόγους οικονομίας προφανώς) εννοώ. Αυτο το καταλαβαίνεις από τον χρόνο που περνάει από τη στιγμή που δίνεις εντολή (πατάς γκάζι) μέχρι το μοτέρ να ανταποκριθεί.
-
Αρα επανερχομαστε στα του σχεδιασμου για χαμηλη καταναλωση και ρυπους.
-
Επειδή έχω το κολτ 1300 '08 στην οικογένεια επιβεβαιώνω ότι είναι...'ραπτομηχανή'
όμως και το γιάρις 1300 δεν μου φάνηκε να υστερεί σημαντικά, συγκριτικά με το κολτ.
Αυτά που παραθέτεις δεν τα έχω επιβεβαιώσει -
Θα έπρεπε να ήταν πολύ μεγάλα ντουγάνια ούτως ώστε να βάλουν ντούρμπο και να χάσουν σε μοτέρ σε σχέση με πριν. Όχι ότι μοτερικώς δεν είναι ντουγάνια εκεί στην Φορντ αλλά αυτά και να θέλεις να τα κάνεις, δεν μπορείς!Ρε Αλεξ ανοιξα το λεξικο στο ' ντουγανι' και η απαντηση ηταν μια μουτζα.... για εξπλειν πλιιζζζζ.
-
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Θα έπρεπε να ήταν πολύ μεγάλα ντουγάνια ούτως ώστε να βάλουν ντούρμπο και να χάσουν σε μοτέρ σε σχέση με πριν. Όχι ότι μοτερικώς δεν είναι ντουγάνια εκεί στην Φορντ αλλά αυτά και να θέλεις να τα κάνεις, δεν μπορείς!
Ρε Αλεξ ανοιξα το λεξικο στο ' ντουγανι' και η απαντηση ηταν μια μουτζα.... για εξπλειν πλιιζζζζ.
Σαλονικιώτικα πατέρα. Σε αυτή την περίπτωση ο άχρηστος, ο χαζός.
ΥΓ: Την έπεισες την κ. Πόπη για την Ιουλιέττα τελικά;
-
Σαλονικιώτικα πατέρα. Σε αυτή την περίπτωση ο άχρηστος, ο χαζός.:Μάλλον τούρκικα.. καρντάσι, μάλλον τούρκικα!
-
Σαν να έχεις δίκιο Γιώργο... Αν και σίγουρα παραφθορά είναι και όχι αυτούσια τούρκικη λέξη. Οπότε σαλονικιώτικα.
-
Ε ναι.. Το πρωτότυπο μάλον ήταν το 'ντουγάν' και απλά εμείς προσθέσαμε και το 'ι' στο τέλος, ελληνοποιώντας το. Το αυτό ισχύει και για το 'καρντάς', τον 'κιοφτέ(σι), και πολλά μα πολλά άλλα, τα οποία δεν είναι προνόμοιο μόνο της Θεσσαλονίκης, αλλά της ευρύτερης χώρας. Μή νομίσετε όμως ότι δεν ισχύει και κάτι αντίστοιχο στην 'απέναντι' πλευρά! Πρώτο και καλύτερο παράδειγμα το.. 'Ισταμπούλ' (τουρκοποίηση του 'εις την Πόλιν')! Αυτά από.. γλωσσολογία (φταίει μάλλον και η πρόσφατη επίσκεψη στη Βασιλεύουσα..) και μεε συγχωρείτε για τα άσχετα με το θέμα.. Πάμε παρακάτω!
-
αφού πήγες στην Πόλη Γιώργο λογικό να επηρεάστηκες...το έκανα το 2008 με τις καλύτερες εντυπώσεις και αναμνήσεις!
-
Aυτο το τοπικ εκτελει χρεη δωρεαν ψυχολογου, μπαινει ο καθενας, καταγραφει τα κομπλεξ του και μετα νιωθει καλυτερα για τον εαυτο του.
Το Golf ειναι πολυ καλο αυτοκινητο, το Giulietta ειναι πολυ καλο αυτοκινητο, το Yaris ειναι πολυ καλο αυτοκινητο, τελος. Αυτα τα αυτοκινητα δεν εχουν τιποτα το κακο πανω τους και σιγουρα δεν εχουν τιποτα το 'χειροτερο' οσον αφορα την κατηγορια τους.
Οταν αγοραζεις ενα αυτοκινητο με τον σοφο τροπο, γνωριζοντας ακριβως τι ζητας και τη χρηση θες να κανεις, δεν πιστευω οτι υπαρχει αυτοκινητο σημερα στην αγορα που θα σε απογοητευσει. Αν αγοραζεις Yaris και εισαι απογοητευμενος, μαλλον δεν ηξερες τι επαιρνες η τι χρηση θα εκανες. Το ιδιο ισχυει για το Golf, για την Giulietta και για οποιοδηποτε αλλο αυτοκινητο ... δεν ειναι αστειο το οτι το καλυτερο αυτοκινητο ειναι παντα αυτο που εχουμε εμεις. Εφοσον ειμαστε σωστοι αγοραστες και ξερουμε τι ακριβως θελουμε, φυσικα και το δικο μας ειναι το καταλληλοτερο για την χρηση και το γουστο μας, εαν δεν ηταν δεν θα το ειχαμε παρει εξ'αρχης. Επειδη δεν κανει στον κολλητο μου, στον θειο μου, στην γκομενα η σε καποιον μεσα σε αυτο το φορουμ το αυτοκινητο που εχω επιλεξει, δεν παει να πει οτι δεν πληρει απολυτα τις προυποθεσεις για τις οποιες το εχω αγορασει.
Στον ιδιοκτητη αρεσει η μαρκα, στον ιδιοκτητη αρεσει το σχεδιο, ο ιδιοκτητης θεωρητικα γνωριζε για την καταναλωση η για τα οποια μικροπροβληματακια μπορει να προκυψουν και με αυτο το σπεπτικο αγορασε το οποιο αυτοκινητο. Βεβαια το 'οτι πληρωνεις παιρνεις' εχει ισχυ για μια ακομη φορα, απλα καποιοι το εχουν παρερμηνευσει εστιαζοντας μονο στο κομματι της αξιοπιστιας. Μπορει το Golf να ειναι πιο ακριβο απ'το Auris, αυτο δεν σημαινει οτι το Golf θα βγαλει λιγοτερα προβληματα απ'το Auris, αυτο σημαινει οτι ο ενας εχει Golf και οτι ο αλλος εχει Auris. Οτι πληρωνεις παιρνεις, το σηματακι και το image ειναι ενας ακομα πολυ σημαντικος παραγοντας της οποιαδηποτε αγορας και οταν γινονται τετοιου ειδους συζητησεις, καποιοι το ξεχνανε.
Δεν γραφω αλλα γιατι θα γραφω μεχρι αυριο και θα γραφω τσαμπα ...
-
Τι καλύτερο έχει το σήμα της φάου βε από αυτό της τογιότα δηλαδή; Σιγά την Bentley...
-
Τα VW είναι μικρές Bentley.
-
Σίγουρα; Μήπως είναι μικρές Lamborghini?
-
Bασικά να ούμε, τα Μπέντλει είναι μεγάλα Φάουβέ.
-
Τι καλύτερο έχει το σήμα της φάου βε από αυτό της τογιότα δηλαδή; Σιγά την Bentley...Είναι πιο αρμονικό. Της Toyota είναι πολύ μεγάλο και με χαλάει λίγο...
-
Αν είναι να πάρεις σήμα πάρε Audi που θυμίζει το σήμα των ολυμπιακών αγώνων
-
Σίγουρα; Μήπως είναι μικρές Lamborghini?Μιλάμε για τα premium.
Στα sport τα seat είναι μικρές lamborghini. -
Τα ιταλικά.-
PPPPPPPP ρε σοβαρά, πιστευει κανείς οτι υπάρχουν πραγματικά κακά αυτοκίνητα σήμερα?
Τα χειρότερα αυτοκίνητα σήμερα .