Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Τα χειρότερα αυτοκίνητα σήμερα .
    1. Home
    2. Κατασκευαστές και Μοντέλα
    3. Τα χειρότερα αυτοκίνητα σήμερα .
    • 1
    • 2
    • 10
    • 11
    • 12
    • 13
    • 14
    • 19
    • 20
    • 12 / 20
    Κατασκευαστές και Μοντέλα
    66
    396
    456
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • S
      spyros-s last edited by

Ο χρήστης BILL33 έγραψε:

Δεν θυμάμαι να διάβασα επέμβαση σας κύριοι διαχειριστές όταν ο φίλος μας έγραψε ότι τα χόντα δεν βλέπονται!
      Εκεί γιατί δεν ανταπαντήσατε που κολλάνε τα χόντα;
      Εγώ λοιπόν απάντησα διότι σχεδόν πάντα τέτοιες γενικευτικές απόψεις διατυπώνονται από κατόχους αυτοκινήτων ή φίλους του ομίλου vag!
      Αφού λοιπόν τα αισθητικά τους κριτήρια είναι τέτοια ώστε να κράζουν τα χόντα για την αισθητική τους ας μας αντιπαραθέσει ο φίλος, που υπερέχουν αισθητικά τα vag σε σχέση με τα χόντα.

Να καταθεσεις μηνυση στην αστυνομια γουστου αφου δεν του αρεσουν τα Χοντα.Απορω πως τολμησε να εχει προσωπικη αποψη περι γουστου!

εγώ απλά ήθελα να συζητήσω και εσείς ειρωνεύεστε...σαφέστατα είναι δικαίωμα του να έχει αισθητικές προτιμήσεις όμως όταν τις παραθέτει σε ένα δημόσιο χώρο προφανώς το κάνει γνωρίζοντας ότι αυτές θα αξιολογηθούν! Δικαίωμα μου λοιπόν να γράψω και την δική μου άποψη! Παραβίασα κάπου τους κανονισμούς του φόρουμ σε αυτό;

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • ?
        A Former User last edited by

Ο χρήστης spyros.s έγραψε:

Δεν θυμάμαι να διάβασα επέμβαση σας κύριοι διαχειριστές όταν ο φίλος μας έγραψε ότι τα χόντα δεν βλέπονται!
        Εκεί γιατί δεν ανταπαντήσατε που κολλάνε τα χόντα;
        Εγώ λοιπόν απάντησα διότι σχεδόν πάντα τέτοιες γενικευτικές απόψεις διατυπώνονται από κατόχους αυτοκινήτων ή φίλους του ομίλου vag!
        Αφού λοιπόν τα αισθητικά τους κριτήρια είναι τέτοια ώστε να κράζουν τα χόντα για την αισθητική τους ας μας αντιπαραθέσει ο φίλος, που υπερέχουν αισθητικά τα vag σε σχέση με τα χόντα.

Να καταθεσεις μηνυση στην αστυνομια γουστου αφου δεν του αρεσουν τα Χοντα.Απορω πως τολμησε να εχει προσωπικη αποψη περι γουστου!

εγώ απλά ήθελα να συζητήσω και εσείς ειρωνεύεστε...σαφέστατα είναι δικαίωμα του να έχει αισθητικές προτιμήσεις όμως όταν τις παραθέτει σε ένα δημόσιο χώρο προφανώς το κάνει γνωρίζοντας ότι αυτές θα αξιολογηθούν! Δικαίωμα μου λοιπόν να γράψω και την δική μου άποψη! Παραβίασα κάπου τους κανονισμούς του φόρουμ σε αυτό;

Πλακα κανεις;Που εγινε παρεμβαση για παραβιαση κανονισμων;

• R
          red_monster last edited by

[φίλε μου έγραψες ότι τα σύγχρονα χόντα δεν βλέπονται...σου ζήτησα λοιπόν να τα συγκρίνεις με την πρώτη ευρωπαική εταιρεία αυτοκινήτων σε πωλήσεις -που προφανώς εκφράζουν περισσότερο τον μέσο Ευρωπαίο καταναλωτή- για να δούμε που υστερούν αλλά και να συζητήσουμε τα περί αισθητικής. Η άποψη σου είναι σεβαστή ως τέτοια αλλά όπως είδες η δική μου όχι! Αυτόματα είναι...εκτός κλίματος!

το προβλημα σου είναι οτι θεωρείς οτι όλοι είναι εναντίων σου... χαλάρωσε και μάθε να διαβάζεις πριν γράψεις γιατί μπορείς να εκτεθείς... σου ξαναλάω οτι εξέφρασα την προσωπική μου άποψη για το σύγχρονα χοντα... που κολλάνε τα βαγκ? τι με νοιάζει τι κάνει ο μέσος ιάπωνας , ευρωπαίος και αμερικάνος??? και στην τελική για να δεις πόσο αστεία και εκτός πραγματικότητας είναι τα γραφομενα σου τα βαγκ αισθητικά τα βρίσκω τρομερά βαρετά και αδιαφορά... αν ανατρέξεις σε προηγούμενες δημοσιεύσεις μου και ξαναδιαβάσεις τις δικές σου θα γελάς...

• S
            spyros-s last edited by

Ο χρήστης drdino έγραψε:

Μάλλον εννοείς πως δεν δέχεσαι να κάνω χιούμορ καθώς η ειρωνεία για να στοιχειοθετηθεί προϋποθέτει να εννοώ κάτι διαφορετικό από αυτό που λέω. Εγώ όμως αναφέρω πως είσαι εκτός κλίματος και το δείχνω χιουμοριστικά.

Φίλε μου και χιούμορ να κάνεις και να σχολιάζεις...λογικότατα μου φαίνονται αυτά και φυσικά καλοδεχούμενα όταν είναι καλοπροαίρετα!
            Εσύ όμως ειρωνεύεσαι και το έχεις ξανακάνει... αυτό είναι λάθος και θέλω να το δεχτείς.
            Αν πρόσεξες στο δικό μου αρχικό ποστ είχα βάλει το emoticon με το χαμόγελο μόνο και μόνο για να μην θεωρηθεί ειρωνική η απάντηση μου. Λες να έχω την διάθεση να τσακώνομαι όποτε μπαίνω στο φόρουμ;

• S
              spyros-s last edited by

Ο χρήστης red_monster έγραψε:

[φίλε μου έγραψες ότι τα σύγχρονα χόντα δεν βλέπονται...σου ζήτησα λοιπόν να τα συγκρίνεις με την πρώτη ευρωπαική εταιρεία αυτοκινήτων σε πωλήσεις -που προφανώς εκφράζουν περισσότερο τον μέσο Ευρωπαίο καταναλωτή- για να δούμε που υστερούν αλλά και να συζητήσουμε τα περί αισθητικής. Η άποψη σου είναι σεβαστή ως τέτοια αλλά όπως είδες η δική μου όχι! Αυτόματα είναι...εκτός κλίματος!

το προβλημα σου είναι οτι θεωρείς οτι όλοι είναι εναντίων σου... χαλάρωσε και μάθε να διαβάζεις πριν γράψεις γιατί μπορείς να εκτεθείς... σου ξαναλάω οτι εξέφρασα την προσωπική μου άποψη για το σύγχρονα χοντα... που κολλάνε τα βαγκ? τι με νοιάζει τι κάνει ο μέσος ιάπωνας , ευρωπαίος και αμερικάνος??? και στην τελική για να δεις πόσο αστεία και εκτός πραγματικότητας είναι τα γραφομενα σου τα βαγκ αισθητικά τα βρίσκω τρομερά βαρετά και αδιαφορά... αν ανατρέξεις σε προηγούμενες δημοσιεύσεις μου και ξαναδιαβάσεις τις δικές σου θα γελάς...

Δεν κατάλαβες το ύφος της γραφής μου στο αρχικό ποστ...ήθελα απλά να συζητήσω και όχι να τσακωθώ. Μ' ενόχλησε η ειρωνική παρέμβαση 2 διαχειριστών και όχι η άποψη σου. Άλλωστε και εγώ παρέθεσα την δική μου!
              Φυσικά και δεν έχω κάτι μαζί σου!

• D
                drdino last edited by

Λες να έχω την διάθεση να τσακώνομαι όποτε μπαίνω στο φόρουμ;

Όχι, συνήθως μπαίνεις όταν ειπωθεί κάτι κακό για honda.

Και για να τελειώνει το αστείο γιατί βαρέθηκα:

Μ' ενόχλησε η ειρωνική παρέμβαση 2 διαχειριστών και όχι η άποψη σου. Άλλωστε και εγώ παρέθεσα την δική μου!
                Φυσικά και δεν έχω κάτι μαζί σου!

Παρέμβαση διαχειριστών δεν υπήρξε καθώς κανείς δεν έγραψε με ιδιότητα διαχειριστή. Δύο άτομα σε ρώτησαν πού κολλάει το VAG στην συζήτηση για το αν τα Honda είναι όμορφα.

Τέλος, ο ίδιος έγραψες ότι:

Δεν θυμάμαι να διάβασα επέμβαση σας κύριοι διαχειριστές όταν ο φίλος μας έγραψε ότι τα χόντα δεν βλέπονται! 1
                Εκεί γιατί δεν ανταπαντήσατε που κολλάνε τα χόντα; 2
                Εγώ λοιπόν απάντησα διότι σχεδόν πάντα τέτοιες γενικευτικές απόψεις διατυπώνονται από κατόχους αυτοκινήτων ή φίλους του ομίλου vag! 3
                Αφού λοιπόν τα αισθητικά τους κριτήρια είναι τέτοια ώστε να κράζουν τα χόντα για την αισθητική τους ας μας αντιπαραθέσει ο φίλος, που υπερέχουν αισθητικά τα vag σε σχέση με τα χόντα. 4

Παραδέχεσαι λοιπόν πως το πρόβλημά σου είναι πώς κάποιον έγραψε πως τα χόντα δεν βλέπονται. Τέλος.

• N
                  nikos last edited by

Ο χρήστης audipassion έγραψε:
                  Ποιά μοντέλα πιστέυται ότι δεν αξίζουν και δεν θα έπρεπε να πώλουνται , εντάξυ δεν υπάρχουν κακά αμάξια εδώ και πολλά χρόνια αλλά ποιά από αυτά που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά πιστεύεται οτι είναι ο κατιμάς ;

ΟΛΑ τα sangyong ή όπως γράφεται.

Μετα το ματιζ.

Sent from my iPad 2 using Tapatalk

Nikos @ YouTube

• S
                    spyros-s last edited by

Κύριοι και εγώ κουράζομαι ν' απαντώ οπότε θα τελειώσω με αυτό!
                    Ο φίλος έγραψε ότι τα σύγχρονα τογιοτοχόντα δεν βλέπονται! Επειδή η άποψη αυτή είναι αόριστη του ζήτησα να γίνει πιο συγκεκριμένος και για να μπορέσουμε να συγκρίνουμε που υστερούν κατά την γνώμη του, ζήτησα, να τα συγκρίνει με τον πρώτο σε πωλήσεις Ευρωπαίο κατασκευαστή! Εκεί κόλλησε η βαγκ! Σαν εκπρόσωπος του μέσου όρου,σαν μέτρο σύγκρισης, το κοινά αποδεκτό σύμφωνα με τις πωλήσεις! Τόσο απλά!
                    Αν δηλαδή εγώ έγραφα, λόγου χάρη ότι τα vw δεν βλέπονται δεν θα ζητούσαν κάποιοι να τους πω που το στηρίζω αυτό; Γιατί είναι εκτός θέματος μια ερώτηση σε μια συγκεκριμένη δημοσίευση;
                    Τέλος πάντων ο καθένας με την άποψη του!

• S
                      saligari_magiko last edited by

Αν δηλαδή εγώ έγραφα, λόγου χάρη ότι τα vw δεν βλέπονται δεν θα ζητούσαν κάποιοι να τους πω που το στηρίζω αυτό;

Αν έλεγες κάτι τέτοιο γι αυτά τα γλυπτά με ρόδες θα σε περνάγαν όλοι για τρελό

• Q
                        qsisvts last edited by

Spyros.s δεν ξέρω αν το έχεις παρατηρήσει ποτέ ότι ο red monster αγαπάει κυρίως ιταλικά αυτοκίνητα (και για πες μου τώρα αν τα σύγχρονα χόντα συγκρίνονται εμφανισιακά με τις αντίστοιχες άλφα ) , οπότε λογικό είναι να δίνει μια παραπάνω έμφαση στην εμφάνιση (το vag όντως πού κολλάει? ) και ότι ποτέ δεν υπήρξε προστατευόμενος των mod κάτι που μπορείς να διαπιστώσεις στο σχετικό θρεντ στις ανακοινώσεις

(Άσχετο, αλλά πρέπει να λέμε και τα αυτονόητα καμία φόρα )

Sent from my LG-P500

• P
                          pasxos last edited by

Ο χρήστης drdino έγραψε:

Παρέμβαση διαχειριστών δεν υπήρξε καθώς κανείς δεν έγραψε με ιδιότητα διαχειριστή. Δύο άτομα σε ρώτησαν πού κολλάει το VAG στην συζήτηση για το αν τα Honda είναι όμορφα.

Ρε συ Ντινο αυτο δεν το πιανω.Εισαι διαχειριστης.Απ τη στιγμη που δεχομαστε κατι τετοιο γιατι θα πρεπει να χωριζεται η αποψη σου σε κοκκινα η μαυρα γραμματα;Σορρυ αλλα εγω οποτε γραφεις κατι εχω στο μυαλο μου οτι εισαι διαχειριστης και ως τετοιος γραφεις.Δεν ξερω αν ειναι λαθος η σωστο αλλα αυτο ισχυει για μενα.Δεν μπορω να κανω διαχωρισμους του στυλ 'τωρα γραφει ως mod' ,'τωρα γραφει ως user' 'τωρα γραφει ως τσακ νορις' κλπ .Εφοσον εισαι διαχειριστης νομιζω δεχεσαι να υποκεισαι σε συγκεκριμενους κανονες εφοσον το επιθυμεις αλλιως παυεις να εχεις την ιδιοτητα.Επομενως καταλαβαινω τον σπυρο και νομιζω εχει δικιο.Δεν ειδα κατι μεμπτο απ την πλευρα του.Ισα ισα ολοι ξερουμε το ποσο παιδακι εινα ο ρεντ αλλα δεν το κακολογουμε.

• G
                            giorgosrallyman last edited by

Ε πες και εσύ ρε Σπύρο ότι ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΣΟΥ ΓΝΩΜΗ τα Βαγκ, τα Βουγκ, τα Στρουγκ, κλπ, είναι χρέπια και δε βλέπονται (όπως έκανε ο φίλος για τα Χόντα, τα Τσόντα, κλπ, κλπ..), να μή μπορεί να σου την πει και κανείς στο φινάλε.. Ο καθείς τη γνώμη του λέει εδώ μέσα και αυτό πρέπει να είναι σεβαστό, προς πάσα όμως κατεύθυνση!

Κατά τα άλλα, για μένα όπως και για κάποιους άλλους απ'ό,τι διαπίστωσα εδώ μέσα, χειρότερα αυτοκίνητα (σαν θεωρία περισσότερο, όχι ότι στην πράξη είναι κυριολεκτικά κακά αυτοκίνητα..) θεωρούνται κάτι.. μπασταρδεμένα βοοειδή τύπου Χ6, Καγιέ και άλλα ομοειδή (και μάλιστα σε 'γρήγορες' εκδόσεις..) που δεν ξέρουν ούτε τα ίδια τί είναι και τί πρεσβεύουν!

Αυτό και, σας παρακαλώ, μή με.. σταυρώσετε τώρα που έχω αυτήν την ακραία, ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ άποψη! Παραθέστε απλά και τη δική σας, κουβέντα να γίνεται, όχι ξύλο να πέφτει..

• realzeus
                              realzeus last edited by

Ο χρήστης giorgosrallyman έγραψε:
                              Αυτό και, σας παρακαλώ, μή με.. σταυρώσετε τώρα που έχω αυτήν την ακραία, ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ άποψη! Παραθέστε απλά και τη δική σας, κουβέντα να γίνεται, όχι ξύλο να πέφτει..

Μαζί μου θα έχουν να κάνουν αν πάνε να σε σταυρώσουν Γιώργη...

• G
                                giorgosrallyman last edited by

Ακούτε??? Έχω τον... πιστολά μου εδώ μέσα!!!

• Q
                                  qsisvts last edited by

Ο χρήστης pasxos έγραψε:

Ρε συ Ντινο αυτο δεν το πιανω.Εισαι διαχειριστης.Απ τη στιγμη που δεχομαστε κατι τετοιο γιατι θα πρεπει να χωριζεται η αποψη σου σε κοκκινα η μαυρα γραμματα;Σορρυ αλλα εγω οποτε γραφεις κατι εχω στο μυαλο μου οτι εισαι διαχειριστης και ως τετοιος γραφεις.Δεν ξερω αν ειναι λαθος η σωστο αλλα αυτο ισχυει για μενα.Δεν μπορω να κανω διαχωρισμους του στυλ 'τωρα γραφει ως mod' ,'τωρα γραφει ως user' 'τωρα γραφει ως τσακ νορις' κλπ .Εφοσον εισαι διαχειριστης νομιζω δεχεσαι να υποκεισαι σε συγκεκριμενους κανονες εφοσον το επιθυμεις αλλιως παυεις να εχεις την ιδιοτητα.Επομενως καταλαβαινω τον σπυρο και νομιζω εχει δικιο.Δεν ειδα κατι μεμπτο απ την πλευρα του.Ισα ισα ολοι ξερουμε το ποσο παιδακι εινα ο ρεντ αλλα δεν το κακολογουμε.

ναι βρηκες κι εσυ ατομο το ατομο να το πεις αυτο, που γραφει ολη την ωρα με την ιδιοτητα του διαχειριστη και δε σηκωνει μυγα στο σπαθι του

• realzeus
                                    realzeus last edited by

Ο χρήστης drdino έγραψε:
                                    Κατά τα άλλα:
                                    'Το F-15 έχει καλύτερα οπλικά συστήματα από το F-5'
                                    'Ναι αλλά το VAG/PSA/Geely/LADA δεν έχει καν οπλικά συστήματα.'

Μη σε πετύχω κακομοίρη μου με το MiG 29M μου σε close dogfight...

• realzeus
                                      realzeus last edited by

Ο χρήστης giorgosrallyman έγραψε:
                                      :lol: Ακούτε??? Έχω τον... πιστολά μου εδώ μέσα!!!

Διάλεξε αδερφέ! Μ1911Α1 0.45 ή Beretta 9mm?

• D
                                        drdino last edited by

Ο φίλος έγραψε ότι τα σύγχρονα τογιοτοχόντα δεν βλέπονται! Επειδή η άποψη αυτή είναι αόριστη του ζήτησα να γίνει πιο συγκεκριμένος και για να μπορέσουμε να συγκρίνουμε που υστερούν κατά την γνώμη του, ζήτησα, να τα συγκρίνει με τον πρώτο σε πωλήσεις Ευρωπαίο κατασκευαστή! Εκεί κόλλησε η βαγκ! Σαν εκπρόσωπος του μέσου όρου,σαν μέτρο σύγκρισης, το κοινά αποδεκτό σύμφωνα με τις πωλήσεις! Τόσο απλά!

Αν επιχειρήσουμε να εξετάσουμε τα της Ελληνικής αγοράς μπορούμε να βγάλουμε κάποιο συμπέρασμα για την 'ομορφιά' μιας 156 συγκρίνοντας τις πωλήσεις της με ένα accent; Όταν πουλάς σε μάζα δεν μπορείς να κάνεις εξτραβαγκάνζες, παίρνεις τον μικρότερο κοινό παρονομαστή και βγάζεις ένα χασμουρητό σε ρόδες.
                                        Αν αντίθετα βγάλεις ένα ιδιαίτερο σχήμα τότε σίγουρα θα έχεις άτομα που τους τρέχουν τα σάλια και άτομα που κοιτάνε από την άλλη μεριά.

@Pasxos: αφενός δεν είμαι διαχειριστής, αφετέρου κανείς δεν έχει δεχτεί κάτι όσον αφορα τους mods, ούτε εγώ ούτε εσύ. Το φορουμ μας λειτουργεί έτσι, οι mods δείχνουμε ανοχή σε ορισμένα πράγματα και συμμετέχουμε στο χαβαλέ. Γιαυτό σε όσους αρέσει κάθονται, όσοι δεν συμφωνούν το δείχνουν και κάνουν τις επιλογές τους.

• P
                                          pasxos last edited by

Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:

ναι βρηκες κι εσυ ατομο το ατομο να το πεις αυτο, που γραφει ολη την ωρα με την ιδιοτητα του διαχειριστη και δε σηκωνει μυγα στο σπαθι του

Ρε μλκ, ,τον ξερω τον ντινο και απλα (για να πω την αληθεια) κι εγω την απαντηση του την πρωτη στον σπυρο την πηρα λιγο....moderatorική.. Τωρα γραπτος λογος ξερω γω,τι να σου πω.Απλα επειδη τον ξερω και ξερω οτι ειναι mod,λεω απλα οτι δε μπορω να διαχωριζω καθε λιγο και λιγακι ως τι γραφει θα ξεκουτιανει το ζελε.

@Pasxos: αφενός δεν είμαι διαχειριστής, αφετέρου κανείς δεν έχει δεχτεί κάτι όσον αφορα τους mods, ούτε εγώ ούτε εσύ. Το φορουμ μας λειτουργεί έτσι, οι mods δείχνουμε ανοχή σε ορισμένα πράγματα και συμμετέχουμε στο χαβαλέ. Γιαυτό σε όσους αρέσει κάθονται, όσοι δεν συμφωνούν το δείχνουν και κάνουν τις επιλογές τους.

Μου μιλας λες και δεν ειμαι η αγαπη σου πια... Πρωτον δεν το πιανω αυτο το 'δεν ειμαι διαχειριστης'.Δευτερον,εννοω,(ξεροντας προφανως μετα απο τοσο καιρο εδω μεσα και καποια μπαν αργοτερα... ) το ελαστικο moderating,οτι εφοσον εισαι mod η οπως θες πεστο οφειλεις (και καλα,ετσι πιστευω εγω μπρει να ναι και λαθος) να μιλας με συγκεκριμενο τροπο.Γιατι οφειλω να ομολογησω (κι εσυ νομιζω αν το ξαναδιαβασεις) οτι η απαντηση σου ηταν καπως ειρωνικη χωρις λογο.Ακριβως επειδη ξερω οτι δεν εχεις λογο να ειρωνευτεις το σπυρο σκεφτηκα οτι ειναι τουλαχιστον περιεργη απαντηση.Γι αυτο και εκφραζω την αποψη μου για να μου πει καποιος αν καταλαβα λαθος τα περι της απαντησης και γενικα αν εχω καταλαβει λαθος για τα περι moderating.Τελος παντων,fuck τη συζητηση και ξανα FUCK τα γερμανικα.Αυτα φταινε για ολα.. Μπουρδελα 4τροχα.-

• T
                                            taurus last edited by

Ο χρήστης pasxos έγραψε:
                                            Μπουρδελα 4τροχα.-

+Brera

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 10