-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Χθές δοκίμασα τα Lucky Strike τα κόκκινα... ΑΗΔΙΑ!
Eισαι μικρος ακομα... Τα καλυτερα τσιγαρα σε απολαυση για μενα ισως με τα camel μαζι.Τα davidoff ποτε δεν τα αντεξα πανω απο 4-5 μερες,ουτε καν ta gold,ο λαιμος εγινε σουφρα. Αν και τιποτα χειροτερο απο craven κιτρινο + γλυκοριζα...
Εντάξει δεν υπάρχει ακόμα το xp, θα μάθει
Εσύ ρε μλκ πώς αντέχεις τόσα χρονιά τα lucky?
Sent from my LG-P500
-
Bασικα δεν μπορω να τα αλλαξω.Απο οσα εχω δοκιμασει σ αυτο ξαναγυρναω.Ειναι γονιδιακο μαλλον θεμα το τι τσιγαρο θα καπνισεις εκτος απο επιτυχια του μαρκετινγκ του καθε brandname. Εν τω μεταξυ μου εφεραν απο duty free 2 κουτες luckies με 30 ευρω...ενω απο δω θελω 80 ευρω.Κοινως 1,5 ευρω το πακετο ενω εδω 4 και τωρα που τελειωσαν μου καθεται βαρυ ποσο..
-
Κι εγώ τα λάτρευα αλλά οι καφέ και πράσινες χλέπες με οδήγησαν στο καπνό
Ακόμα θα κάνω κανένα από τράκα, αλλά όχι συστηματικά
Sent from my LG-P500
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Eισαι μικρος ακομα... Τα καλυτερα τσιγαρα σε απολαυση για μενα ισως με τα camel μαζι.Τα davidoff ποτε δεν τα αντεξα πανω απο 4-5 μερες,ουτε καν ta gold,ο λαιμος εγινε σουφρα. Αν και τιποτα χειροτερο απο craven κιτρινο + γλυκοριζα...
**Εντάξει δεν υπάρχει ακόμα το xp, θα μάθει **
Sent from my LG-P500
-
Αγαπανε lucky αλλα κλεινουν λαιμο. Στην αλβανια πακετο marlboro gold απο 1,50 μεχρι 1,80.
-
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
**Εντάξει δεν υπάρχει ακόμα το xp, θα μάθει **
Sent from my LG-P500
καλα παιχνιδια δεν παιζεις? experience εννοω
-
καλα παιχνιδια δεν παιζεις? experience εννοωΜια φορά κι έναν καιρό έπαιζα lineage...
-
Το εχω πει εγω οτι εισαι πιτσιρικας....
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Το εχω πει εγω οτι εισαι πιτσιρικας....Άντε πάλι...
-
Μια φορά κι έναν καιρό έπαιζα lineage...
ε δεν επαιζες cs, rpg (ο φανταστικος θεος να το κανει ) ηταν , δεν ξερεις το xp ?
-
Μια φορά κι έναν καιρό έπαιζα lineage...
ε δεν επαιζες cs, rpg (ο φανταστικος θεος να το κανει ) ηταν , δεν ξερεις το xp ?
Counter Strike;
-
Tα κουφώματα δεν τα έχω καθαρίσει ποτέ, καταλαβαίνετε λοιπόν τι είναι αυτή η μαυρίλα
-
Έτσι θα καταλήξουν και τα δικά μου...
-
Ο χρήστης bihlas87 έγραψε:
Tα κουφώματα δεν τα έχω καθαρίσει ποτέ, καταλαβαίνετε λοιπόν τι είναι αυτή η μαυρίλαΠάρτε ιονιστή να φιλτράρει (να μη δουλεύει ο ιονιστής, μονό ο ανεμιστήρας για το φίλτρο , θα σας βγάλω αργότερα φώτο με το φίλτρο μου που είναι κίτρινο
Sent from my LG-P500
-
Πωωω το περίπτερο απέχει 5 λεπτά απ' το σπίτι μου... Οπότε προμηθεύτικα και ανάλογη ποσότητα πακέτων...
-
Πωωω το περίπτερο απέχει 5 λεπτά απ' το σπίτι μου... Οπότε προμηθεύτικα και ανάλογη ποσότητα πακέτων...Για να κάνεις τα κουφώματα έτσι?
Πάρτε ιονιστή να φιλτράρει (να μη δουλεύει ο ιονιστής, μονό ο ανεμιστήρας για το φίλτρο , θα σας βγάλω αργότερα φώτο με το φίλτρο μου που είναι κίτρινο
Δεν πειράζει μωρέ, το φοιτητικό μου σπίτι είναι, τους δύο τελευταίους χειμώνες ανοίγω πολύ πιο συχνά τα παράθυρα.
-
Ο χρήστης bihlas87 έγραψε:
Πωωω το περίπτερο απέχει 5 λεπτά απ' το σπίτι μου... Οπότε προμηθεύτικα και ανάλογη ποσότητα πακέτων...
Για να κάνεις τα κουφώματα έτσι?
Κοντά είμαι...
-
Τώρα που φύγε η γυναίκα (μη φάω και παντόφλα ) κοιτά πώς έχει γίνει το φίλτρο
Και αυτό είναι το 2ο , το πρώτο αλλάχτηκε σε πολύ χειρότερη φάση
Κρατάει παρά πολλή βρωμα
Sent from my LG-P500
-
-
κιούση φαντάσου τα πνευμόνια σου...
καθιστική ζωή + τζανκ φουντ + τσιγαρα...
.: Περί τσιγάρων, καπνού και τα συναφή... :.