-
πραγματικα δεν υπαρχει ουτε ενα λεξους που να μη μου αρεσει..εκπεμπουν κατ εμε μια απιστευτη ηρεμια κ επιπεδο..
-
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
πραγματικα δεν υπαρχει ουτε ενα λεξους που να μη μου αρεσει..εκπεμπουν κατ εμε μια απιστευτη ηρεμια κ επιπεδο..Kιουρίες
-
-
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
πραγματικα δεν υπαρχει ουτε ενα λεξους που να μη μου αρεσει..εκπεμπουν κατ εμε μια απιστευτη ηρεμια κ επιπεδο..Δεν έχεις δει όλη τη γκάμα βλέπω...

Το νέο GS πάντως μου αρέσει.
-
Ενδιαφέροντα αυτά που γράφουν οι αμερικανοί στο τεστ. 8-)
Sent from my GNex using smoke signals.
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
πραγματικα δεν υπαρχει ουτε ενα λεξους που να μη μου αρεσει..εκπεμπουν κατ εμε μια απιστευτη ηρεμια κ επιπεδο..
Δεν έχεις δει όλη τη γκάμα βλέπω...

κ ομως..κ μου φαινεται ωραιο.δεν ειχα την τυχη να βρεθω στο εσωτερικο του,αλλα το εχω δει απο κοντα κ μου αρεσε παρα πολυ..
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Δεν έχεις δει όλη τη γκάμα βλέπω...

Όταν το είδα από κοντά το κοιτούσα με απόγνωση και σκεφτόμουν πόσο είναι!!!
-
Σε σχέση με σειρά 1 και Merc A Class το προτιμώ, ιδιαίτερα για εσωτερικό :

Το εξωτερικό είναι ιδιαίτερο αλλά μήπως η 1 ή η A Class είναι δραματικά καλύτερα?

Γούστα βέβαια είναι αυτά οπότε το ιδανικό είναι :
- Εσωτερικό CT 200h
- Πίσω κίνηση-στήσιμο σειράς 1
- Powertrain Merc (αυτο το καλό που φημολογείται με 350 άλογα)
-
εξαιρετικο, πολυ μπροστα σε σχεση με γερμανους ή την XF σε ποιοτητα κυλισης, ποιοτητα εσωτερικου, ηλεκτρονικα και αισθηση του οτι οδηγεις κατι upper class. Πολυ σημαντικη η διαφορα σε σχεση με το προηγουμενο μοντελο στην ποιοτητα του εσωτερικου.
Approved
-
Στρίβει και σαν την XF όμως;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Στρίβει και σαν την XF όμως;Σε φουρκετες δεν την έχω δοκιμάσει δεν υπάρχει και λόγος. Στις εθνικές οδούς είναι εξαιρετικά σταθερό και ησυχοτατο. Ουτε γέρνει στις στροφές ούτε τίποτε. Και είναι πολύ ποιοτική. Δεν είναι άσχημη πάντως η XF, απλώς σε πολυτέλεια και άνεση το .GS νομίζω είναι καλύτερο.
-
Η XF, όπως όλες οι Jag αλλά και οι Maserati είναι πολύ πιο οδηγοκεντρικές από τις υπόλοιπες λιμουζίνες. Για αυτό και δεν είναι τόσο άνετες στην κύλιση. Οπότε είναι θέμα προτεραιοτήτων του καθενός.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Η XF, όπως όλες οι Jag αλλά και οι Maserati είναι πολύ πιο οδηγοκεντρικές από τις υπόλοιπες λιμουζίνες. Για αυτό και δεν είναι τόσο άνετες στην κύλιση. Οπότε είναι θέμα προτεραιοτήτων του καθενός.σεβαστον, αν και μια χ-type που ειχα δεν με ειχε εντυπωσιασει. Η XF παντως ειναι καλο κομματι δεν τιθεται ζητημα. Απλως δεν βλεπω ποση παραπανω 'οδηγοκεντρικοτητα' απο αυτη που δινει η GS χρειαζεται καποιος, ενω με τη ποιοτητα κυλισης, κατασκευης και εσωτερικου ζεις καθε μερα. Ξαναλεω βεβαια οτι η XF ( για τις εξακυλινδρες παντα και ανω) ειναι μια χαρα αυτοκινητο
-
Εντάξει η X-Type ήταν ένα φτιασιδωμένο Mondeo... Καμία σχέση με τις σύγχρονες Jaguars.
-
Ο χρήστης ksenitias έγραψε:
εξαιρετικο, πολυ μπροστα σε σχεση με γερμανους ή την XF σε ποιοτητα κυλισης, ποιοτητα εσωτερικου, ηλεκτρονικα και αισθηση του οτι οδηγεις κατι upper class. Πολυ σημαντικη η διαφορα σε σχεση με το προηγουμενο μοντελο στην ποιοτητα του εσωτερικου.Approved
Με ποιο κινητήρα το δοκίμασες?
Έχει πάρει τα πρωτεία σε πολλά test μέχρι τώρα είναι αλήθεια.
-
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
εξαιρετικο, πολυ μπροστα σε σχεση με γερμανους ή την XF σε ποιοτητα κυλισης, ποιοτητα εσωτερικου, ηλεκτρονικα και αισθηση του οτι οδηγεις κατι upper class. Πολυ σημαντικη η διαφορα σε σχεση με το προηγουμενο μοντελο στην ποιοτητα του εσωτερικου.
Approved
Με ποιο κινητήρα το δοκίμασες?
Έχει πάρει τα πρωτεία σε πολλά test μέχρι τώρα είναι αλήθεια.
2.5 V6, την εχω ενα χρονο, νομιζω ειναι εξαιρετικη.
δυστυχως δεν φερνουν την 3.5
-
Ελλάδα πάντα?
Γιατί το εδώ site έχει να αναβαθμιστεί απο τότε που ο Βουκεφάλας ήταν πουλάρι ακόμα
ΥΓ είναι καλός κινητήρας αλλά ανταπεξέρχεται με το βάρος του GS?
-
Αγγλία. Εχω βάλει και την σχετική φωτο στο νήμα με τις φωτογραφίες.
Μια χαρά είναι ο κινητήρας. Στο χειροκινητο μοντ μαλιστα με τα παντλσιφτς είναι και ιδιαίτερα σβέλτο αρκεί να κρατάς ψηλά τις στροφές. -
Ο χρήστης ksenitias έγραψε:
Μια χαρά είναι ο κινητήρας. Στο χειροκινητο μοντ μαλιστα με τα παντλσιφτς είναι και ιδιαίτερα σβέλτο αρκεί να κρατάς ψηλά τις στροφές.Ωραίος, πολλά ασφαλή μίλια τότε!
Πόσταρε κι εδώ, εφόσον είναι το θέμα του αυτοκινήτου,
κάποια στιγμή θα δεις, θα μεταφερθεί και στο κατασκευαστές και μοντέλα
(1 χρόνος καθυστέρησης δεν είναι πολύς) -
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
Μια χαρά είναι ο κινητήρας. Στο χειροκινητο μοντ μαλιστα με τα παντλσιφτς είναι και ιδιαίτερα σβέλτο αρκεί να κρατάς ψηλά τις στροφές.Ωραίος, πολλά ασφαλή μίλια τότε!
Πόσταρε κι εδώ, εφόσον είναι το θέμα του αυτοκινήτου,
κάποια στιγμή θα δεις, θα μεταφερθεί και στο κατασκευαστές και μοντέλα
(1 χρόνος καθυστέρησης δεν είναι πολύς)ok

αν ενδιαφερεστε για αλλες φωτο ή πληροφοριες πειτε μου
LEXUS GS NEW edition 2012 !!!