-
Εχω στον προγραμματισμο μου σε 2-3 μηνες να προβω στην αγορα του παραπανω μτχ αυτοκινητου .
Πολυ θα ηθελα το Golf VI 1400 με 160HP και DSG,αλλα δυστυχως το θεωρω πολυ ακριβο για μτχ (ακομη και το χειροκινητο ειναι πανακριβο ) .
Τι πρεπει να προσεξω ιδιαιτερα σε αυτο το μοντελο της VW (1400 170HP)?
Exετε κατι αλλο να προτεινετε ?
Κριτηρια , σβελτο ,μεχρι 1600cc , τριθυρο κατα προτιμηση ..και φυσικα ποιοτικο οσο το δυνατον.
Επισης επειδη δεν ειμαι και τοσο των βελτιωσεων , το αυτοκινητο θα μεινει μαμα ...
-
Εχω στον προγραμματισμο μου σε 2-3 μηνες να προβω στην αγορα του παραπανω μτχ αυτοκινητου .
Πολυ θα ηθελα το Golf VI 1400 με 160HP και DSG,αλλα δυστυχως το θεωρω πολυ ακριβο για μτχ (ακομη και το χειροκινητο ειναι πανακριβο ) .
Κριτηρια , σβελτο ,μεχρι 1600cc , τριθυρο κατα προτιμηση ..και φυσικα ποιοτικο οσο το δυνατον.
Επισης επειδη δεν ειμαι και τοσο των βελτιωσεων , το αυτοκινητο θα μεινει μαμα ...
-
-
απο οτι εχει ακουστει το συγκεκριμενο εχει σοβαρα προβληματα αξιοπιστιας
-
Ανυπόστατες φήμες. Υπέστη μια μικρή μείωση απόδοσης με κάποια αναβάθμιση από τη vw και ολα είναι οκ. Πόσο το βρίσκεις σε μεταχείρ. ;
(Σταλθέν εκ κινητού πληχτρολόι. Δείξατε ελαστικότητα εις ορθογραφικές αστοχίες.)
-
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
απο οτι εχει ακουστει το συγκεκριμενο εχει σοβαρα προβληματα αξιοπιστιαςTo golf??? Πως γενεν αυτο???
-
Μολις πριν απο λιγο ειδα αυτο:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1650665/
Τι προβληματα αξιοπιστιας ειχε;τι πρεπει να προσεξω ;
Μου προτεινετε να το αποφυγω τελειως; -
Ο χρήστης TLG έγραψε:
Μολις πριν απο λιγο ειδα αυτο:http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1650665/
Τι προβληματα αξιοπιστιας ειχε;τι πρεπει να προσεξω ;
Μου προτεινετε να το αποφυγω τελειως;Γιατί δεν μου μοιάζει για gt αυτό?
-
Γιατι δεν ειναι!
το μικρο ειναι!
GT Sportline πρεπει να γραφει η μασκα μπροστα, ενω το κανονικο GT ειχε το σημα πισω αριστερα (οπως το GTI) και διπλη εξατμιση (παλι οπως GTI) -
Ο χρήστης TLG έγραψε:
Τι πρεπει να προσεξω ιδιαιτερα σε αυτο το μοντελο της VW (1400 170HP)?Εχω την εντυπωση οτι το 170αρι, το εργοστασιο το δινει μονο με χρηση σουπερ αμολυβδης. Ψαξε το παντως για 100% σιγουρα
polo gti και μενεις vw
peugeot 207 rallie πιο ποιοτικο -
207 RC, leon 1.8 tsi sport up
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Γιατι δεν ειναι!
το μικρο ειναι!
GT Sportline πρεπει να γραφει η μασκα μπροστα, ενω το κανονικο GT ειχε το σημα πισω αριστερα (οπως το GTI) και διπλη εξατμιση (παλι οπως GTI)- 17' ζάντες και 'μπαρόμετρο' αντί για δείκτη θερμοκρασίας στο ταμπλώ.
-
Opel Astra GTC Turbo, 207 RC
-
Ο χρήστης Mark έγραψε:
Γιατι δεν ειναι!
το μικρο ειναι!
GT Sportline πρεπει να γραφει η μασκα μπροστα, ενω το κανονικο GT ειχε το σημα πισω αριστερα (οπως το GTI) και διπλη εξατμιση (παλι οπως GTI)- 17' ζάντες και 'μπαρόμετρο' αντί για δείκτη θερμοκρασίας στο ταμπλώ.
To gt έχει το ¨gt¨ δεξιά στο πόρτ μπαγκαζ και γράφει και golf αριστερά. Εξατμιση ιδία με gti αλλα το κάτω μέρος του πίσω προφυλακτηρα χωρίς χειλακι. Το μπαρομετρο υπάρχει αλλα ειναι μέγιστο φάουλ γιατί δεν ειναι διαβαθμισμενο.
-
σωστος! δικο μου λαθος!
VW Golf 1400 GT 170HP ή κάτι άλλο ??