-
Οριστε viewtopic.php?f=11&t=22303
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Οριστε viewtopic.php?f=11&t=22303Ευχαριστω!!!
-
-
Καταρχήν καλοτάξιδο φίλε μου !!!
Και μην μου αναχώνεσαι θα σε πάει εκεί που τα άλλα δεν θα φτάσουν ποτέ και με ποσοστό αξιοπιστίας που είναι το άθροισμα όλων των άλλων μαζί.
Σε τεχνική εταιρία δουλεύω, χιόνι, κρύο, πάγο και τρελές συνθήκες.
Η εταιρία μας είχε το προνόμιο να έχει πάρει αρκετά αυτοκίνητα από αυτά που έχετε αναφέρει παραπάνω ακόμα και duster 1,5dci 4x4.
Τα άλλα είναι απλά για πολύ λίγα. Είναι κούρσες με τετρακίνηση που αν την ζορίσεις λίγο παραπάνω πρέπει να πάρεις μάσκα από την μυρωδιά που έχει μέσα η καμπίνα και ας τα δείχνουν στα διαφημιστικά video ότι κάνουν “παπάδες” ναι άλλα για 10 λεπτά μόνο πριν αρχίσει να παραδεινετε η τετρακίνηση τους.
Και από ανάρτηση ο πίσω άξονας στα φοβερά που αναφέρθηκαν επειδή είναι κούρσες έχουν 5 -10 cm βραχίονα το μικρο τερατοειδή όμως 40cm. Αυτό επειδή και εγώ δεν καταλάβαινα όταν το είδα στην πράξη τι σημαίνει έμεινα παγωτό. Περνάει από σημεία που τα άλλα λόγο έλλειψης άρθρωσης άπλα κολανε.
Ξέχασα να αναφερθώ και το μπλοκε στον πίσω άξονα.... Καλά τα ηλεκτρονικά συστήματα αλλά τα κλασικά πάντα είναι καλύτερα για τις σκληρές συνθήκες.
Ένα από τα τελευταία 4wd με πραγματική 4κινηση. Εντάξει στο δρόμο κουράζει λίγο η τραχύτητα του κινητήρα άλλα το περπάτημα είναι πολύ άνετο σαν να οδηγάς κατή πολύ μεγαλύτερο.
Καλό θα είναι να μην το συγκρίνουμε με τα υπόλοιπα γιατί αν τα συγκρινεις σε δυνατότητες και αξιοπιστία είναι πολύ φθηνότερο και εμείς που τα ξεσκίζουμε λόγο δουλείας μπορούμε να σας το πούμε.
Όσο για την μη εισαγωγή τους πλέον στην ευρωπη το κανόνισαν και αυτό οι φίλοι μας γερμανοι κάνοντας τις εισαγωγές των ιαπωνικών αυτοκίνητων τόσο ακριβές που είναι ασύμφορες λόγο αντιστοιχίας νομίσματος € με γιεν και των προδιαγραφών euro που τεριαζουν στις δίκες τους κατασκευές που εάν δεν κατασκευάζονται κοντά στην ευρωπη είναι πολύ μα πολύ πιο ακριβά.
Κλείνοντας το θέμα των ανταλλακτικών θα γίνεται από το παλιό δίκτυο και πιθανό και από της toyota.
Αυτά γιατί δεν αντέχω άλλο να ακούω να συγκρίνουν μπριζολίτσες με καρπούζια.
Καλή συνεχεία σε όλους.
-
Η εταιρια σας μαλλον για αντιπροσωπεια της daihatsu μου κανει,με τοσα πανομοιοτυπα post σε διαφορετικα θεματα του forum.
-
Ο χρήστης sxinthecity έγραψε:
Η εταιρια σας μαλλον για αντιπροσωπεια της daihatsu μου κανει,με τοσα πανομοιοτυπα post σε διαφορετικα θεματα του forum. -
Μακραν η καλυτερη επιλογη το TERIOS.
Daihatsu Terios 2011 VS Suzuki Sx4 2011.Ποιο να διαλέξεις???