-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Eτοιμαστε καλα φρενα , ερχεται Αχαιος new και ακουγεται καλος !Μπορουν να λαβουν μερος και παλιοι μηχανικοι που θα εχουν σιγουρα καλη γνωση της ειδικης αφου τα χρονια 88+ την εκαναν αερα προσπαθωντας να προλαβουν να γεμισουν βενζινες απο Καλαβρυτα για Κομπιγαδι η γεφυρι προς Φτερη και επιστροφη και πανω κατω
Καλαβρυτα βαση ,αρα χωρις μποτιλιρισματα και ασκοπα χλμ μαζεμενος αγωνας , και καλα θα περασουν οσοι τρεξουν κι οσοι παρακολουθησουν εκδρομικα.
-
Άντε, ξεφουρνίστε τις, να φτιάξω πρόγραμμα με τον μάνατζερ!!!
-
ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΙΔΙΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΤΣΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΦΤΕΡΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΜΑΖΕΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ .ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ.....
-
Ο χρήστης andreasdekis έγραψε:
ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΙΔΙΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΤΣΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΦΤΕΡΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΜΑΖΕΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ .ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ.....Εχουμε τρελαθει τελειως ?
Αυτη η ειδικη θα πρεπει να ειναι περιπου 50 χλμ !!!
Ποιος θα τερματισει ?
Μαλλον μονο ο πλοηγος και ο ουραγος.'el-em'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΙΔΙΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΤΣΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΦΤΕΡΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΜΑΖΕΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ .ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ.....
Εχουμε τρελαθει τελειως ?
Ποιος θα τερματισει ?
Από όσο ξέρω και προφανώς αυτό εννοεί ο andreasbasdekis η 1η ειδική θα ξεκινάει έξω άπο τα Καλάβρυτα στο ύψος της διασταύρωσης για Αγ.Λαύρα και κάνει δηλαδή την διαδρομή πρός Χαλανδρίτσα όπου θα στρίβει δεξιά πρός Φτέρη και θα τερματίζει στο χωριό Γουμένισσα και μετά 2η ειδική οι Πετσάκοι και 3η η Φτέρη...Δηλαδή όλο αυτό τρείς ειδικές όχι μία
Δεν είναι και πολύ βολικό για θεατές βέβαια αλλά σίγουρα μαζεμένος για τους αγωνιζόμενους
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Ποιος θα τερματισει ?
προφανως ειναι οπως τα λεει ο jtgang,αλλα μου αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι Λωρη!!!!
ωραια ειδικη θα εβγαινε!!!!
....γκουχου γκουχου
ας σοβαρευτουμε...(πω πω 50αρα ειδικη ,ο,τι πρεπει για σφαγες ολικης αλεσεως!!!....εκτος πνευματος εποχης βεβαιως... )
φτερη πετσακοι και αλλη μια πριν απο αυτες απο καλαβρυτα προς πετσακους!not bad!
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Ποιος θα τερματισει ?
Tι λες βρε ΛουΜου πως μπορει να εβαζαν 50 χλμ ειδικη πριν τους Πετσακους και την Φτερη ?
Φανταστικες ολη την απλη μεχρι τις δυο ειδικες μαλλον .
Αυτο που μου κανει εντυπωση , ειναι πως πηραν την αδεια να κλεισουν την διελευση Καλαβρυτα -Κομπιγαδι-Πατρα , μπραβο τους !
-
Ο χρήστης JTGANG έγραψε:
Ποιος θα τερματισει ?
Από όσο ξέρω και προφανώς αυτό εννοεί ο andreasbasdekis η 1η ειδική θα ξεκινάει έξω άπο τα Καλάβρυτα στο ύψος της διασταύρωσης για Αγ.Λαύρα και κάνει δηλαδή την διαδρομή πρός Χαλανδρίτσα όπου θα στρίβει δεξιά πρός Φτέρη και θα τερματίζει στο χωριό Γουμένισσα και μετά 2η ειδική οι Πετσάκοι και 3η η Φτέρη...Δηλαδή όλο αυτό τρείς ειδικές όχι μία
Δεν είναι και πολύ βολικό για θεατές βέβαια αλλά σίγουρα μαζεμένος για τους αγωνιζόμενους
Να πω και εγώ την μαμακία μου. Στα γρήγορα θυμάμαι ό,τι από το γεφύρι που στρίβει για Φτέρη μέχρι και τους Πετσακούς είναι όλο στενούρια με περάσματα μέσα από χωριά. Είναι αυτό το κομμάτι ενδιαφέρον αγωνιστικά;
Επίσης αυτή η σχεδίαση πληρεί τους όρους ασφαλείας (για διαφυγή ασθενοφορου κλπ) ακόμα και αν η διαδρομή είναι 'σπασμένη' στα τρία; -
Σωστα τρεις ειδικες εννοω οι οποιες μεταξυ τους ειναι πολυ κοντα και στην ουσια η μονη ''μεγαλη''' απλη θα ειναι η επιστροφη απο το τελος της ΦΤΕΡΗΣ στα ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ.
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Να πω και εγώ την μαμακία μου. Στα γρήγορα θυμάμαι ό,τι από το γεφύρι που στρίβει για Φτέρη μέχρι και τους Πετσακούς είναι όλο στενούρια με περάσματα μέσα από χωριά. Είναι αυτό το κομμάτι ενδιαφέρον αγωνιστικά;
Επίσης αυτή η σχεδίαση πληρεί τους όρους ασφαλείας (για διαφυγή ασθενοφορου κλπ) ακόμα και αν η διαδρομή είναι 'σπασμένη' στα τρία;το σημειο που λες θα ειναι σιγουρα η απλη για την φτερη..
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Ποιος θα τερματισει ?
Tι λες βρε ΛουΜου πως μπορει να εβαζαν 50 χλμ ειδικη πριν τους Πετσακους και την Φτερη ?
Φανταστικες ολη την απλη μεχρι τις δυο ειδικες μαλλον .
Αυτο που μου κανει εντυπωση , ειναι πως πηραν την αδεια να κλεισουν την διελευση Καλαβρυτα -Κομπιγαδι-Πατρα , μπραβο τους !
Διαβαστε την αρχικη δημοσιευση του andreasdekis και μετα καντε κριτικη στο συμπερασμα που εβγαλα.
Αν δεν ξερουν να εκφραστουν εδω μεσα,δεν φταινε οι αλλοι που δεν τους καταλαβαινουν.'el-em'
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Αυτο που μου κανει εντυπωση , ειναι πως πηραν την αδεια να κλεισουν την διελευση Καλαβρυτα -Κομπιγαδι-Πατρα , μπραβο τους !Και όταν κλείνει το Κομπηγάδι το ίδιο γίνεται. Μόνο που τώρα πρέπει να μπουν μεγάλες προειδοποιητικές πινακίδες ήδη από τη Χαλανδρίτσα προκειμένου να μην ανεβαίνουν από εκεί όσοι θέλουν να πάνε Καλάβρυτα. Σκέψου να θέλει κάποιος κακομοίρης να πάει από Πάτρα στα Καλάβρυτα και να χρειάζεται να φτάσει ως το γεφυράκι για Γουμένισσα για να μάθει ότι πρέπει να γυρίσει πίσω και να κάνει τον κύκλο από Διακοφτό... Θα έχει κάθε δίκιο να μπει ανάποδα στην Ε.Δ.
Κατά τα άλλα, αυτή η διαδρομή θυμάμαι ότι είναι αρκετά ενδιαφέρουσα με κάποια αργά και κάποια πολύ γρήγορα κομμάτια και ο αγώνας 'μαζεύεται' όσο περισσότερο γίνεται. Από την άποψη της διαδρομής, μάλλον το φετινό Αχαιός πάει για το χρυσό μετάλλιο των αγώνων φέτος.
-
Αγαπητε μου ΕΛ ΕΜ οι περισσοτεροι καταλαβαν τι ενοουσα.''''''
Και τωρα στα γεραματα που να παω σχολειο παλι, δεν εχουν και ''βιβλια''' φετος -
Τίποτα νεότερο για τον αγώνα;
-
Ο χρήστης Λιλλής Γιάννης έγραψε:
Τίποτα νεότερο για τον αγώνα;Απ' όσο ξέρω, τις επόμενες μέρες θα βγουν ανακοινώσεις, αλλά αν θες πάρε τηλ. στη λέσχη να σου απαντήσουν ό,τι θες. Κατά την άποψή μου είναι ο καλύτερος αγώνας που μπορεί να γίνει υπό τις υπάρχουσες συνθήκες. Θα έχει ειδικάρες, πολλά χλμ. για το παράβολό του, θα είναι πολύ μαζεμένος χρονικά και τοπικά. Το μόνο που θα πω είναι ότι θέλει πάρα πολύ καλά φρένα. Εγώ, πάντως, παράτησα το Παλάδιο για χάρη του, κι ας είμαι Αθηναίος.
Αυτός ο αγώνας είναι απόδειξη ότι λογικές προτάσεις που διατυπώνονται κόσμια και με επιχειρήματα εδώ στο forum φτάνουν στα αυτιά που πρέπει και, όταν αυτά τα αυτιά δεν είναι άρρωστα, το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό. Συγχαρητήρια στον Αμαξόπουλο.
-
36ο ΡΑΛΛΥ ΑΧΑΙΟΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ-ΚΥΡΙΑΚΗ 15-16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Νο 2
ΠΑΤΡΑ 19-9-2011
Ο ΑΟΠ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟ ΄΄ 36ο ΡΑΛΛΥ ΑΧΑΙΟΣ- ΄΄Το Σάββατο και την Κυριακή 15-16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 Ο ΑΟΠ διοργανώνει τον αγώνα του Πανελληνίου Κυπέλλου Ασφάλτου ΄΄ 36ο ΡΑΛΛΥ ΑΧΑΙΟΣ΄΄ στην ευρύτερη περιοχή των ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ προσφέροντας προβολή της περιοχής αυτής που έχει να επιδείξει πλήθος ιστορικών μνημείων και απαράμιλλη φυσική ομορφιά.
Το 36ο ΡΑΛΛΥ ΑΧΑΙΟΣ περιλαμβάνει 3 ειδικές διαδρομές επαναλαμβανόμενες , service park και σταθμό ανασυγκρότησης ,με σκοπό να γίνει ένας συγκροτημένος και ενδιαφέρον αγώνας.
Το ΣΑΒΒΑΤΟ 15-10-2011 και ώρα 20.00 θα γίνει πανηγυρική εκκίνηση των πληρωμάτων από την κεντρική πλατεία των ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝΗ εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί την ΚΥΡΙΑΚΗ 16-10-2011 ώρα 09.30 από την διασταύρωση της επαρχιακής οδού ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ –ΑΙΓΙΟΥ με επαρχιακή οδό ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΛΕΙΤΟΡΙΑΣ
Ο τερματισμός των αυτοκινήτων θα γίνει την ΚΥΡΙΑΚΗ 16-10-2011 στην κεντρική πλατεία των ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ στις 14.31
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΛΗΞΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7-10-2011 ώρα 21.00
ΔΙΑΝΟΜΗ ROAD BOOK Από ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7-10-2011
Για πληροφορίες και συμμετοχές καθημερινά εκτός ΣΑΒΒΑΤΟΥ και ΚΥΡΙΑΚΗΣ
στο τηλέφωνο 2610 432 737 και [fax] ώρες 19.00 - 22.00 η στο site http://www.aop.grΕΛΕΓΧΟΣ ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΗΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 ώρα 15.00-17.00
Στην τρίγωνη πλατεία των ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ [οδός πόλκα]ΟΜΑΔΑ Ν 15.00-15.40
ΟΜΑΔΑ Α 15.40-16.15
ΟΜΑΔΑ Ε –16.15-17.00Οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού εκτός από την αγάπη τους για τους αγώνες αυτοκίνητων όπου θα απολαύσουν την θρυλική ΦΤΕΡΗ « κατηφορική» έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν την ιστορική πόλη ΤΩΝ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ που είναι γεμάτη με αξιοθέατα – μονές και κυρίως να επισκεφθούν το μουσείο ολοκαυτώματος και κάθε τι σχετικό με τα γεγονότα εκείνου του ΔΕΚΕΜΒΡΗ του 43’
Επίσης μπορούν να εφοδιαστούν με καταπληκτικά τοπικά προϊόντα που θα βρούν στα καταστήματα της πόλης.
Αναλυτική κατάσταση των ξενοδοχείων που στηρίζουν με τις τιμές τους τον αγώνα θα βρείτε στα site http://www.aop.gr.
Ιδιαίτερη φροντίδα έχει ληφθεί από τον Α.Ο.Π για την ασφάλεια αγωνιζομένων και θεατών.
και παρακαλούνται όλοι να υπακούουν στις οδηγίες ΚΡΙΤΩΝ και ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ Α. Ο. Π.
-
Ολα συνηγορουν στο να γινει ενας ωραιος και μαζεμενος αγωνας.Ωραιο κεντρο αγωνα,ωραιες ειδικες (θα απολαυσουμε την φτερη μετα απο αρκετα χρονια στην κατηφορικη της μορφη!!!!)! !
Ανυπομονουμε....
συγχαρητηρια στον ΑΟΠ! -
Αχαιός χωρίς Πάτρα έχει γίνει στο παρελθόν γιατί δεν θυμάμαι.
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Αχαιός χωρίς Πάτρα έχει γίνει στο παρελθόν γιατί δεν θυμάμαι.Το 2008(νομιζω) εγινε, με κεντρο του αγωνα το Αιγιο.
-
ακριβος το 2008 και με νυχτερινες ειδικες κιολας το Σαββατο
ΡΑΛΛΥ ΑΧΑΙΟΣ 2011