-
μπορειται να μου προτεινετε το καλυτερο καθαριστικο για βαλβιδες και μπεκ???εγω ξερω παντως ta stp αλλα ειδα οτι αμφισβητουνται πολυ...
seat cordoba -
μπορειται να μου προτεινετε το καλυτερο καθαριστικο για βαλβιδες και μπεκ???εγω ξερω παντως ta stp αλλα ειδα οτι αμφισβητουνται πολυ...
seat cordoba -
seat cordoba -
Προσωπικα πιστευω οτι αυτα ειναι ημιμετρα..
-
Ο χρήστης deltasailor έγραψε:
Προσωπικα πιστευω οτι αυτα ειναι ημιμετρα..για τα stp λες?
-
Ο χρήστης dava έγραψε:
seat cordobaκανενα καθαριστικο δεν προκειται να καθαρισει τις βαλβιδες του αυτοκινητου σου μονο αν λυθουν και λειανθουν
-
Κατάλοιπα που δεν είναι πολύ σκληρά πάνω στις βαλβίδες μπορεί να φύγουν με τα καθαριστικά - σίγουρα δεν φεύγουν όλα.
Εγώ ρίχνω νερό* ελπίζοντας να ραγίσουν τα σκληρά από το θερμικό σοκ και να ξεκολλήσουν.
Τα καθαριστικά στα μπεκ μπορεί να κάνουν κακό: αν είναι πολύ λερωμένο το σύστημα τροφοδοσίας, να λιώσει το βερνίκι που έχει μαζευτεί αλλά να μη φύγει εντελώς και να καθήσει έξω από το ακροφύσιο επηρεάζοντας το σχήμα του σπρέι.
Αν το μπεκ ψεκάζει στο πλάι θα πάθει ζημιά ο κύλινδρος επειδή η βενζίνη ξεπλένει το λάδι από τον κύλινδρο.
Σε γενικές γραμμές αν χρησιμοποιείτε ελαφρά καθαριστικά ΤΑΚΤΙΚΑ, το σύστημα τροφοδοσίας θα είναι μια χαρά.
Αν δεν το έχετε καθαρίσει ποτέ, μην ελπίζετε ότι ένα ισχυρό καθαριστικό θα το κάνει σαν καινούριο.
-
καποιο??
-
motorkotε,η redex πετρελαιου.
-
Ο χρήστης mixail62 έγραψε:
motorkotε,η redex πετρελαιου.Το Motorkote ειναι καθαριστικο μπεκ και βαλβιδων;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
motorkotε,η redex πετρελαιου.
Το Motorkote ειναι καθαριστικο μπεκ και βαλβιδων;
Eχει και καθαριστικο.motorkote optim νομιζω το λεει.
-
Απο προσωπική εμπειρία και μόνο θα σου πω να βάζεις 100ρα με ανάλογη δόση ενισχυτικού οκτανίων.Δηλ στο γέμισμα βάλε 300gr ενισχυτικού .Κανε ενα δυό ταξιδάκια και θα φύγουν πολλά κατάλοιπα απο την ''πεταλούδα'' γκαζιού και την εισαγωγή μέχρι τον χώρο καύσεως και τις κεφαλές των βαλβίδων.
Εαν προσέχεις και που βάζεις βενζίνα ,είσαι σε καλό δρόμο. -
ευχαριστω
-
Πρώτα βάζεις το ενισχυτικό και μετά γεμίζεις.Εγώ που το έχω καθιερώσει έχω λύσει όλο το πανω μερος του κινητήρα και είδα με χαρά μου ότι ηταν σε παρα πολύ καλή κατασταση απο κάπνες.
Ο λόγος που το έλυσα ήταν βελτιωτικός ........για να μην παρεξηγούμαστε.... -
Redex για diesel που μπορω να βρω;
-
Ο χρήστης dexter13 έγραψε:
Redex για diesel που μπορω να βρω;Σε πρατηρια ;
-
Kαι για τα Liqui Moly εχω ακουσει καλα λογια...
http://www.autopartscenter.gr/default.a ... odcatid=25 -
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Πρώτα βάζεις το ενισχυτικό και μετά γεμίζεις.Εγώ που το έχω καθιερώσει έχω λύσει όλο το πανω μερος του κινητήρα και είδα με χαρά μου ότι ηταν σε παρα πολύ καλή κατασταση απο κάπνες.
Ο λόγος που το έλυσα ήταν βελτιωτικός ........για να μην παρεξηγούμαστε....Αν δεν έχεις άμεσο ψεκασμό και ο κινητήρας δεν καίει λάδια, προφανώς η εισαγωγή και η εξαγωγή θα είναι καθαρές.
Επίσης, όλες οι βενζίνες έχουν πρόσθετα για να μην αφήνουν κατάλοιπα στον θάλαμο καύσης.
Κάποιες ακριβές βενζίνες μπορεί να έχουν περισσότερα πρόσθετα αλλά και οι φτηνές υποτίθεται ότι έχουν αρκετά πρόσθετα ώστε να κρατάνε το θάλαμο καύσης καθαρό. -
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Απο προσωπική εμπειρία και μόνο θα σου πω να βάζεις 100ρα με ανάλογη δόση ενισχυτικού οκτανίων.Δηλ στο γέμισμα βάλε 300gr ενισχυτικού .Κανε ενα δυό ταξιδάκια και θα φύγουν πολλά κατάλοιπα απο την ''πεταλούδα'' γκαζιού και την εισαγωγή μέχρι τον χώρο καύσεως και τις κεφαλές των βαλβίδων.
Εαν προσέχεις και που βάζεις βενζίνα ,είσαι σε καλό δρόμο.ενισχυτικο οκτανιων, γιατι να βαλει..??
καθαριστικα μπεκ και βαλβιδων.