-
Οι 3 μπροστά είναι ΑΠΟΛΑΥΣΗ!!
Ο Vettel προς το παρόν κατώτερος των περιστάσεων.
Μέχρι και ο Μάσσα τον πέρασε!
edit: τι προσπέραση έκανε ο Φελίπε στον Koba!
-
Τα σφραγίσματα, τα νεφρά αλλά και ο... φραπές, είναι εκφράσεις που χρησιμοποιούνται από κατόχους φουσκωτών σκαφών, όταν θέλουν να την... 'πούν' σε κάποιον που το φουσκωτό του δεν τα πάει και τόσο καλά σε μεγάλο κυματισμό...
-
Ο χρήστης gidi_89 έγραψε:
αν και γουστάρω τον Vetel, αν δν μείνει μόνος απο την αρχή του αγώνα μπροστά δν κάνει τπτ. Με ενα πιο αδύναμο μονοθέσιο(πχ ferrari), δεν νομίζω πως θα ήταν καν σε θέση να παλεύει για νίκη, ίσως και για βάθρο. Ας είναι καλά η redbull. btw τι χαζομάρες έλεγε ο Τάκης για σφραγίσματα και πέτρες στα νεφρα????????Έλα ντε...
Φοβερός αγώνας!
-
thanks liostemi... Δεν το γνώριζα..;)
-
'Κράτα τον ρε αμμοπαγίδα'....axaxaxa
-
Tι μαλάκας θεέ μου...
-
Τι έκανε ο Lewis?!
OMG!
-
bre ton ham... παρε ρε οδηγάραααα!!!!!!! Ότι και να λέμε για αυτόν πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι μπορεί να οδηγησει καλά!!!! Τρελός αγώνας!!
-
το γ@μησε και ψοφησε σημερα ο πουρναρακης...αυτο το 'ωραια' για τον Αλονσο τι ηταν παλι; τι να συμμαζεψει μετα...
-
Μιλάνε για πιθανότητα βροχής τους τελευταίους 10 γύρους του αγώνα.
-
Eδω ο Φεττελ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ,ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!!!
....η τουλαχιστον θα θελε να περασει... -
Θα κλείσω τον ήχο... δεν αντέχεται άλλο!
-
Αφιερωμένο στον liostemi: O EJ στο BBC είπε πως σύμφωνα με τη Pirelli 'the soft tire has been the same all season long'.
-
Νίκο σήμερα έδωσε την 'καλή' μαλακή γόμα στην Μακλαρεν...Στον επόμενο θα την δώσει ξανά στην RB.
Ότι κερδίζει να γυρίζει ενα πράγμα -
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Αφιερωμένο στον liostemi: O EJ στο BBC είπε πως σύμφωνα με τη Pirelli 'the soft tire has been the same all season long'.Και η απόδειξη:
@ Χρήστο ...ε νομίζω μετά είναι η Mercedes ε?
-
Μεγαλος Προφητης.....
-
Είναι απίθανος!!!
Είχα πεί ότι θα κλείσω τον ήχο, αλλά δεν.... -
μα να μην μπορει να χαρει με τιποτα σημερα...
-
-
Πείτε και σε εμάς που δε τον βλέπουμε. Τι λέει?
2011 German Grand Prix-Nürburgring