-
Ο χρήστης liostemi έγραψε:
Εννοώ, αυτή την... πιο σκληρή μαλακιά και καλά γόμα, που δείχνει να πηγαίνει...'γάντι' στη Φερράρι!...
Θα φανεί στη συνέχεια...Αν ηθελε η pirelli να αβανταρει τη ferrari με καποιο τροπο δεν νομιζω οτι θα αφηνε να περασουν 8-9 αγωνες για να το κανει,θα γινοταν εξαρχης αυτο,απο εκει και περα ειναι φανερο οτι η ferrari εχει βελτιωθει κ στα qualify κ σε ρυθμο αγωνα,προφανως εχουν βρει καποιες λυσεις που δουλεψαν,την ιδια στιγμη στo woking εχουν μεινει αρκετα πισω.
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
χαχαχαχ wrong answerΕιδησουλα που δεν θα χαροποιησει τον Νικο (JarnoT) ιδιαιτερα...
Chandhok replaces Trulli at Team Lotus for German Grand Prix
Αυτός ο Chandhok είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ παλτό!
Διακρινω βελτιωση στους κοκκινους!!!
...Χμ!... μάλλον έβαλε το χεράκι της κι η Pirelli.....
Τι εννοεις;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Εννοώ, αυτή την... πιο σκληρή μαλακιά και καλά γόμα, που δείχνει να πηγαίνει...'γάντι' στη Φερράρι!...
Θα φανεί στη συνέχεια...Άργησε αυτό το σχόλιο όλη τη σεζόν, αλλά ήρθε.
Εννοείς ότι επίτηδες έχει φτιάξει αυτή τη γόμα η Pirelli για τη Ferrari? Για να την βοηθήσει?
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Άργησε αυτό το σχόλιο όλη τη σεζόν, αλλά ήρθε.Εννοείς ότι επίτηδες έχει φτιάξει αυτή τη γόμα η Pirelli για τη Ferrari? Για να την βοηθήσει?
...ακριβώς αυτό εννοώ, εκτός κι αν πιστεύεις ότι τα ελαστικά είναι στοιχείο δευτερεύουσας σημασίας!
-
FP3
Pos Driver Team Time Laps 1. Sebastian Vettel Red Bull-Renault 1m30.916s 15 2. Mark Webber Red Bull-Renault 1m31.049s + 0.133 16 3. Fernando Alonso Ferrari 1m31.138s + 0.222 12 4. Lewis Hamilton McLaren-Mercedes 1m31.578s + 0.662 13 5. Jenson Button McLaren-Mercedes 1m31.623s + 0.707 14 6. Nico Rosberg Mercedes 1m31.694s + 0.778 19 7. Felipe Massa Ferrari 1m32.144s + 1.228 13 8. Adrian Sutil Force India-Mercedes 1m32.391s + 1.475 20 9. Michael Schumacher Mercedes 1m32.523s + 1.607 16 10. Pastor Maldonado Williams-Cosworth 1m32.751s + 1.835 18 11. Vitaly Petrov Renault 1m32.777s + 1.861 18 12. Paul di Resta Force India-Mercedes 1m32.813s + 1.897 21 13. Nick Heidfeld Renault 1m33.072s + 2.156 18 14. Rubens Barrichello Williams-Cosworth 1m33.179s + 2.263 17 15. Sergio Perez Sauber-Ferrari 1m33.531s + 2.615 20 16. Kamui Kobayashi Sauber-Ferrari 1m33.671s + 2.755 20 17. Sebastien Buemi Toro Rosso-Ferrari 1m33.948s + 3.032 21 18. Jaime Alguersuari Toro Rosso-Ferrari 1m34.125s + 3.209 19 19. Heikki Kovalainen Lotus-Renault 1m35.385s + 4.469 13 20. Timo Glock Virgin-Cosworth 1m36.724s + 5.808 21 21. Tonio Liuzzi HRT-Cosworth 1m36.804s + 5.888 23 22. Jerome D'Ambrosio Virgin-Cosworth 1m36.894s + 5.978 23 23. Karun Chandhok Lotus-Renault 1m36.959s + 6.043 18 24. Daniel Ricciardo HRT-Cosworth 1m37.554s + 6.638 22
-
Άργησε αυτό το σχόλιο όλη τη σεζόν, αλλά ήρθε.
Εννοείς ότι επίτηδες έχει φτιάξει αυτή τη γόμα η Pirelli για τη Ferrari? Για να την βοηθήσει?
...ακριβώς αυτό εννοώ, εκτός κι αν πιστεύεις ότι τα ελαστικά είναι στοιχείο δευτερεύουσας σημασίας!
Σόρυ που θα χρησιμοποιήσω αυτό το emoticon:
Μα τώρα είναι δυνατόν να πιστεύεις ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο? Αφού λοιπόν πιστεύεις ότι αυτή τη γόμα την έφτιαξε για να βοηθήσει η Pirelli τη Ferrari γιατί πιστεύεις ότι έκανε μισή δουλειά και δεν έφτιαξε και τις υπόλοιπες και γιατί η Ferrari είναι 3η στη βαθμολογία?
Ποια τα επιχειρήματά σου πίσω από το συλλογισμό σου?
Btw...1-2 τα RBR με τη γόμα που λες.
-
μακαρι να κερδισουν κι ολας γιατι εχω εκνευριστει με την αλλαγη κανονισμων στη μεση της σεζον μπας και αλλαξουν τα χρωματα στο ποντιουμ....
-
...και να προσθέσω και κάτι άλλο. Με την prime γόμα σήμερα, στο κλειστό κομμάτι στο FP3 (sector 2) τα RBR είναι πιο γρήγορα, ενώ η Ferrari κερδίζει στο sector 3, που είναι πιο ανοιχτό.
Μετάφραση: ΚΑΝΕΝΑ πλεονέκτημα δε δίνουν τα ελαστικά.
-
@ Nikos!
...γιατί απλά, τώρα αποφάσισε (για κάποιους λόγους που δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω), να δώσει ένα 'χεράκι' στα... πατριωτάκια!
Πού βλέπεις το περίεργο? -
@ Nikos!
...γιατί απλά, τώρα αποφάσισε (για κάποιους λόγους που δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω), να δώσει ένα 'χεράκι' στα... πατριωτάκια!
Πού βλέπεις το περίεργο?Άρα το λες επειδή εσύ το πιστεύεις, χωρίς να έχεις κάποιο ουσιαστικό επιχείρημα
Επίσης οι γόμες είναι οι ίδιες και δεν αλλάζουν mid-season και σου εξήγησα παραπάνω γιατί δεν έχει βοηθηθεί η Ferrari.
Το μονοθέσιο της Ferrari έχει βελτιωθεί και οι γόμες είναι οι ίδιες από την αρχή της σεζόν.
Μάλιστα, μη ξεχνάς ότι από την αρχή της σεζόν λέγαμε ότι η F150 είναι λαστιχοφάγος σε κάποιες γόμες και άλλες δε μπορούν να τις ζεστάνουν σε single-flying-lap. Αν λοιπόν ήθελαν να βοηθήσουν τα πατριωτάκια τους...θα έκαναν σωστή δουλειά και όχι μισή.
Απλά τώρα, φαίνεται ότι κάνουν ΠΟΛΥ καλύτερο management των ελαστικών και ότι τα νέα πακέτα που έχουν φέρει, βοηθάνε.
Τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά από τη λογική του 'ποδοσφαίρου' ότι δηλαδή είναι όλα στημένα και ότι τα πατριωτάκια τους βοηθούν...
-
Τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά από τη λογική του 'ποδοσφαίρου' ότι δηλαδή είναι όλα στημένα και ότι τα πατριωτάκια τους βοηθούν...
περσυ ομως...
McLaren: Αγγλική ομάδα
Lewis: Άγγλος οδηγός
Bernie: Άγγλος3/3...τυχαίο? Δε νομίζω...
viewtopic.php?p=1915951#p1915951
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
περσυ ομως...
McLaren: Αγγλική ομάδα
Lewis: Άγγλος οδηγός
Bernie: Άγγλος3/3...τυχαίο? Δε νομίζω...
viewtopic.php?p=1915951#p1915951
H οποία δήλωση έγινε για καθαρά διασκεδαστικούς λόγους σχετικά με τη ποινή του Hamilton που άργησε να έρθει πέρσι στη Βαλένθια. (φαίνεται κι απ'το emoticon άλλωστε)
Εδώ λένε ξαφνικά ότι επειδή η Ferrari βελτιώθηκε, η Pirelli έβαλε το χεράκι της και της έφτιαξε λάστιχο...
-
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
2,5sec πιο αργός ο Chandhok του HK. Άντε, μέρα γιορτής για HRT και Virgin.. θα περάσουν μια Lotus, χεχε!Άσχημο πράγμα η εμπάθεια...
Παλτό, ξε-παλτό ο Τσαντ,βρέθηκε ακριβώς εκεί που ήταν το τρούλις, δηλαδή να θέλει τηλεσκόπιο για να δει τον κοβ...
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
2,5sec πιο αργός ο Chandhok του HK. Άντε, μέρα γιορτής για HRT και Virgin.. θα περάσουν μια Lotus, χεχε!
Άσχημο πράγμα η εμπάθεια...
Παλτό, ξε-παλτό ο Τσαντ,βρέθηκε ακριβώς εκεί που ήταν το τρούλις, δηλαδή να θέλει τηλεσκόπιο για να δει τον κοβ...
Εντάξει...όχι ΑΚΡΙΒΩΣ εκεί. Ένα δευτ. είναι από τον KOV. ...πιο κοντά ήταν ο Τρούλις.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
2,5sec πιο αργός ο Chandhok του HK. Άντε, μέρα γιορτής για HRT και Virgin.. θα περάσουν μια Lotus, χεχε!
Άσχημο πράγμα η εμπάθεια...
Εντάξει...όχι ΑΚΡΙΒΩΣ εκεί. Ένα δευτ. είναι από τον KOV. ...πιο κοντά ήταν ο Τρούλις.
Ναι, λίγες φορές έφαγε φέτος ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ δευτερόλεπτο ο ιταλός...
Η ταρίφα του βεβαίος ήταν συνήθως μισό δευτερόλεπτο...
Με λίγα λόγια, αν άλλαζες κράνος στον τσαντ, δεν νομίζω να καταλάβαινε κανείς τη διαφορά...
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Ναι, λίγες φορές έφαγε φέτος ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ δευτερόλεπτο ο ιταλός...
Η ταρίφα του βεβαίος ήταν συνήθως μισό δευτερόλεπτο...
Με λίγα λόγια, αν άλλαζες κράνος στον τσαντ, δεν νομίζω να καταλάβαινε κανείς τη διαφορά...Εκτός της Βρετανίας που έφαγε 1,5 sec και της Τουρκίας (0,9sec), η διαφορά τους έφτασε το πολύ 0,5sec, κι αυτό σε 2-3 ακόμη αγώνες. Στους υπόλοιπους 4 αγώνες οι διαφορές έπαιζαν στα δέκατα.
(Αυτό πρέπει να ήταν το πιο βαρετό μου post ever.. )
Σωστό πάντως ότι ο ΜΟ είναι περί τα 0,5sec εις βάρος του JT. Δε βαριέσαι.. -
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Άρα το λες επειδή εσύ το πιστεύεις, χωρίς να έχεις κάποιο ουσιαστικό επιχείρημα
Επίσης οι γόμες είναι οι ίδιες και δεν αλλάζουν mid-season και σου εξήγησα παραπάνω γιατί δεν έχει βοηθηθεί η Ferrari.
Το μονοθέσιο της Ferrari έχει βελτιωθεί και οι γόμες είναι οι ίδιες από την αρχή της σεζόν.
Ο Paul Hembery έχει άλλη άποψη, άν ερμηνεύω σωστά τα λεγόμενά του...
...κι εγώ θα μείνω με την απορία, πώς εν μέσω... καύσωνα - mid-season(sic) - αποφάσισε η Pirelli να 'μεταλλάξει' τις... τσικλόφουσκες(!)...
Τουλάχιστον εγώ έχω απορίες και σοβαρές ενδείξεις ότι κάτι 'τρέχει',
σε αντίθεση με σένα που προσπαθείς να επιχειρηματολογήσεις, χωρίς επιχειρήματα!Καλό αγώνα νά 'χουμε κι ας νικήσει ο καλύτερος (δλδ ο Alonso!!! ).
-
Άρα το λες επειδή εσύ το πιστεύεις, χωρίς να έχεις κάποιο ουσιαστικό επιχείρημα
Ο Paul Hembery έχει άλλη άποψη, άν ερμηνεύω σωστά τα λεγόμενά του...
...κι εγώ θα μείνω με την απορία, πώς εν μέσω... καύσωνα - mid-season(sic) - αποφάσισε η Pirelli να 'μεταλλάξει' τις... τσικλόφουσκες(!)...
Τουλάχιστον εγώ έχω απορίες και σοβαρές ενδείξεις ότι κάτι 'τρέχει',
σε αντίθεση με σένα που προσπαθείς να επιχειρηματολογήσεις, χωρίς επιχειρήματα!Καλό αγώνα νά 'χουμε κι ας νικήσει ο καλύτερος (δλδ ο Alonso!!! ).
Κάτι δεν κάνουν καλά όμως γιατί ο Αλόνσο είναι 4ος.
Είμαι όμως σίγουρος ότι θα το κοιτάξουν άμεσα
-
... ναι, αλλά η διαφορά στους χρόνους έχει μειωθεί αρκετά έως πολύ (από τον Αλόνσο βέβαια)...
και μένει να δούμε αύριο, πώς θα διαχειριστούν τη μεσαία γόμα από στρατηγικής άποψης...
Το σίγουρο, για μένα, είναι ότι ο Αλόνσο 'μπορεί', το ερώτημα είναι αν μπορεί το... τουτού και οι παρατρεχάμενοι!!! -
Ξεγραμμένος μας είχαν όλοι οι αντιμακλαρενικοί αλλά τελικά το έφαγαν το χαστούκι τους.
-
Επί μιάμιση ώρα 'γύρω-γύρω όλοι', δεν μπορεί, όλο και κάποια... πατατιά θα κάνει ο Λούης!
2011 German Grand Prix-Nürburgring