-
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
Ρε Βαγγέλη, οκ να τα κρατήσει μέχρι να βρει, αλλά αν έχει ήδη βρει σωστά, τι να τα κάνει?τα μονα πραγματα που πεταω ειναι οσα ειναι μεν αχρηστα/σπαζμενα κλπ, αλλα μπορουν πολυ φθηνα να ξαναβρεθουν ολοκαινουργια (λογω της μεγαλης παραγωγης σε ανταλλακτικα απ τους φιλους μας τους αγγλαρες). ΄βεβαια θα προτιμησω να επισκευασω (νικελωσω/βαψω/κολλησω) ενα παλαιο αλλα καλης ποιοτητας ανταλλακτικο, παρα να αγορασω ενα ολοκαινουργιο αλλα χαμηλης ποιοτητας
προ λιγων εβδομαδων εγιναν καποιες εργασιες στην μουριτσα της τζουλιας, στις οποιες εργασιες δεν χρησιμοποιηθηκε ουτε ενα καινουργιο ανταλλακτικο. αξιζει να σημειωθει οτι τα φαναρια της ξαναμονταριστηκαν απο τεσσερα (2 ειχα και αλλα 2 αγοραστηκαν) ''αχρηστα'' κατα καποιους αλλους, γνησια φαναρακια carello της χρονιας της.
o μεντορας μου (μπιλ ο μισογκαβακας ) θα μπορουσε να μου φερει στην πορτα μου, δυο ολοκαινουργια μαιμουδοφαναρα με ελαχιστα χρηματα.... -
Πάω πάσο.
-
καλα και εγω εχω πολλα σπασμενα φαναρια φλας και αλλα! και τα λαστιχα τα κρατησα!
λοιπον εχουμε νεα εφτιαξα τα πατωματα και ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ
απο της 8 μεχρι της 12 το βραδυ ημουνα εκει και κολουσαμε και κοβαμε!
By gabyyiii at 2011-08-19
εδω ειναι οι τρυπες στο στο δοκαρι και δεν τις πειραξαμε! οπως και στον οδηγο αμα δειτε απο κατω δεν κοπηκαν ολες οι τρυπες για να μην κοπει πολυ μεγαλο κομματι μου ειπε!
αυτες ειναι απο το πισω καθισμα ουτε εκει μου τις εκοψε αλλα κολησε απο πανω
κατω απο το πορτ μπαγαζ
ξυθηκε και εβαλα και σταθεροποιητη!
και το ντεποζιτο
By gabyyiii at 2011-08-19το ντεποζιτο το εξησα λιγο γιατι φωναζαν οι δικοι μου να μην παρει φωτια! τωρα οσο το εξησα οπου ειχε σκουρια εβαλα σταθεροποιητη και μετα ολο θα το περασω με σασικοτ!
ΤΩΡΑ απο κατω μου ειπε να γεμισω τα κενα με αρμοκολα!!!! εβαλε και βιδες για να μην σηκωθει παλι!
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ!!!!!!!!
-
Ο χρήστης Δημήτρης Ραζής έγραψε:
Ρε Βαγγέλη, οκ να τα κρατήσει μέχρι να βρει, αλλά αν έχει ήδη βρει σωστά, τι να τα κάνει?
Ποτε δεν πετας!!!!!!ΚΑΝΟΝΑΣ!!!!! σκεψου μετα απο 10 χρονια να μην βρισκεις καινουργια , δεν θα αναγκαστεις αν ειναι καλυτερα να βαλεις τα παλια??????μεχρι και σπασμενα πλαστικα,ραγισμενα φαναρια κτλ εχω κρατησει
Ουφ , δεν είμαι ο μόνος τελικά.... Μπράβο ρε Στελιο και νόμιζα οτι μονο εγω το σκέφτομαι ετσι και ντρεπόμουν!
και τα εχω φωτογραφισει για να ξερω οταν αναζητω καποιο ανταλλακτικο σε τι κατασταση βρισκεται ............χαος παντως τοσα πραγματα που μαλλον δεν θα χρησιμοποιησω ποτε αλλα λες ...μπας και!!!!!!
kp γνωστος μας παντως εχει carellakia καινουργια
djet την εκανα και εγω στην γυναικα μου απο την πρωτη μερα που μειναμε μαζι αλλα στην πορεια καροτσακια στρατες ποδηλατακια παρκοκρεβατα κτλ εχουν παρει την θεση των ανταλλακτικων πανω στα dexion οποτε αναγκαστηκε να συμφωνησει μαζι μου οτι πρεπει να εχω τον χωρο μου και θυσιασε κατι παπουτσακια, γαλλικα ,βαφες κτλ για να αγορασουμε ενα ομορφο container που θα στεγασει τον ερωτα μας....εεεε μπερδευτηκα αυτο το ειπα στην γυναικα μου
-
Προσωπικά Γιαννάκη δε μου αρέσει αυτό που βλέπω.
Κάποιες λαμαρίνες της έχει βιδώσει ή μου φαίνεται? -
Προσωπικά Γιαννάκη δε μου αρέσει αυτό που βλέπω.
Κάποιες λαμαρίνες της έχει βιδώσει ή μου φαίνεται?ειναι ετοιμο τωρα????γιατι σου εκανε ηλεκτροκοληση???γιατι βιδες?????
-
Ο χρήστης ritmo130tc έγραψε:
kp γνωστος μας παντως εχει carellakia καινουργια
τα θελω για καβα, αν ειναι ιδια με τα δικα μου, στελνω πμ με φωτο
-
Ελπίζω οτι οι βιδες λογικά ειναι πρόχειρα βαλμενες για να κρατανε την λαμαρίνα ωστε να 'γαζώσει' σωστά... το ίδιο και κάποιες- οχι πολύ όμορφες - κολήσεις...
-
Τις βίδες τις έβαλε για να μην σηκωθεί κάποια στιγμή η λαμαρίνα! Τις έκοψε από μέσα και μετά τους έκανε ηλεκτροκοληση! Οι φωτογραφίες που έβαλα είναι όταν το τέλειωσε και μετά μου είπε από πάνω και από κάτω να βάλω αρμοκολα! Τι να κάνω????
-
Αργκον γιατι δεν κολλησε με αργκον ρε γιαννη ; ηλεκτοκολληση δεν κανει το καιει το ελασμα.
-
Δεν έπρεπε να κολήσει με ηλεκτροκόληση
Δεν έπρεπε να βάλει βίδες
Δεν έπρεπε να κολήσει νέα λαμαρίνα πάνω στη σάπια
Δεν έπρεπε να κολήσει την μία πάνω στην άλλη
Δεν έπρεπε να αφήσει τόσες 'αποθήκες' υγρασίας με τα μπαλώματα που έκανε
Δεν ... -
Πίσω στους θολόυς όπως και στο πάτωμα όπου έχει κολησει έχει αφήσει σημάδια και από την άλλη μεριά! Τώρα μπροστά το πάτωμα εκτός από λίγο σάπιο που άφησε έχει κολησει πολύ ποιο μέσα την νέα λαμαρίνα και μου είπε να βάλω αρμοκολα! Μπορώ έτσι να το προστατέψω από την υγρασία?
-
Δεν έπρεπε να κολήσει με ηλεκτροκόληση
Δεν έπρεπε να βάλει βίδες
Δεν έπρεπε να κολήσει νέα λαμαρίνα πάνω στη σάπια
Δεν έπρεπε να κολήσει την μία πάνω στην άλλη
Δεν έπρεπε να αφήσει τόσες 'αποθήκες' υγρασίας με τα μπαλώματα που έκανε
Δεν ...+100.000
Τι 'μαστορας' ειναι αυτος.?:whatever:
Μονος σου να δοκιμαζες, καλυτερο αποτελεσμα θα ειχες. Σορυ που σου το λεω αλλα ηταν καλυτερα πριν. Καλυτερα να το ειχες αφησει με τις τρυπουλες και το ασταρι παρα αυτο το πραγμα.
Τοση προσεκτικη δουλεια εκανες ολες αυτες τις μερες για να ερθει ο τυπος και να τα κανει π*&%$#!!. Ελπιζω να μην τον πληρωσες..... -
Του έδωσα 50! Ότι έγινε έγινε! Εγώ έκλεισα ολα τα κενά με αρμοκολα και θα περάσω και σασικοτ! Τι να κάνουμε αυτά έχει η ζωή!
-
σωστα γιαννη οτι εγινε εγινε , παμε παρακατω αφου λαβουμε πια υποψην μας
1)το φτηνο δεν ειναι και καλο
2)δεν απογοητευομαστε ΠΟΤΕ!!!!!!!!!
3)προτιμαμε τους φαναρτζηδες και οχι τον Τακη τον φιλο του θειου που ξερει απο αυτοκινητα , τουλαχιστον να εχουμε δει δουλεια του διοτι την συγκεκριμενη δουλεια μαλλον πρωτη φορα την εκανε ο δικος σου
4)Δεν απογοητευομαστε ποτε!!!!!!!!!!
5)Δεν απογοητευομαστε Ποτε!!!!!!!!
6)Ψαχνεις πατωματα στο ebay ολο τον χειμωνα
και βεβαια δεν απογοητευομαστε ποτε -
Ο χρήστης ritmo130tc έγραψε:
σωστα γιαννη οτι εγινε εγινε , παμε παρακατω αφου λαβουμε πια υποψην μας
1)το φτηνο δεν ειναι και καλο
2)δεν απογοητευομαστε ΠΟΤΕ!!!!!!!!!
3)προτιμαμε τους φαναρτζηδες και οχι τον Τακη τον φιλο του θειου που ξερει απο αυτοκινητα , τουλαχιστον να εχουμε δει δουλεια του διοτι την συγκεκριμενη δουλεια μαλλον πρωτη φορα την εκανε ο δικος σου
4)Δεν απογοητευομαστε ποτε!!!!!!!!!!
5)Δεν απογοητευομαστε Ποτε!!!!!!!!
6)Ψαχνεις πατωματα στο ebay ολο τον χειμωνα
και βεβαια δεν απογοητευομαστε ποτετο 2 4 5 λιγο δυσκολο τα υπλοιπα τα εμπεδωσα! τωρα οπως ειναι ειναι επικινδυνο και να στραβωσει και να σαπισει ευκολα? Α κτεο θα εχει προβλημα αμα παει?
-
Το θετικό είναι ότι αρχίζεις να μαθαίνεις στην κατάλληλη ηλικία.
Και εγώ θα σου πω να μην σε πάρει απο κάτω.
Τώρα για το στρέβλωμα, ότι ήταν να γίνει, έγινε, δεν θα πάθει τίποτα στην πορεία. Αν στρέβλωσε θα έγινε κατά την διάρκεια του κολήματος, δεν θα αλλάξει τίποτα μετά...άρα μην το φοβάσαι...
Με την πρώτη ευκαιρία θα βρεις πατώματα και όταν θα μπεί συνεργείο, θα μπει για να αλλαχθούν σωστά και όχι σε μαστρομπαρμπαμήτσο...
Άλλωστε κανείς δεν απέκτησε εμπειρίες απο τα παθήματα και τις συμβουλές των άλλων, παρά μόνο απο τα δικά του... -
Για κτεο θα έχει πρόβλημα? Εγώ που το δοκίμασα όταν αφήνω το τιμόνι συνεχίζει να πάει ευθεία δεν στρίβει!
-
Ε! την κακοτεχνία θα την παρατηρήσουν (γιατί για κακοτεχνία πρόκειται) , αλλά δεν εχουν δικαίωμα να το κόψουν...
Ασε που υπάρχει αναδουλειά τελευταία... -
Μπηκαν τα λαστιχα στις πορτες
στις πισω τις πορτες ειχα βρει λαστιχα μονο για αριστερη αλλα ειχα παρει δυο και εβαλα και στην δεξια! μαλλον δεν θα εχω προβλημα με νερο!εβαλα αρμοκολα απο κατω και μεσα!
By gabyyiii at 2011-08-22
By gabyyiii at 2011-08-22βαφτηκε μεσα!
και περασα και ενα τελευταιο χερι στα πισω πατωματα!
ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΕΒΑΨΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ Η ΑΡΜΟΚΟΛΛΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΑΡΙΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΚΟΛΗΣΗ ΓΙΑΤΙ??????????????
By gabyyiii at 2011-08-22εβαλα και εδω οπου ειχε αρμοκολλα και εδω τραβηξε χρωμα απο αυτο που υπηρχε!εξησα και επλεινα και την ρεζερβα και θα την βαψω με σπρει!
και το σιδερο που κραταει την ρεζερβα!
By gabyyiii at 2011-08-22δεν ειχα τι να κανω στο διαλειμα που εκανα και εβγαζα φωτογραφιες :
τυχαιο δεν νομιζω(στο μπιλιαρδο το εκανα)
Αναπαλαίωση peugeot 304