-
Σα δε ντρέπεται ο κάφρος, να προσπερνάει από δεξιά.
-
Φτιαχνοντας κατι φακελους στο pc βρηκα 2 βιντεακια πολυ μικρης διαρκειας απο 2 περασματα.
Εγω εκτελω χρεη καμερα μαν. Οδηγος ειναι ενας συντακτης απο το power techniques που θα το παρουσιαζε.Μου λειπεις καλο μου φιεστακι.
-
-
Κανονικά παρκάρισμα πάνω στο πεζοδρόμιο στην αρχή του βίντεο ε;
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Κανονικά παρκάρισμα πάνω στο πεζοδρόμιο στην αρχή του βίντεο ε;όχι σε πάρκινγκ είμαι.
-
όχι εσύ. όταν βγαίνεις από το πάρκινγκ στο 00:25 περίπου. 2 οχήματα δεξιά.
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
όχι εσύ. όταν βγαίνεις από το πάρκινγκ στο 00:25 περίπου. 2 οχήματα δεξιά.συνηθισμένο το φαινόμενο, ειδικά την ώρα του διαλλείματος που πάνε όλοι στο εστιατόριο και γίνεται της μουρλής, εγώ από τύχη βρήκα να παρκάρω , αλλιώς θα πάρκαρα στο πεζοδρόμιο
-
@Thomas_C200K που εχει βαλει την καμερα και ποια καμερα ειναι?
-
Μάλλον την έχει σφηνωμένη στο προσκέφαλο...
Η 2λιτρη είναι? -
Ο χρήστης vaggos111 έγραψε:
@Thomas_C200K που εχει βαλει την καμερα και ποια καμερα ειναι?Sony HDR-AS30V ολοκαίνουργια μιας εβδομάδος και είμαι σε δοκιμές ακόμα , κόστισε 179€ αγορά από Γενεύη, νομίζω Ελλάδα είναι λίγο ποιό ακριβή. Και όπως απάντησε ο MIXOStsi την τοποθέτησα στο προσκέφαλο , αγόρασα μια βάση αλλά δεν την έχω τοποθετήσει ακόμα.
Μάλλον την έχει σφηνωμένη στο προσκέφαλο...
Η 2λιτρη είναι?Η 2λιτρη με τα 163 .
-
-
Το κακό με το προσκέφαλο είναι οτι δημιουργεί θόρυβο...
Κι εμείς με τον Μ111 έχουμε αλλά την Avantgarde...
Δυστυχώς ο προηγούμενος ήταν καγκουράκι και δεν την αγαπούσε... -
Ο χρήστης MIXOStsi έγραψε:
Το κακό με το προσκέφαλο είναι οτι δημιουργεί θόρυβο...Κι εμείς με τον Μ111 έχουμε αλλά την Avantgarde...
Δυστυχώς ο προηγούμενος ήταν καγκουράκι και δεν την αγαπούσε...Το κακό επίσης είναι ότι την κάμερα την έχω στην προστατευτική θήκη και χαλάει τον ήχο του κινητήρα και της χαλαρής μουσικής που ακούω
Δεν νοιώθει ο Μ111 μην αγχώνεσαι
Σήμερα θα τράβαγα ωραίο βίντεο με μπόλικη κεντρική Ελβετία, αλλά η κάμερα πήρε μια προσωρινή απόσπαση (Thun-Spietz-Brietz-Interlaken) με μπόλικη βροχή λίγο χιόνι και μπόλικες φωτογραφίες -
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Δεν νοιώθει ο Μ111 μην αγχώνεσαι
Δεν αγχώνομαι για τον κινητήρα. Από καλλωπιστικής άποψης έχει κάποια θεματάκια...
Άντε, καλά χλμ και βίντεα... -
@Thomas_C200K ψαξε μηπως υπαρχει βαση για την καμερα μου κολαει στο παρπριζ. δεν εχουν κουνηματα και τετοια.
-
Κινούμαι στην Παλιά Εθνική Οδό Αθηνών - Κορίνθου προς Κόρινθο, λίγο πριν την Κινέτα. Ο οδηγός του Astra ακολουθεί τα όρια ταχύτητας, αλλά κινείται αρκετά αργότερα από την πλειοψηφία των υπολοίπων οδηγών. Αποφασίζω να κάνω παράνομο προσπέρασμα σε σημείο με ορατότητα και άφθονο χώρο. Το ίδιο αποφασίζει να κάνει και ο οδηγός της BMW που ακολουθεί, μόνο που προσπερνάει σε σημείο με μηδενική ορατότητα στο αντίθετο ρεύμα. Του κορνάρω την ώρα που περνάει. Αν ερχόταν όχημα από το αντίθετο ρεύμα θα ήταν πολύ αργά για το ο,τιδήποτε.
pipinos1976
-
Ο χρήστης pipinos1976 έγραψε:
Μερικά από τα περιστατικά που συνάντησα τις ημέρες των εκλογών. Οι περισσότεροι οδηγοί κάνουν ό,τι θέλουν και δεν ελέγχουν ούτε καθρέφτες, ούτε μπορούν να υπολογίσουν την σχετική ταχύτητα των οχημάτων, την ορατότητα που έχουν και συνέπειες αυτού που κάνουν.- Ποιος ήταν πιο λάθος; Ο οδηγός της νταλίκας που βγήκε χωρίς να κόψει / ελέγξει το δρόμο ή ο οδηγός του Yaris που πέρασε πάνω στη στροφή χωρίς ορατότητα;
- Ο οδηγός του Cinquecento δεν είχε δει την πινακίδα που έγραφε ότι υπάρχουν 2 λωρίδες στο δρόμο, βολεύτηκε στην αριστερή και δεν έφυγε ποτέ από εκεί, παρά τις κόρνες και τα φώτα.
- Ο οδηγός του Terios με είδε τη στιγμή που έφτασα στο ύψος της θέσης του οδηγού.
- Ο οδηγός του Smart βγαίνει από το STOP και σταματάει στο περίπτερο...!!! Ο οδηγός του RAV περνάει το STOP νομίζοντας ότι προλαβαίνει, με στέλνει στην αριστερή λωρίδα - δηλαδή πάνω στο Smart που φρενάρει για να ψωνίσει στο περίπτερο - και συνεχίζει χωρίς να συμβαίνει τίποτε.
Μέσα σε 1,5 λεπτό έχει κάνει 2-3 παραβάσεις του κοκ ο πιπίνος μας.
Και κράζει τους άλλους. -
Αχ που να είναι αυτό το παιδί !
-
Και νέο βίντεο από τον πιπίνο και μάλιστα με ειδική αφιέρωση
Παραθέτω την περιγραφήΟ χρήστης pipinos1976 έγραψε:
Κινούμαι προς Πάτρα λίγο πριν το Αίγιο. Προσπερνάω παράνομα, αν και χωρίς ιδιαίτερη πίεση, μία ομάδα οχημάτων.
Αφιερωμένο στον Bayern7 (κρυφό συνδρομητή και θαυμαστή) που του αρέσουν αυτού του είδους τα βίντεο.Σε κάποια φάση περνάει σουβλάκι 4 αυτοκίνητα και 2 νταλίκες!
-
Ποσο στοιχημα πας οτι θα βρεθει κοσμος που θα σου πει ' ε δεν ηταν και τοσο επικινδυνη η προσπεραση, ελεγχομενη η κατασταση';
ΥΓ Μου φανηκε οτι σε πηρε το ματι μου στον Βολο χθες. Εκει ψηφιζεις;
Βάλτε ένα βίντεο από το αυτοκίνητο σας!