-
Μια διαδρομή όχι τόσο γνωστή, αλλά εντυπωσιακή λόγω του αχανούς γκρεμού που συνοδεύει μεγάλος μέρος της (το πρώτο 1/3 του βίντεο)! Τα χωριά που φαίνονται στο βίντεο είναι η Αροανία (γνωστή και με το πρώην όνομά της: Σοποτό) και το Αγρίδι.
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Επίσης μου είναι πιο εύκολο να στερεώνω την κάμερα στο παρμπρίζ με τη βεντούζα, απ' ότι στο ταμπλό όπου χρειάζεται άλλη μέθοδος.
Κώστα θέλω κ εγώ να αγοράσω μια βεντούζα για την κάμερα αλλά δε βρίσκω καμία...
Για δείξε ποια έχεις λίγο. Από που την αγόρασες?Λοιπόν επανέρχομαι στο θέμα που είχα θέσει.
Είχα αγοράσει 1-2 βεντούζες για να στερεώσω την κάμερα στον ανεμοθώρακα αλλά δε γινόταν...
Αφότου σας ρώτησα, το έψαξα λίγο παραπάνω το θέμα κ παρήγγειλα με 6€ ένα Kugelkopf, http://www.ebay.de/itm/290768280141?ssP ... 1439.l2648 , κ ταίριαξε...Αυτή είναι η φωτογραφία από το κατασκεύασμα
Θα δω πως θα πάει κ στο δρόμο. Προς το παρόν τράβηξα ένα βίντεο, αλλά ήταν βράδυ κ δεν έλεγε να το ανεβάσω...Ευχαριστώ πάντως για τις απαντήσεις!
-
Μία ακόμη εξαιρετική ορεινή διαδρομή μεταξύ Αχαΐας και Κορινθίας, η οποία περνά μέσα από το χωριό Λυκούρια και καταλήγει στην Αρχαία Φενεό.
@__PeterPan__
Αν κατάφερες να τη στερεώσεις στη θέση που ήθελες δε σου μένει τίποτα άλλο. Είσαι έτοιμος!
-
@Costas Athan
Καλημέρα
Αν έχεις την καλοσύνη πες μου σε παρακαλώ, πως βάζεις μουσική στο βίντεο; -
Ο χρήστης Costas Athan έγραψε:
@__PeterPan__
Αν κατάφερες να τη στερεώσεις στη θέση που ήθελες δε σου μένει τίποτα άλλο. Είσαι έτοιμος!
ευχαριστώ
εσύ την στερεώνεις στο τζάμι της πόρτας του συνοδηγού, σωστά? Εγώ με μια πρόχειρη προσπάθεια τη στερέωσα στον ανεμοθώρακα, αλλά το πλάνο σου μου αρέσει περισσότερο, έτσι όπως φαίνεται λίγο κ το αυτοκίνητο ως πλαίσιο... -
Ο χρήστης ΓΙΑΝΝΗΣ Μ6 έγραψε:
@Costas AthanΚαλημέρα
Αν έχεις την καλοσύνη πες μου σε παρακαλώ, πως βάζεις μουσική στο βίντεο;Χρησιμοποίησε όποιο video editing software έχει timeline και θα το κάνεις πανεύκολα. Στα Windows υπάρχει προεγκατεστημένο το Movie Maker. Η διαδικασία είναι drag and drop.
@__PeterPan__
ευχαριστώ
εσύ την στερεώνεις στο τζάμι της πόρτας του συνοδηγού, σωστά? Εγώ με μια πρόχειρη προσπάθεια τη στερέωσα στον ανεμοθώρακα, αλλά το πλάνο σου μου αρέσει περισσότερο, έτσι όπως φαίνεται λίγο κ το αυτοκίνητο ως πλαίσιο...Πάνω και δεξιά στο εσωτερικό του παρμπρίζ τη στερεώνω. Όσο πιο κέντρο μπορείς να τη βάλεις τόσο καλύτερα για να φαίνεται πιο καθαρά η θέση του αυτοκινήτου στο οδόστρωμα. Όσο πιο άκρη τη βάζεις λόγω parallax θα υπάρχει κάποια αλλοίωση.
-
Ευχαριστω
-
Ο χρήστης futureshock έγραψε:
δοκιμαζοντας το mount της καμερας σε βραδινη βολτιτσα.. !! με λιγα ανοιγματα...link γιατι δεν μου το εμφανιζει αλλιως...
edit : DONE!
στο 2:47: προς στιγμήν κατάλαβα ότι ήθελες να κάνεις αναστροφή...
9 στους 10 κάνουν αυτήν την (ανούσια) κίνηση και (το χειρότερο) συνήθως δεν ελέγχουν αν βρίσκεται/περνάει κανένας στη διπλανή λωρίδα -
Πως να στρίψει το τριαξονικό ρε 'συ.
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
@__PeterPan__
ευχαριστώ
εσύ την στερεώνεις στο τζάμι της πόρτας του συνοδηγού, σωστά? Εγώ με μια πρόχειρη προσπάθεια τη στερέωσα στον ανεμοθώρακα, αλλά το πλάνο σου μου αρέσει περισσότερο, έτσι όπως φαίνεται λίγο κ το αυτοκίνητο ως πλαίσιο...Και κάτι πολύ σημαντικό που ξέχασα να αναφέρω. Στο σημείο που τοποθετείται η κάμερα δεν πρέπει προφανώς να παρεμποδίζει τη λειτουργία των αερόσακων. Επομένως στα περισσότερα αυτοκίνητα που έχουν αερόσακους τύπου κουρτίνας τα πλαϊνά παράθυρα δεν είναι ορθή επιλογή...
-
Οδήγηση περιμετρικά της Λίμνης Δόξας στην περιοχή Φενεού της ορεινής Κορινθίας. Περιοχή απαράμιλλης ομορφιά κατά τη γνώμη μου! Το βίντεο ολοκληρώνεται στην ιστορική Μονή Αγίου Γεωργίου Φενεού που βρίσκεται πάνω από τη λίμνη.
Εκτός από το βίντεο πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την περιοχή υπάρχει εδώ:
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
δοκιμαζοντας το mount της καμερας σε βραδινη βολτιτσα.. !! με λιγα ανοιγματα...
link γιατι δεν μου το εμφανιζει αλλιως...
edit : DONE!
στο 2:47: προς στιγμήν κατάλαβα ότι ήθελες να κάνεις αναστροφή...
9 στους 10 κάνουν αυτήν την (ανούσια) κίνηση και (το χειρότερο) συνήθως δεν ελέγχουν αν βρίσκεται/περνάει κανένας στη διπλανή λωρίδατο opelaki ειχε ορεξη για χειροφρενα και μπηκαμε στην αλανα του carrefour..
Πως να στρίψει το τριαξονικό ρε 'συ.
ναι ,το δικο σου στριβει καλυτερα....
-
-
Οδήγηση μέχρι το κέντρο της Λίμνης Δόξα στην ορεινή Κορινθία! Ένα πολύ στενό κομμάτι γης εισχωρεί έως το κέντρο της λίμνης. Στο τέλος του είναι χτισμένο εκκλησάκι του Αγίου Φανουρίου: http://www.panoramio.com/user/costas-athan/tags/Saint Phanourios
-
αυτή θα μπορούσε με 3 δείκτες να γίνει ρολόι της ορθοδοξίας
-
@__JimClark__
Ε, η τομή όλων των τρούλων με το επίπεδο είναι κύκλος... Πολύ εντυπωσιακές είναι οι φωτογραφίες από το μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου στο Φενεό που είναι πολύ παλιό (1754 μ.Χ.) και της λίμνης που κάνει το αλπικό τοπίο της ορεινής Κορινθίας μαγευτικό.
Ορίστε κι ένα νέο βίντεο από το Άγαλμα της Ελευθερίας στη Χελωνοσπηλιά:
Βρίσκεται στο δρόμο προς το χωριό Λυκούρια (ένα πολύ στενό ασφαλτοστρωμένο δρομάκι το συνδέει με τον κύριο άξονα) και βρίσκεται στον τόπο όπου έπεσαν οι πρώτες τουφεκιές της Επανάστασης του 1821 λίγες μέρες πριν την επίσημη κήρυξή της στη Μονή Αγίας Λαύρας Καλαβρύτων.
-
Οδήγηση στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών - Αθηνών από το ύψος του Ξυλοκάστρου έως το Κιάτο:
και η συνέχεια του προηγούμενου βίντεο μέσα από Κιάτο, Βέλο, Βραχάτι, Λέχαιο και άλλα μικρότερα χωριά έως την Ολυμπία Οδό:
-
Ολυμπία και Αττική Οδός (από Κόρινθο προς Αθήνα):
και εδώ σε αντίθετη σειρά (Αττική και Ολυμπία) με κατεύθυνση προς Κόρινθο.
-
-
πρώτο βίντεο 19.04
Βάλτε ένα βίντεο από το αυτοκίνητο σας!