-
Πριν μισό χρόνο το είχες βάλει αλλά δεν πειράζει. Περίεργο πάντως που τίναξες συγχρονιζέ και όχι μοτέρ... συνήθως αυτό την ακούει από υπερστροφία παρά τα γρανάζια από καταπόνηση.
-
Μπα, τη γλύτωσε το μοτέρ. Αποδείχτηκε σκυλί. Μη σου πω ότι και τα συγχρονιζέ 2ας-3ης-4ης προληπτικά τ' άλλαξα. Ίσα που ζορίζονταν στις αλλαγές πολύ ψηλά. Ούτε καν θόρυβο δεν έκαναν.
Σίγουρα είχα βάλει το ίδιο; Νομίζω ότι είχα βάλει δυο άλλα από Μέγαρο... Τεσπά...
-
Η Νέα Εθνική Πατρών - Πύργου από την Πάτρα έως το ύψος του χωριού Λάππας και στη συνέχεια η διαδρομή από τον Λάππα έως την Παραλία της Καλόγριας σε ανάλυση 1080p:
-
Εχει ο Λαππας δικο του χωριο; Σιγουρα ορεινο θα ειναι και με δυο χιονοδρομικα!
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Εχει ο Λαππας δικο του χωριο; Σιγουρα ορεινο θα ειναι και με δυο χιονοδρομικα!Sent from my Neo V using Tapatalk.
Μπα, το συγκεκριμένο χωριό δύσκολο να έχει χιονοδρομικό, αλλά τουλάχιστον είναι κοντά σε θάλασσα... Οπότε κάτι γίνεται για τους λάτρεις των sport.
-
-
-
Οδήγηση προς Τρίπολη από 111 (Εθνική Οδός 33 και 74). Το βίντεο περιλαμβάνει και οδήγηση στους δρόμους της Τρίπολης (ξεκινάει στο 34:30). Όπως πάντα σε ανάλυση 1080p και σε 3D.
-
Ο χρήστης Costas Athan έγραψε:
Οδήγηση προς Τρίπολη από 111 (Εθνική Οδός 33 και 74). Το βίντεο περιλαμβάνει και οδήγηση στους δρόμους της Τρίπολης (ξεκινάει στο 34:30). Όπως πάντα σε ανάλυση 1080p και σε 3D.22:** περνας εξω απο το χωριο που μενει η μανα μου
29:00 εισαι τυχερος που δεν ειχε τροχαια(ολοι ο καδοι γεματοι σκουπιδια )
-
Nόμιζα το κλείναμε όλοι μετά τα πρώτα 20 δευτερόλεπτα.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
22:** περνας εξω απο το χωριο που μενει η μανα μου
Δεν είχε τη φορά που τράβηξα το βίντεο. Την επόμενη φορά που πέρασα, λίγες μέρες μετά, είχε στο ρεύμα προς Πύργο (στο ίδιο ύψος του δρόμου). Όπως και να 'χει εγκατέλειψα, γιατί έφτανα στη διασταύρωση. Πάντως τα Καλοκαίρια περνάω κάποιες φορές από αυτόν το δρόμο, αλλά γενικά δε θυμάμαι να πολυσυναντάω Τροχαία. Εδώ έχουν μειωθεί τα μπλόκα στην Πατρών - Πύργου που τα προηγούμενα χρόνια ήταν αρκετά συχνά... Φέτος δε θυμάμαι αν έχω συνατήσει μία φορά μπλόκο στην Πατρών - Πύργου.
-
Ο χρήστης Costas Athan έγραψε:
22:** περνας εξω απο το χωριο που μενει η μανα μου
Δεν είχε τη φορά που τράβηξα το βίντεο. Την επόμενη φορά που πέρασα, λίγες μέρες μετά, είχε στο ρεύμα προς Πύργο (στο ίδιο ύψος του δρόμου). Όπως και να 'χει εγκατέλειψα, γιατί έφτανα στη διασταύρωση. Πάντως τα Καλοκαίρια περνάω κάποιες φορές από αυτόν το δρόμο, αλλά γενικά δε θυμάμαι να πολυσυναντάω Τροχαία. Εδώ έχουν μειωθεί τα μπλόκα στην Πατρών - Πύργου που τα προηγούμενα χρόνια ήταν αρκετά συχνά... Φέτος δε θυμάμαι αν έχω συνατήσει μία φορά μπλόκο στην Πατρών - Πύργου.
Εκει που λεω οτι περνας εξω απο το χωριο που μενει η μανα μου (Νεος Καρδαρας ) ,στην διασταυρωση Πλατσα που στριβεις δεξια για Τριπολη (ευθεια παει για τον κομβο Νεστανης,πολυ επικινδυνο σημειο με πολλα ατυχηματα ) και απο το χωριο Χανια Σκοπης μεχρι την Τριπολη ειναι (ηταν; ) απο τα στανταρ σημεια για μπλοκο.Μαλλον πλεον δεν εχουν λεφτα για βενζινη και δεν την στηνουν.
-
Το καλο με τις μειωσεις μισθων στους ενστολους ειναι οτι δεν ασχολουνται πλεον . Τα καλα της μειωσης μισθων . Παιρνουν το περιπολικο και καθονται σε καμια σκια
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Εκει που λεω οτι περνας εξω απο το χωριο που μενει η μανα μου (Νεος Καρδαρας ) ,στην διασταυρωση Πλατσα που στριβεις δεξια για Τριπολη (ευθεια παει για τον κομβο Νεστανης,πολυ επικινδυνο σημειο με πολλα ατυχηματα ) και απο το χωριο Χανια Σκοπης μεχρι την Τριπολη ειναι (ηταν; ) απο τα στανταρ σημεια για μπλοκο.Μαλλον πλεον δεν εχουν λεφτα για βενζινη και δεν την στηνουν.Περνάω μερικές φορές τα Καλοκαίρια από αυτή τη διαδρομή. Για μπλόκα είχα ακούσει ότι υπάρχουν Βλαχέρνα, Λεβίδι και δε θυμάμαι που αλλού, αλλά δε νομίζω να έχω πετύχει ποτε κανένα ο ίδιος. Εκτός από αυτό που είπα ότι συνάντησα πρόσφατα. τουλάχιστον στην Πατρών - Πύργου που υπήρχαν έλεγχοι μία οι περισσότερες φορές την εβδομάδα, σίγουρα η συχνότητα έχει μειωθεί τραγικά.
Το καλο με τις μειωσεις μισθων στους ενστολους ειναι οτι δεν ασχολουνται πλεον . Τα καλα της μειωσης μισθων . Παιρνουν το περιπολικο και καθονται σε καμια σκια
Μάλλον κάπως έτσι είναι τα πράγματα. Με την κρίση φθίνουν όλες οι λειτουργίες του κράτους...
-
Διαδρομή από Τρίπολη προς Ι.Μ. Επάνω Χρέπας. Δρόμος πολύ στενός, που μετά βίας χωράει δύο αυτοκίνητα. Πιο στενό σημείο το κομμάτι μέσα στο χωριό Περιθώριο (ξεκινάει στο 5:08). Και αν αυτός ο δρόμος σας φαίνεται στενός θα αναρτήσω στο μέλλον βίντεο από στενότερο! Δίτε το βίντεο σε 1080p και σε 3D:
-
Περθώρι ειναι το σωστο
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Περθώρι ειναι το σωστοΝαι, είδα την πινακίδα στο δρόμο. Στο Google Earth και Maps το λέει Περιθώριο όμως και αποφάσισα να χρησιμοποιήσω αυτό, θεωρώντας το ως πιο ενημερωμένο. Μπορεί να κάνει και η Google λάθος βέβαια.
-
Οδήγηση μέσα στους δρόμους της Τρίπολης, στη συνέχεια λίγα χιλιόμετρα στο δρόμο προς Αχλαδόκαμπο και έπειτα ανάβαση προς τη Μονή Βαρσών. Ο δρόμος γίνεται ανηφορικός στο 16ο λεπτό του βίντεο. Όπως πάντα και αυτό το βίντεο σε 1080p και 3D:
-
Η διαδρομή από το Ζευγολατιό Αρκαδίας έως την εκκλησία, με την πρωτότυπη αρχιτεκτονική, της Αγίας Φωτεινής στη Μαντινεία. (Φωτογραφίες από την εκκλησία και τον προαύλιο χώρο της εδώ: http://www.panoramio.com/user/713072/tags/Saint Photine). Η διαδρομή δεν έχει υψομετρικές διαφορές, και λαμβάνει χώρα σε στενούς αγροτικούς δρόμους (τα πρώτα λεπτά ανάμεσα σε αμπελώνες).
-
9,5 χιλιόμετρα στον αυτοκινητόδρομο Α7 (Μορέα) από τον κόμβο Νεστάνης μέχρι τον Βόρειο κόμβο Τριπόλεως, όπου το βίντεο συνεχίζει προς Τρίπολη. Ενδιαφέρον έχουν οι αναταράξεις που προκαλεί ο ασφαλτοτάπητας και γίνονται ιδιαίτερα αισθητές από το 1:05 λεπτό του βίντεο. Το βίντεο ολοκληρώνεται με οδήγηση στο κέντρο της Τρίπολης και κατόπιν στα στενά δρομάκια για εύρεση θέσης παρκαρίσματος. Όπως πάντα το βίντεο σε 1080p και 3D.
Βάλτε ένα βίντεο από το αυτοκίνητο σας!