-
Καλησπερα σε ολους. Ποσταρο για βοηθεια σχετικα με την αγορα αυτοκινητου απο τον ξαδερφο μου. Ηλικια 19, εμπειρια απο αυτοκινητα καλη, απο μηχανες αριστη. Λοιπον εχουμε ταβανι τα 8.000. Θελουμε κατι γρηγορο ομορφο, νεανικο, ασφαλες, οχι παλιο μοντελο, το μαξιμουμ 04 και λογικα χιλιομετρα.. Θα προτιμηθει τουρμπατο αλλα οχι βανδαλισμενο.! Καποιες προτασεις παιδια? Ευχαριστω προκαταβολικα.
-
Καλησπερα σε ολους. Ποσταρο για βοηθεια σχετικα με την αγορα αυτοκινητου απο τον ξαδερφο μου. Ηλικια 19, εμπειρια απο αυτοκινητα καλη, απο μηχανες αριστη. Λοιπον εχουμε ταβανι τα 8.000. Θελουμε κατι γρηγορο ομορφο, νεανικο, ασφαλες, οχι παλιο μοντελο, το μαξιμουμ 04 και λογικα χιλιομετρα.. Θα προτιμηθει τουρμπατο αλλα οχι βανδαλισμενο.! Καποιες προτασεις παιδια? Ευχαριστω προκαταβολικα.
-
-
Ο χρήστης manosfr έγραψε:
Καλησπερα σε ολους. Ποσταρο για βοηθεια σχετικα με την αγορα αυτοκινητου απο τον ξαδερφο μου. Ηλικια 19, εμπειρια απο αυτοκινητα καλη, απο μηχανες αριστη. Λοιπον εχουμε ταβανι τα 8.000. Θελουμε κατι γρηγορο ομορφο, νεανικο, ασφαλες, οχι παλιο μοντελο, το μαξιμουμ 04 και λογικα χιλιομετρα.. Θα προτιμηθει τουρμπατο αλλα οχι βανδαλισμενο.! Καποιες προτασεις παιδια? Ευχαριστω προκαταβολικα. -
οταν λεω εγω οτι γιναμε γραφειο ευρεσεως αυτοκινητων , κανενας δεν με ακουει!!!!
-
'Αλλο που δεν θέλουμε μήπως?
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
οταν λεω εγω οτι γιναμε γραφειο ευρεσεως αυτοκινητων , κανενας δεν με ακουει!!!!Είναι στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του forum η Εύρεση, Αξιολόγιση και Πρόταση Μεταχειρισμένων Αυτοκινήτων (γνωστή και ως Ε.Α.Π.Μ.Α.). Αρχίστε δουλειά λοιπόν
Μια απλή αναζήτηση στο google δείτε τι έβγαλε :
-
Έπεσε όλη η εμπειρία μαζεμένη .......ας ανοίξει λογαριασμός.
-
Επειδή βλέπω και ντρέπεστε ας ξεκινήσω με τις παρακάτω αγγελίες
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/923409/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1556895/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1509868/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/919894/Αυτά μετά από μια γρήγορη αναζήτηση με εστίαση στο τούρμπο. Σχεδόν όλα αγγίζουν τα 60.000 χλμ
-
Κανενας δεν ντρεπεται φιλε μου.
Απλα οπως εχει γραψει το μηνυμα του ο Μανος ειναι σαν να βαριεται να κανει την αναζητηση μονος του . -
Καλησπερα σε ολους. Ποσταρο για βοηθεια σχετικα με την αγορα αυτοκινητου απο τον ξαδερφο μου. Ηλικια 19, εμπειρια απο αυτοκινητα καλη, απο μηχανες αριστη. Λοιπον εχουμε ταβανι τα 8.000. Θελουμε κατι γρηγορο ομορφο, νεανικο, ασφαλες, οχι παλιο μοντελο, το μαξιμουμ 04 και λογικα χιλιομετρα.. Θα προτιμηθει τουρμπατο αλλα οχι βανδαλισμενο.! Καποιες προτασεις παιδια? Ευχαριστω προκαταβολικα.Αν ανέβεις στα 9000€ βρίσκεις 207 thp ραλλυ 2007,ibiza 1.8 fr 2007,grande punto t-jet 120 sport.Από εκεί και πέρα ρίξε ένα βλέφαρο και στα fiesta 1.6 s 07 και suzuki swift sport τα οποία είναι πιο αδύναμα μεν,αλλά με πιο διασκεδαστική συμπεριφορά(πραγματικό σχολείο οδήγησης )πιο αξιόπιστα και φτηνότερα γύρω στα 7000-8000€
-
Ο χρήστης fiestaros έγραψε:
Αν ανέβεις στα 9000€ βρίσκεις 207 thp ραλλυ 2007,ibiza 1.8 fr 2007,grande punto t-jet 120 sport.Από εκεί και πέρα ρίξε ένα βλέφαρο και στα fiesta 1.6 s 07 και suzuki swift sport τα οποία είναι πιο αδύναμα μεν,αλλά με πιο διασκεδαστική συμπεριφορά(πραγματικό σχολείο οδήγησης )πιο αξιόπιστα και φτηνότερα γύρω στα 7000-8000€
+1
-
ευχαριστω ολα τα παιδια για τις απαντησεις τους. λογω υποχρεωσεων με την σχολη κ επειδη βρισκομαι και εωτερικο ειναι λιγο δυσκολο να γνωριζω τι παιζει ακριβως στην ελληνικη αγορα. Το ξαφερφακι με ενημερωσε σημερα για colt czt. πως σας φαινεται για πρωτο αυτοκινητο? ευχαριστω πρ
οκαταβολικα -
Καταρχήν είναι μικρό και γρήγορο, αλλά δεν ξέρω πόσο οικονομικό. Από θέμα οδηγικής ευχαρίστησης, πάντως, είναι κλαφ' τα Χαράλαμπε. Πολύ σημαντικό μείον η ορατότητα, λόγω θέσης/μεγέθους των μπροστινών κολόνων, καθώς και η αντιπροσώπευση από Σαρακάκη, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
Α, και λίγο παλιό στην αγορά (ok, έχει υποστεί ένα f/l).
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Καταρχήν είναι μικρό και γρήγορο, αλλά δεν ξέρω πόσο οικονομικό. Από θέμα οδηγικής ευχαρίστησης, πάντως, είναι κλαφ' τα Χαράλαμπε. Πολύ σημαντικό μείον η ορατότητα, λόγω θέσης/μεγέθους των μπροστινών κολόνων, καθώς και η αντιπροσώπευση από Σαρακάκη, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.Α, και λίγο παλιό στην αγορά (ok, έχει υποστεί ένα f/l).
απο οδηγικη ευχαρίστηση χωρις τοποθέτηση εκ τον ύστερων σπορ αναρτησεων ειναι ενα επιπεδο κάτω λογο ακαμπτου πισω αξονα απο τα αντίστοιχα με ημιακαμπτο.....για να μην αναφερουμε με πολαπλους πισω...τα λεω γιατί φιλαρακι μου το ειχε επισης σε σχεση με τα αλλα τουρμπατα λογο παλιας τεχνολογίας κινητήρα προδιαγραφών ευρω 3 !?!? υστερεί αρκετααα +2 λιτρα..
-
μεταξυ Ibiza fr kai colt czt τι θα περνατε δλδ?
-
μεταξυ Ibiza fr kai colt czt τι θα περνατε δλδ?ibiza fr 1.8 turbo αν μιλαμε για αυτο.....εχει μακραν τιν πιο αξιοπιστη μηχανη που υπάρχει αρκεί να βρεις σωστα συντιριμενο! πανω κατο τα ιδια καινε με το κολντ..επισης η βελτιοσημοτιτα αυτου του μοτερ δεν εχει ορια 300 αλογα γινετε με μια διαφορετικη τουρμπινα..στο κολντ για να πάρεις αλόγα πρέπει να αλλάξεις τα πιστόνιαπρωτα γιατι δεν εχει ενισχυμένα!
-
Οταν λες 'οικονομικο' τι ακριβως εχεις στο νου σου???
-
Mικρο, γρηγορο και οικονομικο
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1573634/ -
οικονομικο εννοω ενα αυτοκινητο που οταν πηγαινεις χαλαρα να καει φυσιολογικα. Το πουντακι τιμια επιλογη αλλα αποριπτεται λογω ηλικιας και χιλιομετρων.!
Mικρο, γρηγορο και οικονομικο.!