-
Είναι κρίμα πάντως να απορρίπτουμε μοντέλα από την έλλειψη usb Στο φινάλε βάζεις μια 2din multimedia οθόνη(εγώ έχω pioneer 3300 bluetooth,που έχει sd card,usb,dvd με 400€).Επίσης θεωρώ λίγο άτοπο να δώσω 23-24000€ για ένα υβριδικό μικρομεσαίο από το εξαιρετικό και ολοκληρωμένο seat leon 1.2 tsi style που στο φινάλε γλιτώνεις 8000€ και είναι πιο γρήγορο,στριφτερό πιο αυτοκίνητο και καίει γύρω στα 7 λίτρα πραγματικών συνθηκών.Το auris hsd αντε να καίει 5.5- 6.Δηλ 1 λίτρο για 8000€? Επίσης σκέψου τα ασφάλιστρα και τα τεκμήρια(1200 το λεον με 1800άρι το τουότα) μεγαλούτσικες διαφορές πλέον.
-
Θέλει και αυτόματο.
Γι' αυτό κι εγώ πρότεινα τα 2 που πρότεινα.
-
Ο χρήστης fiestaros έγραψε:
Είναι κρίμα πάντως να απορρίπτουμε μοντέλα από την έλλειψη usb Στο φινάλε βάζεις μια 2din multimedia οθόνη(εγώ έχω pioneer 3300 bluetooth,που έχει sd card,usb,dvd με 400€).Επίσης θεωρώ λίγο άτοπο να δώσω 23-24000€ για ένα υβριδικό μικρομεσαίο από το εξαιρετικό και ολοκληρωμένο seat leon 1.2 tsi style που στο φινάλε γλιτώνεις 8000€ και είναι πιο γρήγορο,στριφτερό πιο αυτοκίνητο και καίει γύρω στα 7 λίτρα πραγματικών συνθηκών.Το auris hsd αντε να καίει 5.5- 6.Δηλ 1 λίτρο για 8000€? Επίσης σκέψου τα ασφάλιστρα και τα τεκμήρια(1200 το λεον με 1800άρι το τουότα) μεγαλούτσικες διαφορές πλέον.Τοτε γιατι δεν επαιρνες εσυ ενα απο τα μοντελα του Vag σε 1.2 TSI??
Ο ιδιος λεει οτι θελει CVT, Αξιοπιστο και να κινειται ικανοποιητικα. Ασε που κινειται στην πολη , οποτε το υβριδικο του ερχεται κουτι. -
Και - συγγνώμη που επιμένω, κιόλας - γιατί να μη 'χτυπήσει' ένα Jazz Hybridμε 18-20 χιλιάρικα;
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Και - συγγνώμη που επιμένω, κιόλας - γιατί να μη 'χτυπήσει' ένα Jazz Hybridμε 18-20 χιλιάρικα;Βασικα το Civic Hybrid μ'αρεσει ποιο πολυ
-
Προσωπικά αισθητικά μία ή άλλη μου κάνουν, απλά το λέω επειδή αναφέρει ως - κύρια, έστω - χρήση, την αστική.
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Είναι κρίμα πάντως να απορρίπτουμε μοντέλα από την έλλειψη usb Στο φινάλε βάζεις μια 2din multimedia οθόνη(εγώ έχω pioneer 3300 bluetooth,που έχει sd card,usb,dvd με 400€).Επίσης θεωρώ λίγο άτοπο να δώσω 23-24000€ για ένα υβριδικό μικρομεσαίο από το εξαιρετικό και ολοκληρωμένο seat leon 1.2 tsi style που στο φινάλε γλιτώνεις 8000€ και είναι πιο γρήγορο,στριφτερό πιο αυτοκίνητο και καίει γύρω στα 7 λίτρα πραγματικών συνθηκών.Το auris hsd αντε να καίει 5.5- 6.Δηλ 1 λίτρο για 8000€? Επίσης σκέψου τα ασφάλιστρα και τα τεκμήρια(1200 το λεον με 1800άρι το τουότα) μεγαλούτσικες διαφορές πλέον.
Τοτε γιατι δεν επαιρνες εσυ ενα απο τα μοντελα του Vag σε 1.2 TSI??
Ο ιδιος λεει οτι θελει CVT, Αξιοπιστο και να κινειται ικανοποιητικα. Ασε που κινειται στην πολη , οποτε το υβριδικο του ερχεται κουτι.Αν δεν καταλαβαίνεις τι εννοώ δικό σου πρόβλημα.Αν κινείται εντός πόλης και θέλει γιαπωνέζικο cvt ας δει καλύτερα το colt 1.3 amt 14000€.Ακου 24000€ για auris gulietta 170άρα παίρνεις,έλεος
-
Την Giullieta θα την δεχτω αλλα και το Auris την δουλεια του την κανει
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Την Giullieta θα την δεχτω αλλα και το Auris την δουλεια του την κανειΌταν δίνω 24000€ με τις υπάρχουσες οικονομικές συνθήκες και τα δεδομένα της τεχνολογίας 2011 απαιτώ ένα καταπληκτικό και ολοκληρωμένο παντού αυτοκίνητο.Το auris hsd δεν δικαιολογεί τόσα χρήματα νομίζω.Το auris το παίρνεις 1.33 με 15-16.000€ για να κάνεις τη δουλεία σου.Με 24000€ δεν θέλω να κάνω μόνο τη δουλειά μου
-
Για να το θέσω και αλλιώς αν σκόπευα να δώσω 24000€ θα ήθελα ένα αυτοκίνητο που να έχει στυλ,γκάζια με προηγμένους οικονομικά κινητήρες,πολυτελές-ποιοτικό εσωτερικό,εξοπλιστικά γκάτζετ,κρατηματάρες και και και.Αυτοκίνητα όπως julietta 170,golf 160 r-line,focus 150 titanium,ds4 1.6 thp.Αν ήθελα οικονομικό,αυτόματο και ήμουν κατά 90% πόλη θα έπαιρνα ένα twingo αυτόματο,i10-picanto αυτόματο,accent-getz αυτόματο,colt amt κάτι που δεν θα άξιζε για αυτές τις βάρβαρες συνθήκες πάνω από 12-13000€.
-
Γιατί όχι τοτε ενα πικάντο ή ι10 αυτόματο + ένα μεταχειρισμένο μεγαλύτερου μεγέθους για το 10% εκτός Αθηνών διαδρομές του φίλου μας; Αν οι κορεάτες βγουν 11-12 χιλιάρικα full extra NEW τότε με άλλα 8 χιλιάρικα βρήσκεις μεταχειριμένα 4πορτα σε εξαιρετικές καταστάσεις και σχετικά νέα με λιγοστά χλμ.
-
Ο χρήστης i10kate έγραψε:
Γιατί όχι τοτε ενα πικάντο ή ι10 αυτόματο + ένα μεταχειρισμένο μεγαλύτερου μεγέθους για το 10% εκτός Αθηνών διαδρομές του φίλου μας; Αν οι κορεάτες βγουν 11-12 χιλιάρικα full extra NEW τότε με άλλα 8 χιλιάρικα βρήσκεις μεταχειριμένα 4πορτα σε εξαιρετικές καταστάσεις και σχετικά νέα με λιγοστά χλμ.Έλα μπράβο Παίρνεις το i10-picanto 1.2 αυτόματο με 12000€ το πολύ και με τα υπόλοιπα 11000€ ένα leon 1.4 tsi 2008 ή focus 1.6 2009 για παράδειγμα.Aξιοπρεπέστατα αυτοκίνητα σε αυτά τα λεφτά και σχεδόν καινούρια.Βρωμάει ο τόπος αγγελίες στο car.gr
-
Είπε πουθενά ο άνθρωπας ότι θέλει δύο;
-
Ελα ντε!! Το auris παντως φαινεται μια χαρα για τη δουλεια που το θελει ο ανθρωπος...
-
Όπως αγαπάει ο καθένας...
Εμείς κάνουμε brainstorming.Η τελική απόφαση είναι πάντα του ιδιοκτήτη!
Πάντως για τις εποχές που διανύουμε.. Με μικρά οικονομικά κ σύγχρονα τεχνολογικά μοτέρ και καλά αυτόματα...
'Δυστυχώς' για τη φιλοσοφία μου, θα ήταν μονόδρομος το Group.Ίσως ένα επαρκές σασσί, με τον 1200αρι τον Τsi και DSG να ήταν καταπραυντική επιλογή.
Δεν ξέρω ποια αυτοκίνητα βγαίνουν ΚΑΙ 1200Tsi ΚΑΙ DSG, αλλά απο σασσί, θα βόλευαν τα Polo, Fabia, Golf και Leon.
Mε σειρά μεγέθους αναλόγως τις ανάγκες!4ετής επέκταση εγγύησης και με το σταυρό στο χέρι!
Γνωρίζω οτι δεν καίνε τίποτα, γνωρίζω οτι είναι πιο ανήσυχα και απο 1400αρια αντίστοιχης ιπποδύναμης...
Και το βασικότερο.. Δεν θα σου τρώνε τα λεφτά τα τέλη, οι ασφάλειες, οι έκτατες εισφορές και οτιδήποτε κληθούμε να πληρώνουμε...Πάντως επειδή οι εποχές, είναι εποχές συρρίκνωσης...
Απαιτεί Σοφία η επιλογή αυτοκινήτου.
Και όπως η πρόσφατη ιστορία δείχνει.. Κερδισμένος είναι ο πιο.. λιτός.Πάντως αν έχεις ενδοιασμούς για τον κυβισμό, αντοχή στο χρόνο κτλ...
Θεωρώ πως με μια συντήρηση στην ώρα του.. Κ την 4ετή εγγύηση δεν θα συναντήσεις πρόβλημα...Εξάλλου μεεεεεεεχρι να βγείς απ την εγγύηση, θα έχεις κάνει τέτοια απόσβεση απο τα πάγια έξοδα σου...
Που και να βγεί κάποιο πρόβλημα, θα είσαι καλλυμένος.Άποψή μου αυτή.
ΥΓ: Αν πάρεις πχ το σασσί του Γκολφ.. Μετά απο χρόνια και εφόσον το ζητήσει το αμάξι, το μυαλό και η τσέπη σου.. Μπορείς να κάνεις κ μια μετατροπούλα! Λογικά στο γκολφ μπορούν να μπαίνουν τα πάντα! Απο τον 1400αρι τον Τsi με τους 2 υπερσυμπιεστές.. Μέχρι κ τον 2λιτρο με τα 211 !!! ( αν δεν κάνω λάθος.. )
Είναι απο τις επιλογές... Που δεν σου κλείνουν μια για πάντα τη πόρτα του να 'λοξο-καγκουρο-δρομήσεις'.Αν πήγαινα σε ιάπωνα, μακριά απο τη τογιότα κ το 'πειραματικό' hsd.
Εξάλλου, μηχανικός μου έχει πει οτι τα καινουργια αλλουμινένια μοτέρ της με τους κωδικους ΖΖΖ.. Δεν είναι τόσο ανθεκτικά, όσο τα προηγούμενα ΣΚΥΛΙΑ που είχε προ 10 ετίας κ τάισαν με πολλά χιλιόμετρα.. Πολλούς ανθρώπους..
Θεωρώ πως η χόντα είναι 2 γενιές μπροστά. δλδ 2 πενταετίες.
Αν σε βολεύει το Τζαζ το αυτόματο... Χτύπα το.
Κανένας μα κανένας δε μετάνιωσε που πήρε το τζατ.
Απόδειξη; Πήγαινε να δεις πόσο κάνει μεταχειρισμένο... -
Όπως αγαπάει ο καθένας...
Εμείς κάνουμε brainstorming.Η τελική απόφαση είναι πάντα του ιδιοκτήτη!
Πάντως για τις εποχές που διανύουμε.. Με μικρά οικονομικά κ σύγχρονα τεχνολογικά μοτέρ και καλά αυτόματα...
'Δυστυχώς' για τη φιλοσοφία μου, θα ήταν μονόδρομος το Group.Ίσως ένα επαρκές σασσί, με τον 1200αρι τον Τsi και DSG να ήταν καταπραυντική επιλογή.
Δεν ξέρω ποια αυτοκίνητα βγαίνουν ΚΑΙ 1200Tsi ΚΑΙ DSG, αλλά απο σασσί, θα βόλευαν τα Polo, Fabia, Golf και Leon.
Mε σειρά μεγέθους αναλόγως τις ανάγκες!4ετής επέκταση εγγύησης και με το σταυρό στο χέρι!
Γνωρίζω οτι δεν καίνε τίποτα, γνωρίζω οτι είναι πιο ανήσυχα και απο 1400αρια αντίστοιχης ιπποδύναμης...
Και το βασικότερο.. Δεν θα σου τρώνε τα λεφτά τα τέλη, οι ασφάλειες, οι έκτατες εισφορές και οτιδήποτε κληθούμε να πληρώνουμε...Πάντως επειδή οι εποχές, είναι εποχές συρρίκνωσης...
Απαιτεί Σοφία η επιλογή αυτοκινήτου.
Και όπως η πρόσφατη ιστορία δείχνει.. Κερδισμένος είναι ο πιο.. λιτός.Πάντως αν έχεις ενδοιασμούς για τον κυβισμό, αντοχή στο χρόνο κτλ...
Θεωρώ πως με μια συντήρηση στην ώρα του.. Κ την 4ετή εγγύηση δεν θα συναντήσεις πρόβλημα...Εξάλλου μεεεεεεεχρι να βγείς απ την εγγύηση, θα έχεις κάνει τέτοια απόσβεση απο τα πάγια έξοδα σου...
Που και να βγεί κάποιο πρόβλημα, θα είσαι καλλυμένος.Άποψή μου αυτή.
ΥΓ: Αν πάρεις πχ το σασσί του Γκολφ.. Μετά απο χρόνια και εφόσον το ζητήσει το αμάξι, το μυαλό και η τσέπη σου.. Μπορείς να κάνεις κ μια μετατροπούλα! Λογικά στο γκολφ μπορούν να μπαίνουν τα πάντα! Απο τον 1400αρι τον Τsi με τους 2 υπερσυμπιεστές.. Μέχρι κ τον 2λιτρο με τα 211 !!! ( αν δεν κάνω λάθος.. )
Είναι απο τις επιλογές... Που δεν σου κλείνουν μια για πάντα τη πόρτα του να 'λοξο-καγκουρο-δρομήσεις'.Αν πήγαινα σε ιάπωνα, μακριά απο τη τογιότα κ το 'πειραματικό' hsd.
Εξάλλου, μηχανικός μου έχει πει οτι τα καινουργια αλλουμινένια μοτέρ της με τους κωδικους ΖΖΖ.. Δεν είναι τόσο ανθεκτικά, όσο τα προηγούμενα ΣΚΥΛΙΑ που είχε προ 10 ετίας κ τάισαν με πολλά χιλιόμετρα.. Πολλούς ανθρώπους..
Θεωρώ πως η χόντα είναι 2 γενιές μπροστά. δλδ 2 πενταετίες.
Αν σε βολεύει το Τζαζ το αυτόματο... Χτύπα το.
Κανένας μα κανένας δε μετάνιωσε που πήρε το τζατ.
Απόδειξη; Πήγαινε να δεις πόσο κάνει μεταχειρισμένο...++++1 σε όλα
-
Αν πήγαινα σε ιάπωνα, μακριά απο τη τογιότα κ το 'πειραματικό' hsd.
Θεωρώ πως η χόντα είναι 2 γενιές μπροστά. δλδ 2 πενταετίες.Μπορώ να έχω περισσότερη ανάλυση για αυτά τα 2 επιχειρήματα;
Γιατί μακριά; Γιατί πειραματικό;
Και γιατί 2 γενιές μπροστά; -
2 γενιές, 2 πενταετίες, 2 επιχειρήματα, 2 τέρμενα. Μεγάλη πόρτα θα διαβείς.
-
Σεβαστές όλες οι απόψεις των φίλων. Εγώ δεν είμαι πάντως ενάντια στο auris hsd που με μια πρώτη ματιά φαίνεται ακριβο. εσύ πρέπει να δείς αν με τα 1-2 λίτρα οικονομία που θα σου κάνει , θα το κάνεις γρήγορα απόσβεση (εννοώ τα 5-6.000 που θα δώσεις επιπλέον) υπολόγισε επιπλέον και την απαλλαγη απο τέλη κυκλοφορίας (η μήπως έχει αλλάξει κάτι?) κι ότι μπαίνεις δακτύλιο όποτε θες.
Διαφορετικά απο μικρά και οικονομικά έχει πλέον πολλά , θα δείς πιο σου αρέσει απο εμφάνιση , οδηγικό στυλ κλπ κλπ
Αναζήτηση οικονομικού αυτοκινήτου