-
Ζητάω την βοήθεια όποιου έχει όρεξη σε αναζήτηση αυτοκινήτου με τα ακόλουθα χαρακτηριστικά.
1)4πορτο
2)χαμηλή κατανάλωση καυσίμου
3)αυτόματο (και CVT ακόμα καλύτερα)
4)να μπορεί να πάρει USB
5)να έχει ή να μπορεί να πάρει καλό ηχοσύστημα
6)ανώτερη τιμή γύρω στις 20,000Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις ιδέες σας!
-
Ζητάω την βοήθεια όποιου έχει όρεξη σε αναζήτηση αυτοκινήτου με τα ακόλουθα χαρακτηριστικά.
1)4πορτο
4)να μπορεί να πάρει USB
-
1)4πορτο
4)να μπορεί να πάρει USB
-
Fiat 500 Twin Air
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Fiat 500 Twin AirΠρώτο πρώτο το λέει:
1)4πορτο
-
Και γενικά το αυτόματο του 500 τα έχει τα θεματάκια του...
Το θέμα είναι ότι δεν εξηγεί ο ενδιαφερόμενος για τί κατηγορία αυτοκινήτου μιλάμε.
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Fiat 500 Twin Air
Πρώτο πρώτο το λέει:
1)4πορτο
δεν το προσεξα
-
Όταν λες '4πορτο' εννοείς σεντάν ;
-
Ο χρήστης koubeast έγραψε:
Και γενικά το αυτόματο του 500 τα έχει τα θεματάκια του...Το θέμα είναι ότι δεν εξηγεί ο ενδιαφερόμενος για τι κατηγορία αυτοκινήτου μιλάμε.
Σωστά.
Νόμιζα ότι με το 4πορτο οικονομικό κάτω από 20,000 είναι αυτονόητο ότι δεν μπορεί να είναι κάτι πολύ μεγάλο. Δεν ήθελα να αποκλείσω κάποια ιδέα που ίσως δεν μπορώ να σκεφτώ λέγοντας κατευθείαν μικρό αυτοκίνητο πόλης.
Αν υπάρχει και κάποιας άλλης κατηγορίας με αυτά τα χαρακτηριστικά είμαι ανοιχτός.
-
auris 1,4 d4d , αρκει να μην σε ενδιαφερει το στριψιμο .
-
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1487176/
το αγοραζεις 13.000 (εξακριβωμενο) και σου μενουν 7.000 για την ''οικονομια'' που θελεις να κανεις.
-
Ο χρήστης stav1606 έγραψε:
Ζητάω την βοήθεια όποιου έχει όρεξη σε αναζήτηση αυτοκινήτου με τα ακόλουθα χαρακτηριστικά.1)4πορτο
4)να μπορεί να πάρει USB
honda jazz hybrid exclusive,mitsubishi lancer sb 1.6 invite,skoda octavia 1.2 tsi dsg elegance,vw golf 5d 1.2 tsi dsg generation(21000€ σχεδόν αλλά τα συνδυάζει όλα άριστα),seat leon 1.6 tdi ecomotive. Aπό όλα τα παραπάνω τι λές?
-
Δες και το Renault Fluence , βεβαια δεν βαζει φωτιες στον δρομο
-
Ζητάω την βοήθεια όποιου έχει όρεξη σε αναζήτηση αυτοκινήτου με τα ακόλουθα χαρακτηριστικά.1)4πορτο
4)να μπορεί να πάρει USB
Cruze, focus 4d, mazda 3 sedan, lancer, fluence, corolla. Όλα είναι καλά και έχουν τα χαρακτηριστικά που θέλεις. Κάνε test drive και πάρε όποιο σου αρέσει περισσότερο...
-
Τα υβριδικά της Honda μου έρχονται ΜΟΝΟ στο μυαλό! Δηλαδή Jazz, Insight, Civic!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Τα υβριδικά της Honda μου έρχονται ΜΟΝΟ στο μυαλό! Δηλαδή Jazz, Insight, Civic! -
4)να μπορεί να πάρει USB
Φίλε μου, εύχομαι να βρείς το αυτοκίνητο που ζητάς. Θα μου επιτρέψεις όμως μια μικρή παρατήρηση.
Επειδή αυτοκίνητο ζητάς να αγοράσεις και όχι printer, αυτό με το USB μου χτυπάει πολύ άσχημα. Είναι σαν να πηγαίνεις σε βιβλιοπωλείο και να ζητάς να αγοράσεις μερικά βιβλία με εξώφυλλα σε παστέλ χρώματα, για να ταιριάζουν με την βιβλιοθήκη σου...Όσον αφορά την επιλογή του αυτοκινήτου, τάσσομαι με την εξαιρετική πρόταση του popol@ros!
-
Εγώ παίζει να έπαιρνα κάνα Roomster 1.2 TSI DSG.
Βασικά κοιτώ τα VAG (χωρίς να είμαι οπαδός τους), επειδή οι 1.2 και 1.4 TSI είναι φοβεροί σε οικονομία, και συνδυάζονται με το πολύ καλό κιβώτιο DSG.
Εναλλακτικά κάνα αυτόματο Honda Jazz, ας πούμε, που επίσης είναι πάρα πολύ οικονομικό.
-
Ο χρήστης Pitt έγραψε:
Επειδή αυτοκίνητο ζητάς να αγοράσεις και όχι printer, αυτό με το USB μου χτυπάει πολύ άσχημα. Είναι σαν να πηγαίνεις σε βιβλιοπωλείο και να ζητάς να αγοράσεις μερικά βιβλία με εξώφυλλα σε παστέλ χρώματα, για να ταιριάζουν με την βιβλιοθήκη σου...Σας ευχαριστώ όλους για τις ιδέες σας.
Όσο για το πιο πάνω σχόλιο, δεκτός κάθε αντίλογος, αλλά θεωρώ ότι είναι κάπως αυστηρό. Ακριβώς επειδή μιλάμε για αυτοκίνητο που πρώτον είναι ένα μικρό τεχνολογικό θαύμα και μου φαίνεται χαζό να μην διαθέτει κάτι τόσο απλό όταν δίνεις τόσα λεφτά και δεύτερον επειδή περνάει κανείς τόσες πολλές ώρες μέσα σε αυτό και η κάθε λεπτομέρεια που για τον καθένα βελτιώνει την άνεση είναι σημαντική. Συνεπώς το σχόλιο αυτό θα ταίριαζε αν ζήταγα κάτι άλλο όπως π.χ. να έχει όμορφη γραμματοσειρά η οθόνη του ραδιοφώνου ή να έχει ωραίο όνομα το μοντέλο ή οποιαδήποτε άλλη αντιστοιχία με τα παστέλ χρώματα στο εξώφυλλο. Και γενικά είναι κάπως άτοπη η σύγκριση γιατί βιβλίο θα πάρεις γι αυτά που λέει μέσα ενώ αυτοκίνητο δεν παίρνω να πάω στο ράλι ώστε να μη με νοιάζει παρά μόνο το μοτέρ. Εξάλλου γι αυτό ήρθα εδώ που ξέρετε, να με βοηθήσετε να βρω κάτι με αυτά που θέλω παίρνοντας σαν δεδομένο ότι μιλάμε για καλούς κινητήρες πρώτα απ’ όλα.
Να πω λοιπόν ότι ξεφεύγοντας λίγο από το μπάτζετ, και άρα μεταθέτοντας την αγορά μερικούς μήνες αργότερα, έχω αρχίσει να κοιτάζω πολύ θετικά το auris hsd επειδή είναι πάρα πολύ οικονομικό και εύκολο στην οδήγηση, έχει όλα τα άλλα που ψάχνω, μου αρέσει πάρα πολύ η ιδέα του full hybrid γιατί οδηγώ 90% στην πόλη και θεωρώ την Τογιότα σχετικά αξιόπιστη και οικονομική σε σέρβις κλπ.
Σας ευχαριστώ όλους.
-
Επειδή αυτοκίνητο ζητάς να αγοράσεις και όχι printer, αυτό με το USB μου χτυπάει πολύ άσχημα. Είναι σαν να πηγαίνεις σε βιβλιοπωλείο και να ζητάς να αγοράσεις μερικά βιβλία με εξώφυλλα σε παστέλ χρώματα, για να ταιριάζουν με την βιβλιοθήκη σου...
Όσο για το πιο πάνω σχόλιο, δεκτός κάθε αντίλογος, αλλά θεωρώ ότι είναι κάπως αυστηρό. Ακριβώς επειδή μιλάμε για αυτοκίνητο που πρώτον είναι ένα μικρό τεχνολογικό θαύμα και μου φαίνεται χαζό να μην διαθέτει κάτι τόσο απλό όταν δίνεις τόσα λεφτά και δεύτερον επειδή περνάει κανείς τόσες πολλές ώρες μέσα σε αυτό και η κάθε λεπτομέρεια που για τον καθένα βελτιώνει την άνεση είναι σημαντική.
Αγαπητέ Σταύρε, δεν ήταν στις προθέσεις μου να σε “επιπλήξω” γι’ αυτό που έγραψες και ζητώ συγγνώμη αν έτσι φάνηκε. Μη παίρνεις το σχόλιό μου ως “αυστηρό” γιατί δεν είμαστε κριτές αλλά μια ωραία παρέα που συζητάμε και ανταλλάσουμε απόψεις.
Διευκρινίζω λοιπόν. Συμφωνώ μαζί σου ότι το USB είναι ένα καλοδεχούμενο αξεσουάρ (έχω βάλει και εγώ στο αυτοκίνητό μου γιατί το ήθελαν οι γιοί μου, ασχέτως αν τελικώς το χρησιμοποίησα δύο μόνο φορές σε ενάμιση χρόνο) αλλά δεν μπορεί να αποτελεί κριτήριο επιλογής αυτοκινήτου, ακόμη και αν κάποιος το θέλει διακαώς.
Ζητώντας να βρείς αυτοκίνητο με (εργοστασιακό) USB, αμέσως θέτεις εκτός των επιλογών σου πολλές σοβαρές και καλές προτάσεις. Πλέον σε όλα τα αυτοκίνητα και με ασήμαντο κόστος σε σχέση με την αξία του αυτοκινήτου, μπορείς να τοποθετήσεις USB, σε άλλα εύκολα σε κάποια άλλα με μερικές μετατροπές. Ακόμη και αν χρειασθεί να αλλάξεις ηχοσύστημα, το κόστος σε σχέση με αυτό του αυτοκινήτου, είναι πολύ μικρό.Εν πάση περιπτώσει, εξακολουθεί να μου χτυπάει κάπως άσχημα το γεγονός ότι δύο από τα έξη κριτήρια αναφέρονται στην ηχητική απόλαυση και όχι σ’ αυτό καθαυτό το αυτοκίνητο.
Αυτό γίνεται ιδιαίτερα εμφανές όταν στο πρώτο σου post το οποίο και σχολίασα, παραβλέπονται και δεν προσδιορίζονται άλλα σημαντικότερα κατά την άποψή μου κριτήρια, όπως ο κυβισμός, η ισχύς του κινητήρα, το είδος του κινητήρα (ατμοσφαιρικός ή με υπερσυμπιεστή), το μέγεθος του αυτοκινήτου, οι χώροι των επιβατών και αποσκευών, το αν είναι καινούριο ή μεταχειρισμένο, η χρήση για την οποία προορίζεται το αυτοκίνητο κλπ. Να μην αναφέρω την ασφάλεια, την συμπεριφορά κατά την οδήγηση, την αξιοπιστία, το κόστος συντήρησης, την αξία μεταπώλησης και το αξιόπιστο και εξυπηρετικό service, γιατί φαντάζομαι θα ήθελε κανείς το καλύτερο δυνατόν σε όλα αυτά.
Και σαφώς το να προτάξει κανείς τέτοια κριτήρια έναντι του USB, δεν σημαίνει ότι ψάχνει αυτοκίνητο για να πάρει μέρος στο WRC...
Αναζήτηση οικονομικού αυτοκινήτου