-
Μηπως καποιος εχει βαλει υδρογονο κινηση?
Υπαρχει αποτελεσμα ,τιμη , εξοικονομηση καυσιμου
Σκεφτομουν για lpg αλλα το βλεπω και ανεβαινει πολυ η τιμη του (οπως και της βενζινας)και εχω αρχισει να το βλεπω ασυμφορο!!!!
-
Σκεφτομουν για lpg αλλα το βλεπω και ανεβαινει πολυ η τιμη του (οπως και της βενζινας)και εχω αρχισει να το βλεπω ασυμφορο!!!!
-
-
Ναι, βάλε υδρογόνο, είναι πολύ πιο φτηνό, με μερικά εκατομμύρια ίσως να τα καταφέρεις!
Πλάκα κάνεις έτσι;; Νατο κλειδώσω τώρα ή να το αφήσω να γελάσουμε λίγο ακόμα; -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Ναι, βάλε υδρογόνο, είναι πολύ πιο φτηνό, με μερικά εκατομμύρια ίσως να τα καταφέρεις!
Πλάκα κάνεις έτσι;; Νατο κλειδώσω τώρα ή να το αφήσω να γελάσουμε λίγο ακόμα;Το δευτερο φυσικα! Εκανα που λες στο αμαξι μια μετατροπη σπεσιαλ! Η εξατμιση μου βγαζει νερο πλεον και με μηδενικο κοστος. Βεβαια δεν υπαρχουν πρατηρια υδρογονου, οποτε εχω ενα προβληματακι . Πως θα το λυσω??
-
Μα με τη γεννήτρια υδρογόνου , δεν διαβάζεις τον τίτλο του θέματος;; Τσ τσ τσ, θα σε μαλώσω!
Μετά βέβαια πρέπει και να το αποθηκεύσεις σε κάποιο ρεζερβουάρ στο αυτοκίνητο.... υποθέτω ότι θα υπάρχει κάποια φανταστική λύση έτοιμη κάπου και οικονομικότατη και φυσικά ελληνικής επινόησης που δεν έχουν ανακαλύψει όλοι εκείνοι στις μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες που παιδεύονται με τόσα διπλώματα και άπειρο χρήμα για έρευνα.... -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Μα με τη γεννήτρια υδρογόνου , δεν διαβάζεις τον τίτλο του θέματος;; Τσ τσ τσ, θα σε μαλώσω!
Μετά βέβαια πρέπει και να το αποθηκεύσεις σε κάποιο ρεζερβουάρ στο αυτοκίνητο.... υποθέτω ότι θα υπάρχει κάποια φανταστική λύση έτοιμη κάπου και οικονομικότατη και φυσικά ελληνικής επινόησης που δεν έχουν ανακαλύψει όλοι εκείνοι στις μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες που παιδεύονται με τόσα διπλώματα και άπειρο χρήμα για έρευνα....Παντα! Πηγα στον Mastro Mitsos Hydrogen και με εφτιαξε! Εχωενα τρεηλερακι απο πισω
-
Δηλαδή τώρα το έκανες φορτοταξί;
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Μετά βέβαια πρέπει και να το αποθηκεύσεις σε κάποιο ρεζερβουάρ στο αυτοκίνητο.... υποθέτω ότι θα υπάρχει κάποια φανταστική λύση έτοιμη κάπου και οικονομικότατη και φυσικά ελληνικής επινόησης που δεν έχουν ανακαλύψει όλοι εκείνοι στις μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες που παιδεύονται με τόσα διπλώματα και άπειρο χρήμα για έρευνα....Δεν χρειάζεται ρεζερβουάρ για το Υδρογόνο.
Εγώ έχω ένα σωλήνα στην εξάτμιση και μαζεύω το νερό που βγαίνει (μην γλυστρίσει και κανένας πισινός) και με την απλή μέθοδο της ηλεκρόλυσης παράγω το υδρογόνο που χρειάζεται για να κάψω. Επίσης με το πλεονάζων Οξυγόνο γεμίζω μπουκάλες για καταδύσεις και τις πουλάω στη Βουλιαγμένη στους βατραχανθρόπους που εξερευνούν το ομόνυμο σπήλαιο. -
wtf
-
Δεν ειναι το ιδιο θεμα με το viewtopic.php?f=6&t=34470 ;
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Δηλαδή τώρα το έκανες φορτοταξί;Ναι
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Πλάκα κάνεις έτσι;; Νατο κλειδώσω τώρα ή να το αφήσω να γελάσουμε λίγο ακόμα; -
Βάλε, δικά σου είναι τα λεφτά.
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Πλάκα κάνεις έτσι;; Νατο κλειδώσω τώρα ή να το αφήσω να γελάσουμε λίγο ακόμα;Το δευτερο φυσικα! Εκανα που λες στο αμαξι μια μετατροπη σπεσιαλ! Η εξατμιση μου βγαζει νερο πλεον και με μηδενικο κοστος. Βεβαια δεν υπαρχουν πρατηρια υδρογονου, οποτε εχω ενα προβληματακι . Πως θα το λυσω??
To σύμπαν είναι γεμάτο ελεύθερο υδρογόνο
-
Ο χρήστης ritmo130tc έγραψε:
Πλάκα κάνεις έτσι;; Νατο κλειδώσω τώρα ή να το αφήσω να γελάσουμε λίγο ακόμα;Α αυτό εννοούσες.... δεν το λένε υδρογονοκίνηση αυτό.... (έστω κι να θα τους βόλευε να είναι) θα το έλεγα σε πολύ ελεύθερη γλώσσα ότι προσπαθώ με πορδές να βάψω αυγά.... Ρίξε μια ματιά στο θέμα που λέει ο bill33.
Για να δεις πόσο όχι απλά είναι τα πράματα ρίξε και μια ματιά σε πραγματική εφαρμογή καύσης υδρογόνου σε κινητήρα εσωτερικής καύσης που κυκλοφόρησε η BMW (100 αυτοκίνητα): http://en.wikipedia.org/wiki/BMW_Hydrogen_7 -
Κανονικα το λενε μαλλον υδροκινηση αλλα αυτοι το λενε υδρογονοκινηση.....τελος παντων μην χαθουμε στην μεταφραση
Το θεμα του bill το διαβασα πριν ποσταρω ,το θεμα μου ειναι αν καποιος το εχει δοκιμασει στο αυτοκινητο του
-
Ο χρήστης Vagnar έγραψε:
Βάλε, δικά σου είναι τα λεφτά.μα ενας λογος υπαρξης των φορουμ ειναι και αυτος , να μοιραζομαστε εμπειριες που μας βοηθανε να κερδισουμε η να γλυτωσουμε λεφτα αρα νομιζω οτι ειναι λιγο αστοχη η απαντηση σου μια και τα λεφτα ειναι δικα μου αλλα εχω ενα καβουρι ΝΑ στην τσεπη που με κανει και σκεφτομαι την καθε οικονομικη λυση που μου προτεινουν!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης ritmo130tc έγραψε:
... σκεφτομαι την καθε οικονομικη λυση που μου προτεινουν!!!!!!!!!Οικονομική λύση είναι αλλά όχι για σένα που την αγοράζεις αλλά για τον άλλο που την πουλάει!
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
... σκεφτομαι την καθε οικονομικη λυση που μου προτεινουν!!!!!!!!!
Οικονομική λύση είναι αλλά όχι για σένα που την αγοράζεις αλλά για τον άλλο που την πουλάει!
Aρα να υποθεσω οτι δεν κανει τιποτα ...πες τα μου βρε ονιξ με το τσιγγελι σου τα βγαζω
Γεννητρια υδρογονου (hho )