-
Ο χρήστης Adriver έγραψε:
Παιδιά δεν είναι για γέλιαΣήμερα σε φανάρι επαρχειακής πόλης μοίραζαν διαφημιστικά ενός συνεργείου Bosch Service για Υδρογονοκίνηση Hydro-Gen. Αυτές τις σαχλαμάρες με την ηλεκτρόλυση του νερού που υποτίθεται θα κατεβάσει την κατανάλωση 20-30% και τα καυσαέρια κατά 80% με (ούτε) 'πορδές' υδρογόνου (μισό λιτρο νερού για 15.000 χιλιόμετρα!)
Είναι σκέτη απάτη ακόμα κι αν το συνεργείο δεν το καταλαβαίνει. Έχει εγγύηση επιστροφής σε 3 μήνες, αλλά αν σου ρουφήξει νερό ο κινητήρας .... θα στον φτιάξουν? Αν σου αλλάξουν τον προγραμματισμό του κινητήρα μπορεί να δείς αλλαγες, αλλά δεν θα είναι το υδρογόνο
Σεβαστη η αποψη σου,ομως οσοι το εχουν βαλει εχουν αντιθετη γνωμη.
-
Ο χρήστης Greek έγραψε:
Ποιο νερο? Δεν ποτίζει το κινητήρα νερό , υδρογόνο δίνει..... Πιο μεγάλες πιθανότητες έχει να ρουφήξει νερό οι ψεκαστήρες νερού σε intercooler παρα από εκει.....Το Η βγαίνει από ηλεκτρόλυση του νερού, γιατι να μην ρουφηξει ο κινητήρας και νερό μαζί με τον διαβρωτικό ηλεκτρολύτη?
Αν σου αλλάξουν το προγραμματισμό γιά να δουλεύεις με φτωχο μειγμα θα σου κατέβασει τη κατανάλωση άσχετα αν έχεις υδρογόνο και εσύ θα έχεις την ψεύδαίσθηση ότι έχει αποτέλεσμα! Αλλά θα σου χτυπάει πυράκια και θα σου μεινει ο κινητήρας στο χέρι
-
Ο χρήστης Εαβίτης έγραψε:
Παιδιά δεν είναι για γέλια
Σήμερα σε φανάρι επαρχειακής πόλης μοίραζαν διαφημιστικά ενός συνεργείου Bosch Service για Υδρογονοκίνηση Hydro-Gen. Αυτές τις σαχλαμάρες με την ηλεκτρόλυση του νερού που υποτίθεται θα κατεβάσει την κατανάλωση 20-30% και τα καυσαέρια κατά 80% με (ούτε) 'πορδές' υδρογόνου (μισό λιτρο νερού για 15.000 χιλιόμετρα!)
Είναι σκέτη απάτη ακόμα κι αν το συνεργείο δεν το καταλαβαίνει. Έχει εγγύηση επιστροφής σε 3 μήνες, αλλά αν σου ρουφήξει νερό ο κινητήρας .... θα στον φτιάξουν? Αν σου αλλάξουν τον προγραμματισμό του κινητήρα μπορεί να δείς αλλαγες, αλλά δεν θα είναι το υδρογόνο
Σεβαστη η αποψη σου,ομως οσοι το εχουν βαλει εχουν αντιθετη γνωμη.
http://en.wikipedia.org/wiki/Placebo
Όπως και επίσης υπάρχει πάντα η πιθανότητα να μην ξέρουν πού πάνε τα 4.
-
Όπως πάντα επικοομητική απάντηση...
Λοιπόν , συνεχίζοντας, σου ξαναλέω ότι το νερό δεν έχει καμμία σχέση με την εισαγωγή . Αν το πιστεύεις , τότε βγάλε και αυτό που ειναι για τα πιτσιλιστήρια γιατί και απο εκει μπορει να τραβηξει νερό.
¨Οσον αφορά το φτωχό μίγμα, το Η αναπληρώνει το ελλειπες κάυσιμο και στην ουσία δεν είναι φτωχό. Και ναι , με την μείωση του καυσίμου και όχι της απόδοσης προκύπτει η κατανάλωση. Έπιασες το νόημα τελικα.....
-
Δηλαδή σε ένα αμάξι που το φοράει, ταξιδεύει σε ευθεία με 100χαω και στο trip computer δείχνει 8lt/100km στιγμιαία, πατάς το κουμπί ON και η στιγμιαία γίνεται 6 επιτόπου?
-
Ο χρήστης Greek έγραψε:
Όπως πάντα επικοομητική απάντηση...Λοιπόν , συνεχίζοντας, σου ξαναλέω ότι το νερό δεν έχει καμμία σχέση με την εισαγωγή . Αν το πιστεύεις , τότε βγάλε και αυτό που ειναι για τα πιτσιλιστήρια γιατί και απο εκει μπορει να τραβηξει νερό.
¨Οσον αφορά το φτωχό μίγμα, το Η αναπληρώνει το ελλειπες κάυσιμο και στην ουσία δεν είναι φτωχό. Και ναι , με την μείωση του καυσίμου και όχι της απόδοσης προκύπτει η κατανάλωση. Έπιασες το νόημα τελικα.....
Στο δικό μου αυτοκίνητο δεν περνάω αέρα από τα πιτσιλιστήρια, οπότε δεν τα βγάζω.
Υποθέτω δεν έχεις μπουκαλα με αέριο υδρογόνο.
Ξέρεις τι σημαίνει ηλεκτρόλυση? Το αέριο υδρογόνο προέρχεται από νερό, ποιός σου εγγυάται ότι δεν θα περάσουν και ΥΔΡΑΤΜΟΙ, ατμοι ΚΟΗ ή και σταγόνες νερού όταν υπάρχει υποπίεση στους θαλάμους τους κινητήρα?Ναι το 'παιχνίδι' της απάτης της χαμηλής κατανάλωση το έχω πιάσει. Απλά το υδρογόνο δεν κάνει τίποτα.
ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ
-
Τι σχέση έχει η υποπίεση στους κυλίνδρους αφού στην εισαγωγή του αέρα πάει. Πιο πολύ φόβο έχεις από μια σκούπα που τραβάει υγρασία λόγω βροχής ( και πολλοί την έχουν πατήσει έτσι ) παρά από την γεννήτρια που και έστω έτσι να είναι όπως το λές, η παραγωγή ειναι πολύ μικρή . Δεν μιλάμε για συντριβάνι.....
-
Ο χρήστης Adriver έγραψε:
ναι ρε τους αλήτες! άκου εκεί 3 μήνες εγγυηση ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ
πραγματικά έχω μείνει άφωνη...διάβασα 314 δημοσιεύσεις για να προσπαθήσω να μάθω κάτι παραπάνω ίσως για τη νέα αυτή τεχνολογία και συμπέρανα τελικά ότι στην Ελλάδα έχουμε άπλετο χρόνο και φαντασία!!!!
γιαυτό ότι απορίες έχεις, μίλα κατευθειαν με κάποιους από αυτούς που τα πουλάνε . θα σου προτεινα με κάποιον από αυτούς που εχουν δωσει τα συστηματα τους στα περιοδικά για δοκιμή (4 τροχοι κ οτοκαρ) κ που δίνουν ΓΡΑΠΤΗ εγγυηση επιστροφής χρημάτων
-
Και σε ένα power techniques λέγαν οτι θα δοκιμάζαν ένα R8 με υδρογονοσυσκευή, όποιος το έχει πρόχειρο.
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ[/quo
πραγματικά έχω μείνει άφωνη...διάβασα 314 δημοσιεύσεις για να προσπαθήσω να μάθω κάτι παραπάνω ίσως για τη νέα αυτή τεχνολογία και συμπέρανα τελικά ότι στην Ελλάδα έχουμε άπλετο χρόνο και φαντασία!!!!
γιαυτό ότι απορίες έχεις, μίλα κατευθειαν με κάποιους από αυτούς που τα πουλάνε . θα σου προτεινα με κάποιον από αυτούς που εχουν δωσει τα συστηματα τους στα περιοδικά για δοκιμή (4 τροχοι κ οτοκαρ) κ που δίνουν ΓΡΑΠΤΗ εγγυηση επιστροφής χρημάτων
έχω μιλήσει με τους περισσότερους που πουλάνε τέτοια συστήματα...
απλά έχω ένσταση όσον αφορά το εξτρά εγκεφαλάκι και το να πειράζεις το avance της μηχανής...θέλει πολύ εξειδικευμένη γνώση για να το κάνεις....τα συστήματα που λες τα είδα αλλά είναι υγρές κυψέλες και δεν είμαι καθόλου θετική σε αυτό... -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Oι ίδιοι αλήτες δίνουν και εγγύηση στα μαγνητάκια.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Oι ίδιοι αλήτες δίνουν και εγγύηση στα μαγνητάκια.
σιγά ρε παιδιά χαλαρώστε λίγο δεν μας έβαλε και κανένας το μαχαίρι στο λαιμό για να τα βάλουμε ή όχι στο αυτοκίνητό μας...
αν είναι με τόσα πραγματικά εγκλήματα που γίνονται να απασχολούμαι τους εισαγγελείς με τέτοια...
-
Δεν νομίζω οτι πειράζουν το αβανς , απλά δίνουν λάθος στοιχεία στον αισθητήρα του εγκεφάλου ώστε να προσαρμοστεί ανάλογα συν οτι αλλάζουν την απόδοση της γεννήτριας ανάλογα με το άνοιγμα της πεταλούδας για να δώσουν το ανάλογο μίγμα.
-
Ο χρήστης Greek έγραψε:
Δεν νομίζω οτι πειράζουν το αβανς , απλά δίνουν λάθος στοιχεία στον αισθητήρα του εγκεφάλου ώστε να προσαρμοστεί ανάλογα συν οτι αλλάζουν την απόδοση της γεννήτριας ανάλογα με το άνοιγμα της πεταλούδας για να δώσουν το ανάλογο μίγμα.μα μου είπαν ότι θα πρέπει να το κάνουν (να πειράξουν το avance)...
όσο για τον εγκέφαλο χάνω την εγγύηση του αυτοκινήτου αν τον βάλω
γι' αυτό είμαι πιο θετική προς τα συστήματα καθαρού υδρογόνου που δεν πειράζεις τίποτα και που ρώτησα στην αντιπροσωπεία και μου είπαν ότι δεν χάνω τίποτα ίσα-ίσα που θα κερδίσω τουλάχιστον σε διάρκεια ζωής του κινητήρα μου..
πως καταφέρνουν να ρυθμίσουν τη γεννήτρια σύμφωνα με το άνοιγμα της πεταλούδας αφού το ένα είναι ηλεκτρικό και το άλλο μηχανικό???? -
Η εγγύηση επιστροφής χρημάτων 'σε περίπτωση που δεν έχετε τα αποτελέσματα' δεν σημαίνει τίποτα γιατί μπορεί να ξεγελάσουν τους απλούς ανθρώπους κάνοντας ζημιά στα αυτοκίνητα τους χωρίς εκείνοι να το καταλάβουν έγκαιρα. Η αλλαγή του προγραμματισμού του κινητήρα ή του αισθητήρα λάμδα μπορεί να εμφανίσει μείωση στην κατανάλωση άσχετη με το υδρογόνο, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ και θα επιβαρύνει τη λειτουργία του κινητήρα μειώνοντας τη ζωή του.
Τα θύματα των απατεώνων θα είναι τα κατ' εξοχήν πιό αδύναμα άτομα της κοινωνίας μας, αυτοί που είναι σε οικονομική απόγνωση και ψάχνουν να αρπαχτούν από οτιδήποτε.Όσοι καταλαβαίνετε από επιστήμη και τεχνολογία έχουμε ευθύνη να αντιδράσουμε. Βάλτε σε ένα φάκελλο ένα διαφημιστικό, ένα σημείωμα και στείλτε τα ανώνυμα στον εισαγγελέα της περιοχής σας, όπως θα κάνω κι εγώ.
Αν έχει γραφεί και σε περιοδικό αυτοκινήτου παρακαλώ ενημερώστε για τα σχετικά τεύχη. Η δική τους ευθύνη είναι πολλαπλάσια!
-
Με τα ηλεκτρογκαζα ειναι ευκολο γιατί στην ουσία η πεταλούδα ανοίγει από ενα ποτενσιόμετρο οπότε ειναι πιο εύκολο. Στα άλλα δε ξέρω δε το έχω ψάξει.
-
Καλέ μου άνθρωπε (ADriver)(δανείζομαι την έκφραση του αείμνηστου Θανάση Βέγγου)
από την στιγμή που όπως λες καταλαβαίνεις από τεχνολογία και μπορείς να εξηγήσεις με επιστημονικό τρόπο κάποια πράγματα εγώ φιλίκα προτείνω να ηρεμήσεις....
δεν είναι δυνατόν να κατασκεύασε η BMW το πρώτο καθαρά υδρογονοκίνητο αυτοκίνητο το 2007 και να μην έχει καμία άλλη εφαρμογή το υδρογόνο στο αυτοκίνητο πέραν από την πλήρη αντικατάσταση της βενζίνης...
καλό θα ήταν ίσως να ενημερωθούμε για όλες τις λεπτομέριες και από εκεί και πέρα να κρίνουμε(σύμφωνα με τις γνώσεις που διαθέτει ο καθένας μας)
δεν προσπαθώ να σε πείσω για κάτι που κι εγώ δεν έχω πειστεί 100% αλλά σκέφτομαι επίσης ότι από τη στιγμή που εφαρμόζονται τα συστήματα αυτά στην Ελλάδα εδώ και 2 χρόνια περίπου ,άσχετα που εμείς τώρα αρχίσαμε να το ψάχνουμε, και στην Αμερική εδώ και 15 χρόνια τουλάχιστον αν γινόταν κάτι τόσο τραγικό, όσο το να κατασταφεί πραγματικά ένα όχημα δεν θα ακουγόταν???
τότε πράγαμτι δεν θα είχε φτάσει το θέμα στον εισαγγελέα??? -
Ο χρήστης golden lady έγραψε:
καλό θα ήταν ίσως να ενημερωθούμε για όλες τις λεπτομέριες και από εκεί και πέρα να κρίνουμε(σύμφωνα με τις γνώσεις που διαθέτει ο καθένας μας)
Εδώ είναι το πρόβλημα.
-
που ακριβώς?
-
Ότι θεωρείς πως μπορεί ο καθένας να κρίνει κάτι σύμφωνα με τις γνώσεις που διαθέτει. Αν δεν έχει επαρκείς γνώσεις, δεν μπορεί να το κρίνει.
Γεννητρια υδρογονου (hho )