-
Ελπίζω να ανθίσουν οι συμετοχές.
Ειλικρινά τις καλύτερες ευχές για ένα επιτυχημένο αγώνα
Φέτος δεν θα τα κατεφέρουμε να ανέβουμε και πολύ λυπούμαστε. -
Ελπίζαμε να μπορέσετε Γιάννη και φέτος. Το συζητάγαμε με τον Αποστόλη το απόγευμα! Τι να κάνουμε, είναι δύσκολοι καιροί και είναι κατανοητό! Να 'μαστε καλά σε κάποιον άλλο αγώνα στο μέλλον! Πολλούς χαιρετισμούς!
Ενημέρωση 10 Ιουλίου 2011 00:00 π.μ.
-
Εμείς δυστυχώς δεν θα μπορέσουμε και φέτος να έρθουμε σε έναν από τους, ομολογουμένως, καλύτερους αγώνες που διοργανώνονται στην Ελλάδα.
Έπεσαν όλα μαζί....
Οι συνοδηγοί δεν μπορούν....
Εργασιακός φόρτος και πίεση στο maximum...
Και πολλά άλλα....Εύχομαι στην ΕΛΕΤΑ άλλη μια επιτυχημένη διοργάνωση και σε όλους τους αγωνιζόμενους καλή διασκέδαση (που με τέτοια διαδρομή και τέτοιες παροχές, είναι δεδομένη)...
-
Εύχομαι στην ΕΛΕΤΑ άλλη μια επιτυχημένη διοργάνωση και σε όλους τους αγωνιζόμενους καλή διασκέδαση (που με τέτοια διαδρομή και τέτοιες παροχές, είναι δεδομένη)...
Σπύρο να σαι καλά! Σε περιμένουμε σε επόμενους αγώνες μας.
Ενημέρωση 12 Ιουλίου 2011 00:39 π.μ. Συνολικές Οριστικές συμμετοχές χωρίς αριθμοδότηση.
-
Καλο αγωνιστικο σαββατοκυργιακο σε ολουμασ αγωνιζομενουσ και οργανοτεσ!!!
-
-
-
-
Πολύ ωραίος αγώνας για μένα και τον οδηγό μου, που τον τρέξαμε για 1η φορά.
Η οργάνωση καλή,δίχως κάποιο θέμα και πάνω απ'ολα εξυπηρετική. Η ειδική κύκλωνε πανεύκολα,πράγμα που βοήθησε πολύ.
Το μόνο περίεργο ήταν που το σέρβις ήταν λίγο...οτιναναι,μιας και υπήρχαν διασπαρτες τέντες με τα αγωνιστικά εδω κι εκεί.
Η μόνη ένσταση, ο κόσμος που ήταν σχεδόν πάνω στα αγωνιστικά στην εκκίνηση.(σπάνιο μεν να γίνει κάτι,αλλα επικίνδυνο όπως και να χει)
Στα κακά του αγώνα, κάποιο ατύχημα που συνέβη με κάποιο μηχανάκι μέσα στην ειδική.Ελπίζουμε ναναι καλά.Υπηρξε ένα θέμα με το μπαξεβανάκη, αλλά δε θα το αναλύσω εγώ.
-
Ο Μπαξεβανακης τοποθετηθηκε τεκμιριωμενα On camera παρουσια και του Προεδρου Αγωνοδικων και Παρατηρητη ΕΘ.ΕΠ.Α. κ. Κυριακου Καπετανακη, ο οποιος ειπε σχετικα με το θεμα και την δικια του αποψη. Μαλλον λοιπον καποιοι παραπανω στις 'καρεκλες' θα πρεπει να αναλυσουν το προβλημα οταν 'σηκωνεται' πληρωμα. ξοδευει και ερχεται απο την Θεσσαλονικη στα Γιαννενα τζαμπα (οπως απεδειχθη), και δεν περναει διοικητικο ελεγχο, οταν εχει περασει κατα τον ιδιο τροπο σε αλλες λεσχες. Δυο μετρα και δυο σταθμα λοιπον (ως συνηθως) και απολυτα ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ η αποψη του Αντωνη οτι οτι θελει ο καθενας κανει. Δειτε την συνεντευξη και βγαλτε συμπερασματα.
-
Που μπορουμε να δουμε την συνεντευξη?
-
Χωρις να παιρνω το μερος κανενος και χωρις να εκπροσωπω κανεναν πιστευω οτι με φωτοτυπια κανενος εγγραφου δεν μπορει κανεις να κανει τιποτα πουθενα!!
Ο κυριος μπαξεβανακης δεν ειχε την αδεια κυκλοφοριας του αγωνιστικου του αν καταλαβα καλα κ ειχε φωτοτυπια.Δεν πρεπει να βλεπουμε επιπολαια ενα τετοιο θεμα νομιζω.Δυο μετρα και δυο σταθμα υπαρχουν μονο σε αλλες λεσχες.
**Δηλαδη αν εγω καταθεσω τις πινακιδες για να μην πληρωνω τελη κ ασφαλειες και κυκλοφορω με φωτοτυπια της αδειας μπορω να δηλωνω οπου θελω?
Και αν κανω μια τροχαια παραβαση και μου παρει η τροχαια την αδεια για ενα μηνα π.χ. μπορω με φωτοτυπια να κυκλοφορω?**Καποιος συνοδηγος ηθελε να τρεξει με φωτοτυπια του διπλωματος.Αν του ειχε παρει το διπλωμα η τροχαια θα ηταν νομιμο να τρεξει με φωτοτυπια?
Απορω πως συζητιεται καν ενα τετοιο θεμα!!! Σιγουρα σε καποιες λεσχες μπορει να περνανε και οι φωτοτυπιες!!
Σιγουρα ειναι στεναχωρο καποιος να κανει εξοδα για να τρεξει καπου και τελικα να τρωει τετοια απογοητευση αλλα στην περιπτωση αυτη αν εχουν ετσι τα πραγματα πιστευω οτι χανει το δικιο του με τον τροπο που διαμαρτυρεται. -
Ο χρήστης poseidon έγραψε:
Χωρις να παιρνω το μερος κανενος και χωρις να εκπροσωπω κανεναν πιστευω οτι με φωτοτυπια κανενος εγγραφου δεν μπορει κανεις να κανει τιποτα πουθενα!!
Ο κυριος μπαξεβανακης δεν ειχε την αδεια κυκλοφοριας του αγωνιστικου του αν καταλαβα καλα κ ειχε φωτοτυπια.Κυριε καραπετσανε,το βλεπετε λιγο επιπολαια το θεμα νομιζω.
**Δηλαδη αν εγω καταθεσω τις πινακιδες για να μην πληρωνω τελη κ ασφαλειες και κυκλοφορω με φωτοτυπια της αδειας μπορω να δηλωνω οπου θελω?
Και αν κανω μια τροχαια παραβαση και μου παρει η τροχαια την αδεια για ενα μηνα π.χ. μπορω με φωτοτυπια να κυκλοφορω?**Καποιος συνοδηγος ηθελε να τρεξει με φωτοτυπια του διπλωματος.Αν του ειχε παρει το διπλωμα η τροχαια θα ηταν νομιμο να τρεξει με φωτοτυπια?
Απορω πως συζητιεται καν ενα τετοιο θεμα!!! Δυο μετρα και δυο σταθμα υπαρχουν μονο σε αλλες λεσχες.
Σιγουρα στην β.ελλαδα που ειναι γνωστος ο κυριος μπαξεβανακης μπορει να δηλωνει το αμαξι του μονο με φωτοτυπια της αδειας,σιγουρα ειναι στεναχωρο καποιος να κανει εξοδα για να τρεξει καπου και τελικα να τρωει τετοια απογοητευση αλλα στην περιπτωση αυτη αν εχουν ετσι τα πραγματα πιστευω οτι χανει το δικιο του με τον τροπο που διαμαρτυρεται.+1
Το ότι κάπου αλλού τον άφησαν να τρέξει με φωτοτυπία, δεν λέει τίποτα.....
-
Αν πας κάπου να τρέξεις και λόγω κάποιου γραφειοκρατικού (πχ. δίπλωμα, άδεια, license) ή τεχνικού (πχ. θέματα ασφάλειας) 'φάουλ' δεν σε αφήσουν ενώ σε είχαν αφήσει σε προηγούμενους αγώνες, δεν πρέπει να διαμαρτύρεσαι σε αυτούς που σωστά σε 'έκοψαν' αλλά σε αυτούς που λάθος σε άφησαν.
-
Κακως δημοσιοποιηται ενα τετοιο θεμα, χωρις τουλαχιστον να εχουν δει οσοι διαβαζουν και το παρον την οποια συνεντευξη. Δημιουργουνται 'εντυπωσεις'.
Επισεις οπως εχω μαθει στο 'σχολειο' τετοια θεματα αφορουν και συζητιωνται ΜΟΝΟ απο τους αμεσα εμπλεκώμενους ( αγωνιζομενο εφορο αγωνοδικη ) κατα το τυπικό τουλαχιστον...
Νασο
μπορω να αντιγραψω αυτο που ειπεςκι αλλου ???Ο χρήστης nass έγραψε:
Αν πας κάπου να τρέξεις και λόγω κάποιου γραφειοκρατικού (πχ. δίπλωμα, άδεια, license) ή τεχνικού (πχ. θέματα ασφάλειας) 'φάουλ' δεν σε αφήσουν ενώ σε είχαν αφήσει σε προηγούμενους αγώνες, δεν πρέπει να διαμαρτύρεσαι σε αυτούς που σωστά σε 'έκοψαν' αλλά σε αυτούς που λάθος σε άφησαν. -
Εχω μια απορεία
γιατι η επιστολή σε 2 site δεν ειναι η ιδια???στο r40
http://www.r40.gr/index.php?option=com_ ... 2&Itemid=2λειπει ενα μεγαλο κομμάτι ( περιπου αλλο τοσο ) που υπαρχει εδω
http://www.aoth.gr/grafeio-tupou/eidise ... nakis.html -
Ο χρήστης fokion_sportage έγραψε:
Εχω μια απορεία
γιατι η επιστολή σε 2 site δεν ειναι η ιδια???στο r40
http://www.r40.gr/index.php?option=com_ ... 2&Itemid=2λειπει ενα μεγαλο κομμάτι ( περιπου αλλο τοσο ) που υπαρχει εδω
http://www.aoth.gr/grafeio-tupou/eidise ... nakis.htmlΤο link στο φόρουμ του R40:
http://www.r40.gr/index.php?option=com_ ... mit=6#9182Δεν μας εστάλη κάτι άλλο...
-
Κυριε Τσιοτρα ΣΕ ΚΑΜΙΑ περιπτωση δεν εννοησα ή υπονοησα οτι σας εστειλαν κατι αλλο απο αυτο που δημοσιευσατε κι εσεις και ο ΑΟΘ
κι αν δεν ειμουν ξεκαθαρος τις απολογίες μου.Γιατι 2 διαφορετικές κατ' ουσιαν επιστολές?
-
Επιστολή κ. Αντώνη Μπαξεβανάκη
Ημερομηνία: 16 Ιουλίου 2011
Θέμα: Ράλλυ Σπριντ Δωδώνης
Παρουσιαζόμενος στον τεχνικό έλεγχο με το νούμερο 26 ΜΠΑΞΕΒΑΝΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ(HONDA CIVIC TYPE-R),η οργάνωση του αγώνα και συγκεκριμένα ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ της ΕΛΕΤΑ αποφάσισε εν τάχη και τελεσίδικα ότι δεν έχω δικαίωμα να λάβω μέρος στον (ΔΙΚΟ ΤΟΥ, όπως τον χαρακτήρισε ο ίδιος) αγώνα λόγο της μη παρουσίασης της γνήσιας άδειας κυκλοφορίας του ΔΙΚΟΥ ΜΟΥ προσωπικού αγωνιστικού αυτοκίνητου του οποίου είμαι νόμιμος κάτοχος εδώ και τρία χρόνια έχοντας λάβει μέρος σε πολλούς αγώνες (σπριντ, αναβάσεις, ράλλυ) σε διάφορα μέρη της Ελλάδος δίχως να δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα.
Αποφάσισε άμεσα ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ της ΕΛΕΤΑ ότι δεν θα συμμετάσχω στον αγώνα ωστόσο ΑΠΑΙΤΗΣΕ να του καταβάλω το παράβολο της ασφάλισης του αγωνιστικού αυτοκινήτου(60ευρω) το οποίο και έπραξα και κατέχω σχετική απόδειξη υπογεγραμμένη από τον ίδιο (τον κ. Απόστολο Νούσια). Απαιτώ να μου παρουσιάσει και να αναρτήσει στην ιστοσελίδα της δικής του λέσχης το ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΠΑ που πληρώθηκε για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Αν δεν προχωρήσει στην παραπάνω πράξη τότε αυτό θα θεωρηθεί μια ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΑΞΗ και θα ενεργήσω ως εξής:
Θα παρουσιάσω την Δευτέρα 18 ΙΟΥΛΙΟΥ την σχετική απόδειξη(παραβόλου ασφάλισης) που κατέχω στην ΣΔΟΕ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ με ΣΚΟΠΟ να ερευνηθούν με τι κριτήρια κόβονται οι αποδείξεις από την συγκεκριμένη ΛΕΣΧΗ(ΕΛΕΤΑ) και πως αποδίδονται στην ΕΛ.Π.Α. και ποιο ποσό από αυτό (το παράβολο)αποδίδεται στην ΕΛΠΑ.
Και εν τέλει πρέπει ο κάθε αγωνιζόμενος να γνωρίζει σε ποια εταιρία είναι ασφαλισμένο το αγωνιστικό αυτοκίνητό του, με τι προϋποθέσεις είναι ασφαλισμένος τι καλύψεις προσφέρει και πόσο είναι το ύψος της καταβολής του ασφάλιστρου.
Συμπληρώνοντας, οι κύριοι της λέσχης ΕΛΕΤΑ ως αιτιολογία για το κόψιμο μου από τον αγώνα προέβαλλαν ότι δεν θα μπορούσα να οδηγήσω το δικό μου αγωνιστικό στην απλή διαδρομή εφόσον δεν διέθετα την γνησία άδεια κυκλοφορίας του. Ωστόσο, στην απλή διαδρομή οι μονοί που μπορούσαν να μου κόψουν κλήση ή να αναγνωρίσουν παράβαση ήταν η τοπική τροχαία η όποια δεν μπορούσε παρά MONO να μου κόψει αυτήν την κλήση και OXI να ακινητοποιήσει το αγωνιστικό. Το αγωνιστικό μου είναι νόμιμα ασφαλισμένο με τον ΑΡΙΘΜΟ ΠΛΑΙΣΙΟΥ για ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ και έχει περάσει ΚΤΕΟ όπως προβλέπεται.ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ άραγε οι ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ που κόπτονται για την ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΟΥ αυτοκινήτου μου ότι εάν ΕΚΑΝΑ ΕΠΩΝΥΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ στην ΤΡΟΧΑΙΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ για τα ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΑ και τα ΚΤΕΟ του ΚΑΘΕΝΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑ από τα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΑΠΛΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ δεν θα μπορούσαν να ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ αλλά ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ!!ΘΑ ΑΦΑΙΡΟΥΝΤΑΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΟΙ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΑΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΤΡΕΧΑΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΜΗΔΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΣΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΤΗΡΟΥΣΑΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ.ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΡΑΞΑ όμως διότι έτσι θα ερχόμουν σε αντιπαράθεση με τους οδηγούς που ταξίδεψαν χιλιόμετρα όπως εγώ για να κάνουν την τρελά τους.
ΕΠΙΦΥΛΛΑΣΟΜΑΙ ΩΣΤΟΣΟ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΩ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΓΩΝΑ.Με εκτίμηση
Αντώνης Μπαξεβανάκης
Ετσι εχει δημοσυθει η επιστολη στο site του soaave. Kαι φιλε γιατρε μου χαιρομε που πηγες και διορθωσες εκ των υστερων το post σου, αφαιρωντας την 'μπουρδα' οτι βλεπω το θεμα λιγο επιπολαια. Λαθος η επι προσωπικου 'σημειωσης σου' γιατι προσωπικα δεν με ενδιαφερει καθολου τι εγινε εκει. Απλα σχολιασα οτι ειδα on camera και φυσικα η επιστολη τα λεει ολα για οσους ενδιαφερονται, (αν ενδιαφερεται κανενας). Και ο Μπαξεβανακης ουτε κολληταρι μου ειναι, ουτε συγγενης μου. Ειπε ομως ΚΑΤΕΓΡΑΜΜΕΝΑ τις αποψεις του και μην ξυνιζεσαι δοκτορα. Δεν κανει....Τις δωσαμε οπως τις ειπε και του παρατηρητη επισης. Δεστες λοιπον πρωτα και μετα γραψε τα περι επιπολαιοτητας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΠΕΤΣΑΝΟΣ -
Εδώ θα ήθελα να καταθέσω κι εγώ την άποψη μου. Το ότι δεν έφερε την άδεια μαζί του ο κύριος Μπαξεβανάκης σαφώς και είναι ¨παράπτωμα¨ και κανείς δεν μπορεί να ξέρει αν η άδεια του αυτοκινήτου του δεν έχει αφαιρεθεί από την τροχαία ή έχει γίνει κάποια παρατυπία. Σε καμία περίπτωση δεν λέω ότι ισχύει κάτι από τα παραπάνω αλλά είναι ένα πιθανό σενάριο που θα μπορούσε να κάνει οποιοσδήποτε.
Επειδή κι εγώ έχω έχω κάνει αγώνα με φωτοτυπία της άδειας του αυτοκινήτου μου (την οποία και είχα βγάλει φωτοτυπία για άλλο λόγο) πιστεύω ότι είναι στην ευγενική ευχέρεια του εκάστοτε οργανωτή έστω και παράτυπα να δεχτεί μια τέτοια συμμετοχή.
Από την άλλη όμως ποιός μπορεί να πει με σιγουριά ότι κάποιος αγωνιζόμενος δεν θα ζήταγε τα ρέστα από την οργάνωση του αγώνα αν ο κύριος Μπαξεβανάκης του ¨έκλεβε¨ τη θέση.
Δυστυχώς πρέπει να βλέπουμε και τις δύο όψεις του νομίσματος και να μην βλέπουμε μόνο την πλευρά που μας βολεύει
5o Ράλλυ ΣΠΡΙΝΤ ΔΩΔΩΝΗΣ