-
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1497278/
για ριξε μια ματια και δω . -
-
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1497278/
για ριξε μια ματια και δω .+1000
Αν ειναι 'καθαρη', προκειται για εξαιρετικη, και σπανια περιπτωση (targa 996).
Επισης ενα ακομη φαινομενικα τουλαχιστον, αξιολογο :
-
τι σημαινει έκδοση CS για την Μ3?Ειναι καποια ειδικη εκδοση?
Επισης προχτες μιλησα με ενα παιδι που εχει συνεργειο και τρεχει και σε αγωνες με Μ3 (μαλιστα ειχε και μια στο συνεργειο 'ειδικη παραγγελια' 600 αλογα...) και μου ειπε οτι το Τιπτρονικ της Πορσε ειναι σχετικα απαρχαιωμενο και προβληματικο σε αντιθεση με το SMG που ειναι σαφως πιο εξελιγμενο.
Παντως σε αυτοκινητα 5+ ετων που πλησιαζουν τα 100.000 χλμ η επιλογη αυτοματου ειναι καπως αυξημενου ρισκου, νομίζω.
Γνωστος με Μ3 στα 106.000 χλμ επαθε οπως μου ειπε ζημια με το SMG που ξεκινησε στα 150 € και τελικα εφτασε τα 3000! -
καλα οι μαντραδες δεν την παλευουν με τιποτα. Ο συγκεκριμενος εχει 'τελικη τιμη μετρητοις'. Του αφησα μια προσφορα γραπτως στα 25.000 και την αλλη μερα με πηρε τηλ. και μου λεει: 'Καλα ελα απο δω και κατι θα κανουμε!'
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1467223/
Ο αλλος απο την Θεσσαλονικη σε καποια φαση την εβαλε απο τα 30 στα 32 χιλ. Του εστειλα ενα μηνυμα 'Καλα ρε..., αφου 30 δε ζηταγες χτες?'
Μετα απο 3 ωρες επανηλθε στα 30. -
Ο χρήστης mikegr έγραψε:
τι σημαινει έκδοση CS για την Μ3?Ειναι καποια ειδικη εκδοση?Ήταν η τελευταία της έκδοση πριν τελειώσει η παραγωγή. Συγκεκριμένα έχει επιπλέον από την 'απλή' Μ3:
'...CSL-look 19-inch wheels, bigger front brakes, a faster steering rack and a more advanced traction control system...'
Περισσότερα εδώ: http://www.worldcarfans.com/10604287191 ... -bmw-m3-cs
-
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
κι απανω που βλεπεις κατι αξιολογο...καμπριο και αυτοματο
Δεν ειναι κακο παντως .
Κακό δεν είναι, αλλά δεν είναι και 4S...
Είναι απλό 4 (το γράφει ακόμη και στα μαρσπιε για όποιον δεν ξέρει τις διαφορές 4 με 4S) με προφυλακτήρες από 4S, που μάλιστα ο πίσω έχει χάσμα λόγω του φαρδύτερου πισινού της 4S σε σχέση με την απλή ...

και βέβαια το απαραίτητο σηματάκι...
Οπότε είτε ο ιδιοκτήτης δεν ξέρει τι αγόρασε ή κάποιος δεν ξέρει τι θα πάρει...Νίκος.
-
Η ιστορία με τις Πόρσε και τις δεκάδες μικροπαραλλαγές τους, μου θυμίζει τα κουίζ στα περιοδικά που έχουν λεζάντα 'Βρείτε τις διαφορές που έχουν τα δύο αυτά σκίτσα'.
-
Κι εμένα μου φάνηκε ότι δεν έμοιαζε φαρδιά όπως η S αλλά δε έδωσα σημασία, σκέφτηκα αν είναι θα το πούνε οι ειδικοί!
-
Ο χρήστης mikegr έγραψε:
τι σημαινει έκδοση CS για την Μ3?Ειναι καποια ειδικη εκδοση?H CS που στην Αμερική αναφέρεται και ως 'Competition Pack', είναι κατά τη γνώμη μου η καλύτερη Μ3 Ε46 συνολικά, μιας και βρίσκεται στην περιοχή που ορίζουν η νορμάλ και η CSL. Η CS έχει όλα τα καλούδια της νορμάλ συν τις πινελιές που λαχταρούσες στην CSL, όπως το αλκαντάρα τιμόνι και το Μ-sport setting στο traction control. Τα λίγο πιο σφιχτά (και πολύ πιο ακριβά όταν φτάσει η ώρα να τα αλλάξεις) αμορτισέρ της Bilstein που φοράει η συγκεκριμένη παραλλαγή της M3, είναι θεωρώ ο τέλειος συμβιβασμός μεταξύ του βασανιστηρίου που είναι η CSL σε χρήση εκτός πίστας (και δη σε ελληνικούς δρόμους ) και της απλής M3 αν κάποιος φτάσει στο σημείο να τη θεωρεί 'μαλακή' ( ). Επίσης είναι η πιο φρέσκια Μ3 Ε46 αφού πρωτοβγήκε το 2006 αν δεν κάνω λάθος. Δεν υπάρχει περίπτωση δηλαδή να βρεις παλιά CS, ενώ εγώ έψαχνα με το δίκανο να βρω απλή πρόσφατης χρονολογίας. Αυτή τη συγκεκριμένη της αγγελίας πιστεύω την χτυπάς με τριάντα, ίσως και παρακάτω, τιμή που θεωρώ 'κλοπή' για τέτοιο αυτοκίνητο (αν είναι καθαρό και με καλό ιστορικό). Και βέβαια 'τα κάνει όλα και συμφέρει' σε σχέση με μια απλή 996. Η CS είναι λίγο πιο γρήγορη, απείρως πιο πρακτική, λίγο πιο φτηνή στη συντήρηση και κατά τη γνώμη μου πολύ πιο όμορφη από μια 996 που ποτέ δε χώνεψα αυτά τα εμπρός φωτιστικά. Οι μόνοι λόγοι που θα μπορούσα να φανταστώ κάποιον να προτιμά 996 από CS είναι ο πόθος για το σηματάκι και μια περίεργη διαστροφή υπέρ της πισωμήχανης διάταξης. Vivere pericolosamente δηλαδή φάση.
-
Η carrera 4s εχει και μια κοκκινη φασα μεταξυ των πισω φαναριων κ το body kit της turbo
-
Υπάρχει κάποιο μέλος από το φόρουμ που να έχει οδηγήσει τη m3 csl?αν ναι,θα μπορούσε να μας περιγράψει την εμπειρία του?
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
Η carrera 4s εχει και μια κοκκινη φασα μεταξυ των πισω φαναριων κ το body kit της turboΤα φρενα με τις κοκκινες δαγκανες, τροχοι αναρτηση κλπ ειναι κι αυτα απο τουρμπο?
-
Ο χρήστης mikegr έγραψε:
Τα φρενα με τις κοκκινες δαγκανες, τροχοι αναρτηση κλπ ειναι κι αυτα απο τουρμπο?
Ναι τροχοι, αναρτηση, φρενα καθως κ τα πιο φαρδια μετατροχια ειναι απ την Τουρμπο
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
τι σημαινει έκδοση CS για την Μ3?Ειναι καποια ειδικη εκδοση?
H CS που στην Αμερική αναφέρεται και ως 'Competition Pack', είναι κατά τη γνώμη μου η καλύτερη Μ3 Ε46 συνολικά, μιας και βρίσκεται στην περιοχή που ορίζουν η νορμάλ και η CSL. Η CS έχει όλα τα καλούδια της νορμάλ συν τις πινελιές που λαχταρούσες στην CSL, όπως το αλκαντάρα τιμόνι και το Μ-sport setting στο traction control. Τα λίγο πιο σφιχτά (και πολύ πιο ακριβά όταν φτάσει η ώρα να τα αλλάξεις) αμορτισέρ της Bilstein που φοράει η συγκεκριμένη παραλλαγή της M3, είναι θεωρώ ο τέλειος συμβιβασμός μεταξύ του βασανιστηρίου που είναι η CSL σε χρήση εκτός πίστας (και δη σε ελληνικούς δρόμους ) και της απλής M3 αν κάποιος φτάσει στο σημείο να τη θεωρεί 'μαλακή' ( ). Επίσης είναι η πιο φρέσκια Μ3 Ε46 αφού πρωτοβγήκε το 2006 αν δεν κάνω λάθος. Δεν υπάρχει περίπτωση δηλαδή να βρεις παλιά CS, ενώ εγώ έψαχνα με το δίκανο να βρω απλή πρόσφατης χρονολογίας. Αυτή τη συγκεκριμένη της αγγελίας πιστεύω την χτυπάς με τριάντα, ίσως και παρακάτω, τιμή που θεωρώ 'κλοπή' για τέτοιο αυτοκίνητο (αν είναι καθαρό και με καλό ιστορικό). Και βέβαια 'τα κάνει όλα και συμφέρει' σε σχέση με μια απλή 996. Η CS είναι λίγο πιο γρήγορη, απείρως πιο πρακτική, λίγο πιο φτηνή στη συντήρηση και κατά τη γνώμη μου πολύ πιο όμορφη από μια 996 που ποτέ δε χώνεψα αυτά τα εμπρός φωτιστικά. Οι μόνοι λόγοι που θα μπορούσα να φανταστώ κάποιον να προτιμά 996 από CS είναι ο πόθος για το σηματάκι και μια περίεργη διαστροφή υπέρ της πισωμήχανης διάταξης. Vivere pericolosamente δηλαδή φάση.
Ακριβώς...το'χα γράψει και πριν λίγες σελίδες.
Η έκδοση CS αξίζει, αλλά ΠΟΛΥ δύσκολα να τη βρεις.
-
Αφού έχω λινκ ρε Νικ παραπάνω με μια που πουλιέται : http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?p=2256101#p2256101
-
Tυχον CS στην Ελλαδα, οπως αυτη που εβαλε ο Cavallino, δεν ειναι εισαγωγης?
Χωρις να ξερω με σιγουρια, νομιζω, οτι ουτε κατοπιν παραγγελιας, υπηρχε η δυνατοτητα μεσω της Bmw Eλλας, να παρει κανεις μια CS...
Κατα τα αλλα, συμφωνω, οτι η CS ειναι μαλλον η πιο 'σωστη' Μ3 Ε46, βρισκεται αναμεσα στην 'απλη' και στην αρκετα extreme ισως στο θεμα της ανεσης CSL, εχει μια ισορροπια δηλαδη και ως προς τις συνθηκες-δρομους που εχουμε εμεις εδω, με κερασακι, καποια 'καλουδια' της, οπως αναφερθηκαν πριν, που βελτιωνουν ακομα περισσοτερο την σπορ συμπεριφορα, αλλα χωρις να φτανουν σε αγωνιστικων επιπεδων συμβιβασμους, στην γενικοτερη ανεση, οπως η CSL
Προσωπικα παντως, εφοσον, -ξαναλεω, EAN θα ειναι τουλαχιστον, δευτερο αυτοκινητο, εχοντας καποιο αλλο για καθημερινη μετακινηση-ταξιδια κλπ-, θα κοιταζα για μια 'καθαρη' 996fl (με 320ιππους δηλαδη). Αλλιως εννοειται, ως πρωτο, μια Μ3.
Η οδηγικη ευχαριστηση παντως μιας 996, ειναι 100% παρουσα ακομα και κινουμενος με μικρες ταχυτητες, κατι που η όποια Μ3 , εχω την αισθηση, οτι δεν μεταφερει αντιστοιχα στο επακρο, παρα μονο αν τα χλμ ανεβουν... -
Μ3 και Άξξεντ, ένα και το αυτό. Κινούμενοι αργά, να εξηγούμαστε.
-
μολις πηρα καποιον για μια 996:
-Παιρνω για το αυτοκινητο που πουλατε
-Πιο απ ολα?Η Μ3 ακουγεται ωραια στις ψηλεσ στροφεσ?
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Αφού έχω λινκ ρε Νικ παραπάνω με μια που πουλιέται : http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?p=2256101#p2256101Ναι βρε την είδα , πέρα από αυτή εννοώ...δεν υπάρχουν άλλες, δυο-τρεις βρε παιδάκι μου, να διαλέξεις κανένα χρώμα, είναι πολύ σπάνιες και είναι η πρώτη που βλέπω μετά από αρκετούς μήνες. Τσεκάρω συχνά πυκνά τις αγγελίες.
Η συγκεκριμένη βεβαίως είναι όντως εισαγωγής και παραγωγής Q4 2005, δηλαδή ΔΙΑΜΑΝΤΙ.
Πιστεύω ότι στα 30Κ είναι δική σου mikegr .
Εμένα δε μου αρέσει το χρώμα βεβαίως...αλλά περί ορέξεως...
996 Ή Μ3 Ε46??