-
Είμαι ανάμεσα σε toyota corolla 1.4 vvti 98hp μοντέλο 2007 και σε Seat ibiza sport-coupe 101hp μοντέλο 2009
Και τα δυο είναι full extra με esp cruise control και τα βρίσκω στν ίδια τιμή απλά το ibiza έχει 20000χλμ και το άλλο 68000...
Για πέιτε...? -
Είμαι ανάμεσα σε toyota corolla 1.4 vvti 98hp μοντέλο 2007 και σε Seat ibiza sport-coupe 101hp μοντέλο 2009
Και τα δυο είναι full extra με esp cruise control και τα βρίσκω στν ίδια τιμή απλά το ibiza έχει 20000χλμ και το άλλο 68000...
Για πέιτε...? -
Για πέιτε...? -
το ibiza αδερφε.θελει και ρωτημα?
-
+1 για Ibiza
-
Καμία τεκμηριωμένη απάντηση???
-
Ο χρήστης vageliscenterfor έγραψε:
Καμία τεκμηριωμένη απάντηση???Ναι, το ibiza
-
Δεν χρειάζεται να ανοίγεις τόσα θέματα βρε για ένα αυτοκίνητο!!! Πές άμα είναι σε έναν administrator να τα ενώσεις για να έχεις όλες τις απαντήσεις σου συγκεντρωμένες σε ένα τοπικ!!!
+1 για το ιμπιζα, 20 χιλιαδες χλμ είναι ε-λ-α-χ-ι-σ-τ-α
-
Για πέιτε...?Ιbiza με τα μπούνια Ποιο κορόλα παλιο αυτοκίνητο και esp δεν νομίζω να έχει που λές
-
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
το ibiza αδερφε.θελει και ρωτημα?συμφωνώ απόλυτα
-
Corolla
-
με ποιο σκεπτικό?
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
CorollaΩραίος, για να γίνει λίγο τζέρτζελο
-
-
έχει και esp και cruise control το corolla tou 2007...Το corolla είναι πολύ αξιόπιστο αυτοκίνητο γι'αυτό το σκέφτομαι..
-
έχει και esp και cruise control το corolla tou 2007...Το corolla είναι πολύ αξιόπιστο αυτοκίνητο γι'αυτό το σκέφτομαι..Ακριβως
Corolla η Ibiza (μεταχειρισμενα)