-
'Do you feel lucky today punk?' φέρεται να τους είπε σαν ύστατο χαιρετισμό.
Αποτέλεσμα το λαμπάκι της σύνδεσης στο ADSL μόντεμ αναβοσβήνει μονότονα τις 3 τελευταίες μέρες
Αν δεν είναι αυτό θα μπορούσε και να ΄ναι μια από τις διακοπές της ΟΤΕΝΕΤ που θυμάται να μου κάνει που και που, αλλά δε μπορώ να το διαπιστώσω γιατί το τηλ. κέντρο τους αφού ζητήσω να συνδεθώ με εκπρόσωπο για τεχνική βοήθεια με 'φτύνει'.
Έχει επικοινωνήσει κανείς τελευταία με εξυπηρέτηση πελατών ΟΤΕΝΕΤ; Αν ναι πώς;
Στην περίπτωση του Φρέντυ Κρούγκερ, εμ καθαρίστριας ήθελα να πω, γνωρίζει κανείς ηλεκτρολόγο που να ξέρει από ethernet ώστε να μπορέσει να μοντάρει την καλωδίωση;
-
Αποτέλεσμα το λαμπάκι της σύνδεσης στο ADSL μόντεμ αναβοσβήνει μονότονα τις 3 τελευταίες μέρες
Αν δεν είναι αυτό θα μπορούσε και να ΄ναι μια από τις διακοπές της ΟΤΕΝΕΤ που θυμάται να μου κάνει που και που, αλλά δε μπορώ να το διαπιστώσω γιατί το τηλ. κέντρο τους αφού ζητήσω να συνδεθώ με εκπρόσωπο για τεχνική βοήθεια με 'φτύνει'.
Στην περίπτωση του Φρέντυ Κρούγκερ, εμ καθαρίστριας ήθελα να πω, γνωρίζει κανείς ηλεκτρολόγο που να ξέρει από ethernet ώστε να μπορέσει να μοντάρει την καλωδίωση;
-
-
το λαμπακι του ADSL ετσι αναβοσβηνει
εχεις προβλημα με την ταχυτητα?
-
Μάλλον σου έκοψε το καλώδιο του WAN port. Δεν είναι Ethernet, είναι απλό δισύρματο πλακέ καλώδιο. Βγάλτο τελείως και βάλε άλλο. Στην ανάγκη, πάρε αυτό που συνδέει την τηλεφωνική συσκευή με την πρίζα του τοίχου μέχρι να αγοράσεις άλλο αύριο. Αλήθεια, πώς μπαίνεις τώρα στο Internet;
-
Ο χρήστης stam69 έγραψε:
Μάλλον σου έκοψε το καλώδιο του WAN port. Δεν είναι Ethernet, είναι απλό δισύρματο πλακέ καλώδιο. Βγάλτο τελείως και βάλε άλλο. Στην ανάγκη, πάρε αυτό που συνδέει την τηλεφωνική συσκευή με την πρίζα του τοίχου μέχρι να αγοράσεις άλλο αύριο. Αλήθεια, πώς μπαίνεις τώρα στο Internet;Κλεβει σημα απο τον γειτονα
-
Και επρεπε να ανοιξεις νεο θεμα;Δεν σε καλυπτει το viewtopic.php?f=13&t=20880&p=2237432#p2237432 ή το viewtopic.php?f=13&t=35899 ? [mod]
Η καθαρίστρια μου "καθάρισε" τα καλώδια...