-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Ο συνδυασμος ομως θα πετυχει αν βρεις καλα σημεια γιατι πολλα απο αυτα που σου οριζουν ( μεσω του προγραμματος) οι οργανωτες ειναι για τα μπαζα...
Δεν πήγα ούτε σε ένα τέτοιο. Είναι εύκολο να τα αποφύγεις.
-
Ταχυτερά τα Ford και 1-2 με Λάτβαλα μπροστά.
-
Γιατί έχω μια υποψία για να μην πω βεβαιότητα ότι ο γιάρι θα τα κάνει άλλη μια φορά σκ@τ@???
-
Αυριο θα εχει πολυ ενδιαφερον.
-
με την ολοκληρωση της 9ης εδ ο λατβαλλα παραμενει πρωτος με διαφορα 22.2 δευτ απο τον σολμπεργκ. ο λεμπ εχει φτασει στα 3.9 απο την δευτερη θεση..
αν κανουν πατατα οι φορνταιοι θα πεσει πολυ γελιο -
2oς ο Loeb
-
Τελικά ίσως υπάρχει ελπίδα..
-
Επιτέλους Latvala !!!
Δεν ξέρω αν αυτό έγινε επειδή το επέτρεψε ο γάλλος ...
-
Ο χρήστης theo4006 έγραψε:
Επιτέλους Latvala !!!Δεν ξέρω αν αυτό έγινε επειδή το επέτρεψε ο γάλλος ...
Είχε κάποιο όφελος ο Γάλλος να το κάνει? Εγώ είδα την Ford ανεβασμένη, με τον solberg να παλεύει την 2η θέση όλη την τελευταία μέρα του αγώνα. Ο JML κέρδισε στα ίσια και μάλλον αυτή η πατημένη βρεμένη επιφάνεια, φαίνεται να τον βολεύει.
-
αντε ρε γιαρι!!επιτελους μια ξεκαθαρη νικη μακρια απο προβληματα..!!
-
Ο χρήστης fabiawrc έγραψε:
αντε ρε γιαρι!!επιτελους μια ξεκαθαρη νικη μακρια απο προβληματα..!!Συγγνώμη αλλά η εώς τώρα άσχημη πορεία του δεν οφείλεται σε προβλήματα, αλλά στο γεγονός ότι έχει εξαιρετική δυσκολία να ελέγξει το ρυθμό του υπό πίεση και να αποφύγει καταστροφικά λάθη....
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Επιτέλους Latvala !!!
Είχε κάποιο όφελος ο Γάλλος να το κάνει? Εγώ είδα την Ford ανεβασμένη, με τον solberg να παλεύει την 2η θέση όλη την τελευταία μέρα του αγώνα. Ο JML κέρδισε στα ίσια και μάλλον αυτή η πατημένη βρεμένη επιφάνεια, φαίνεται να τον βολεύει.
Ας μην ήταν ο κοντός τόσο μπροστά στη βαθμολογία και ο Φορνταίος τόσο πίσω και να είσαι σίγουρος οτι θα ήταν διαφορετικά τα αποτελέσματα.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Επιτέλους Latvala !!!
Είχε κάποιο όφελος ο Γάλλος να το κάνει?
Από συνέντευξη του Γάλλου σε τέλος Ε.Δ. στο Motors TV:
Loeb: I don't know if it is cleaner behind or if we are not fast with our car, but we have no change.
Δημοσιογράφος: Are you concerned about this?
Loeb: (γελώντας) No, because I don't need to win. -
spo+ συμφωνω μαζι σου αλλα δεν ειναι μονο εξοδοι.ειναι και κλαταρισματα και μηχανικα προβληματα που ο κοντος δεν βλεπει ουτε στα ονειρα του!
-
Ο χρήστης fabiawrc έγραψε:
κλαταρισματα και μηχανικα προβληματα που ο κοντος δεν βλεπει ουτε στα ονειρα του......εδω και εννια χρονια κωλοφαρδιας...
-
O Sebastien Chardonnet (προστατευομενος του κοντου) θα συμμετασχει στο ραλλυ της Γαλλιας με DS3 WRC και ο Chris Atkinson θα εχει για συνοδηγο τον παλιο του φιλο Glenn McNeal
-
Απ΄όσο ξέρω δεν είναι προστατευόμενος του Loeb αλλά του Elena
-
Παντως αν δεν σε λενε Σεβαστιανο, δεν κανεις προκοπη τη σημερον ημερα.....
-
Ούτε στο WRC ούτε στην F1
-
Απο αποτελεσματα ο Σαρντονε μεχρι σημερα δεν εχει κανει παντως κατι ιδιαιτερο!
Τι σοϊ προστατευομενος ειναι
WRC 2012 (all rounds)