-
Γενικά όλοι οι δίσκοι του Χάρρυ Κλύν της δεκαετίας 80 είναι ακόμα και σήμερα επίκαιροι.
-
Αγανακτισμένοι veterans:
http://www.huffingtonpost.com/2011/10/1 ... 15902.htmlα) Ειλικρινά μου έκανε εντύπωση ότι άνθρωπος με εκπαίδευση USMC και σκληραγωγημένος στη μάχη, φτάνει στο σημείο να βγει από τα ρούχα του από την οργή με αυτά που βλέπει.
β) Το βλέμμα mint farts που έχουν τα μπατσάκια είναι όλα τα λεφτά!
-
-
Έλα ρε Γιαγιάρα!!!
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
19-10-2011 Διαδήλωση/ Απεργία στην Αθήνα- επεισόδια
Youtube Video@05:30 wild card
Συνταξιούχος ασφαλίτισσα.
-
-
Βάλε και τον τσολιά που κλαίει. Είναι ακόμη πιο παλιά.
-
A! Είναι παλιά... Τώρα έχει λήξει η σύμβαση και δεν ανανεώθηκε.
-
ΜΑΤ σε εφεδρεία
-
Οι αγανακτισμένοι των γηπέδων: Πανό και συνθήματα κατά πρωθυπουργού και πολιτικών
Μετά το τέλος του αγώνα οι φίλοι του Παναθηναϊκού έγιναν μάρτυρες καταστάσεων που παραπέμπουν σε άλλες εποχές. Με μεθόδους που χρησιμοποιούσε η χούντα, αστυνομικοί και άνδρες των MΑΤ έστησαν μπλόκα στον περιβάλλοντα χώρο κι έκαναν ελέγχους (!) στα αυτοκίνητα στις εξόδους για να βρουν το πανό! Μετά τις πρώτες διαμαρτυρίες οπαδών του Παναθηναϊκού, οι αστυνομικοί άρχισαν να χτυπούν αδιακρίτως και επικράτησε πανδαιμόνιο. Τελικά βρέθηκε το πανό, δυο οπαδοί του Παναθηναϊκού οδηγήθηκαν στη ΓΑΔΑ και αργά το βράδυ έμειναν ελεύθεροι.
-
Επίκειται αλλαγή του ποινικού κώδικα με τιμωρία και του φρονήματος....
Άλλο ένα μεγάλο έργο της σοσιαληστικής κυβέρνησης μπατσοκ -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Οι αγανακτισμένοι των γηπέδων: Πανό και συνθήματα κατά πρωθυπουργού και πολιτικώνΜετά το τέλος του αγώνα οι φίλοι του Παναθηναϊκού έγιναν μάρτυρες καταστάσεων που παραπέμπουν σε άλλες εποχές. Με μεθόδους που χρησιμοποιούσε η χούντα, αστυνομικοί και άνδρες των MΑΤ έστησαν μπλόκα στον περιβάλλοντα χώρο κι έκαναν ελέγχους (!) στα αυτοκίνητα στις εξόδους για να βρουν το πανό! Μετά τις πρώτες διαμαρτυρίες οπαδών του Παναθηναϊκού, οι αστυνομικοί άρχισαν να χτυπούν αδιακρίτως και επικράτησε πανδαιμόνιο. Τελικά βρέθηκε το πανό, δυο οπαδοί του Παναθηναϊκού οδηγήθηκαν στη ΓΑΔΑ και αργά το βράδυ έμειναν ελεύθεροι.
Ακόμη δεν έχουμε δει τίποτα.
-
-
Είναι φωτογραφία υπερατου.
-
Εξηγήστε μου, τι δείχνει αυτή η φωτό?
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Εξηγήστε μου, τι δείχνει αυτή η φωτό?Το τεράστιο πρόβλημα της αφισορύπανσης στο κέντρο της Αθήνας.
-
Νομίζω ότι δείχνει πως οι κουκουλοφόροι έχουν και ματατζήδες στις τάξεις τους.
(διαβάζεται και αντίστροφα) -
-
Που είναι οι κουκουλοφόροι και πως προέκυψε ο τίτλος;
-
Δεν είμαι σίγουρος, κάποια στιγμή εμφανίζονται πίσω από τα ΜΑΤ 2 τύποι, που σαν να φοράνε μάσκες ή κάτι στο κεφάλι και κατηφορίζουν αμέριμνοι.
Θα μπορούσα, επειδή είμαι και καχύποπτος, να υποψιαστώ ότι ήταν ματατζήδες, στους οποίους οι συνάδελφοί τους κράταγαν την ασπίδα όπως μια πετσέτα στην πλαζ για αλλαγή μαγιό. Άλλαξαν, έγιναν σαν μπαχαλάκηδες κι έφυγαν για να κάνουν το γύρο του τετραγώνου και να σπάσουν στο ξύλο καμιά γριά, ώστε να το χρεωθούν οι μπαχαλάκηδες (που, ειρήσθω εν παρόδω, είναι καλά παιδιά).
Αγανακτισμένοι Έλληνες