-
Ο χρήστης panos2002 έγραψε:
Με βάση τον κανονισμό εχει δίκιο ο Αμαξόπουλος αλλά είναι εκτός λογικής. Υπάρχει κενό γιατί δεν αναφέρει ότι σου αλλάζουν την ώρα εκκίνησης. Με βάση το καρνέ έκανε 5:36 + ποινές, αλλά ο πραγματικός χρόνος ειδκής ειναι 6:36μα το αστειο ειναι οτι με βαση τον κανονισμο εχω δικιο,γιατι αλλιως ,οπως συνεβη εφαγα 2 φορες τον εξτρα χρονο που εφυγα νωριτερα......
δλδ κενο δεν υπαρχει,απλα καποιος πηρε πρωτοβουλια να βαλει οτι εκανα στο καρνε 6.36.5(και κατα συνεπεια στα χαρτια) επειδη οντως θα φαινοταν ασχημο ο χρονος να λεει 5.36.5 συν 60 +10.......
αλλα για το οτι αυτο θα φαινοταν ασχημο,εγω σιγουρα δεν φταιω...... -
Υπάρχει κενο στον κανονισμό στην μη αναφορά του σε αλλαγή ώρας εκκινησης στο καρνέ.
Στο καρνέ σου αλλάξανε την ώρα εκκινησης? -
Υπάρχει κενο στον κανονισμό στην μη αναφορά του σε αλλαγή ώρας εκκινησης στο καρνέ.
Στο καρνέ σου αλλάξανε την ώρα εκκινησης?αυτο λεω οτι ειναι παρατυπο-παρανομο στις κινησεις των αγωνοδικων.
δεν υπαρχει κενο,απλα ακριβως επειδη δεν αναφερεται,δεν επιτρεπεται.
εννοειται πως στα χαρτια μου δεν την αλλαξανε,εγω εχω χρονο ειδικης 5.36.5!!!!!!με την φραση φαινεται ασχημο,εννοω σε εμφανιση,στο ματι ,φαινεται ασχημο στους χρονους εγω να εχω 5.36.5 και ο δευτερος 6.18
και μετα να προσθετουν τις ποινες 10 + τον χρονο που εφυγα νωριτερα,για αυτο τονιζω οτι αν ειχα φυγει νωριτερα κατα 10 πχ δευτερα θα ειχα 6.26.5 (που δεν φαινεται ασχημο)ΔΕΝ θα μου αλλαζαν την ωρα εκκινησης!!!!!....θα επαιρνα τα 10 + τον χρονο που εφυγα νωριτερα (δλδ αλλα 10) και τελος
και στους χρονους θα φαινοταν ας πουμε ζαχος 6.18, εγω 6.26 και με αστερακι οι ποινες 20''ελπιζω να γινομαι κατανοητος πανο2002
-
Εχεις απόλυτο δίκιο.
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
εσεις μιλατε για ΣΕΧ,εγω μιλαω για εκκινηση ειδικης.
Μα είναι άρρηκτα συνδεμένος ο χρόνος που σου έγραψε το σεχ με τον χρόνο που πρέπει να εκκινήσεις . εάν υπάρχει ΟΚ, σίγουρα τον λαμβάνεις και στης μετέπιπτα κινήσεις σου. Αλλιώς λαμβάνεις ότι γράφει το καρνέ.
-
Και αν δεν δένει η ζώνη μου?
Και αν μέσα στο αυτοκίνητο έχει μπεί μια μέλισσα?
Και αν έχω ζητήσει λεπτό για διάφορους λόγους? -
Εχεις απόλυτο δίκιο.
Λάθος Πάνω μου, οι ποινές είναι συγκεκριμένες, και θεσμοθετημένες. Δεν αλλάζουν κατά περίπτωση.
-
Ο χρήστης Tzakos έγραψε:
Και αν δεν δένει η ζώνη μου?
Και αν μέσα στο αυτοκίνητο έχει μπεί μια μέλισσα?
Και αν έχω ζητήσει λεπτό για διάφορους λόγους?
Είναι θέμα αγωνοδικών. Η καθυστέρηση, κρίνετε με διαφορετικό πρίσμα!. Η προπορεία ……
-
Επέτρεψέ μου,είναι θέμα κριτή.
Υπάρχει κριτής στον κόσμο που θα με αφήσει να ξεκινήσω χωρίς ζώνη?
Ο χρόνος του Σ.Ε.Χ με του GO,δεν έχει καμμία σχέση,μπορεί να μεταβληθεί γιατί επηρεάζεται απο πολλούς λόγους.
Απο την στιγμή που πάω εγώ,ή ο Δημήτρης,ή ο οποιοσδήποτε αγωνιζόμενος στο Σ.Ε.Χ στο λεπτό μου,ούτε γάτα,ούτε ζημιά. -
Στο καρνέ σου αλλάξανε την ώρα εκκινησης?αυτο λεω οτι ειναι παρατυπο-παρανομο στις κινησεις των αγωνοδικων.
δεν υπαρχει κενο,απλα ακριβως επειδη δεν αναφερεται,δεν επιτρεπεται.
εννοειται πως στα χαρτια μου δεν την αλλαξανε,εγω εχω χρονο ειδικης 5.36.5!!!!!!με την φραση φαινεται ασχημο,εννοω σε εμφανιση,στο ματι ,φαινεται ασχημο στους χρονους εγω να εχω 5.36.5 και ο δευτερος 6.18
και μετα να προσθετουν τις ποινες 10 + τον χρονο που εφυγα νωριτερα,για αυτο τονιζω οτι αν ειχα φυγει νωριτερα κατα 10 πχ δευτερα θα ειχα 6.26.5 (που δεν φαινεται ασχημο)ΔΕΝ θα μου αλλαζαν την ωρα εκκινησης!!!!!....θα επαιρνα τα 10 + τον χρονο που εφυγα νωριτερα (δλδ αλλα 10) και τελος
και στους χρονους θα φαινοταν ας πουμε ζαχος 6.18, εγω 6.26 και με αστερακι οι ποινες 20''ελπιζω να γινομαι κατανοητος πανο2002
Ναι μεν κατανοητός γίνεσαι, μα δεν μπορείς να καταλάβεις ότι το παιχνίδι έχει κανόνες!!!!....
Καλοί η κακοί αυτοί είναι για όλους!!!!.
Η παίζεις με αυτούς, η τρέχεις με άλλους που δεν υπάρχουν. Τρέχεις με αυτούς που υπάρχουν, καλοί η κακοί, η τρέχεις με τους δικούς σου….. που δεν υπάρχουν. -
Ο χρήστης Tzakos έγραψε:
Επέτρεψέ μου,είναι θέμα κριτή.
Υπάρχει κριτής στον κόσμο που θα με αφήσει να ξεκινήσω χωρίς ζώνη?
Ο χρόνος του Σ.Ε.Χ με του GO,δεν έχει καμμία σχέση,μπορεί να μεταβληθεί γιατί επηρεάζεται απο πολλούς λόγους.
Απο την στιγμή που πάω εγώ,ή ο Δημήτρης,ή ο οποιοσδήποτε αγωνιζόμενος στο Σ.Ε.Χ στο λεπτό μου,ούτε γάτα,ούτε ζημιά.
Μην βαυκαλίζεστε καλέ μου Τάκο. Από έμενα δεν περνούσες που να έσπαγες τα κέρατα σου. Μα θα περνούσες από πολλούς!!!!....πιθανόν….. Δημήτρη καλέ μου φίλε, όλα τα δάχτυλα δεν είναι ίδια……. Είναι και ο λόγος που με πολεμάναι…….
-
εσεις μιλατε για ΣΕΧ,εγω μιλαω για εκκινηση ειδικης.
Κάποια στιγμή ρέπει να αντιληφτείς, ότι όλα είναι άρρηκτα συνδεδεμένα…..
-
Και εσείς κ. Αντώνη κάποτε πρέπει να αντιληφθείτε για ποιο πράγμα μιλάει (και έχει δίκιο) ο Δημήτρης...
In other news, ένα in-car του 2ου σκέλους από εμάς:
Youtube Video -
κυριε αντωνη,ειστε ασχετος με το θεμα.
και εχετε και προφανη ελλειψη γνωσεων παρολο που πολλοι απο εδω παρεθεσαν σε ποια παραγραφο ανηκει η παραβαση που εκανα.(δλδ στην λανθασμενη εκκινηση)
υγ.κριμα για το σταματημα στο τελος στο βιντεο....
-
Λοιπόν, ανακεφαλαίωση:
-
Ο Amaxopoulos δεν κρατιέται και ενώ του έχουν δώσει 3λεπτο από το προηγούμενο πλήρωμα, ξεκινά στα 2 λεπτά και άρα κάνει jump start 60''
-
Κάνει την ειδική σε 6:36.50 αλλά λόγω της κατά 60'' πρόωρης εκκίνησης φαίνεται να έκανε χρόνο WRC δηλ. 5:36.50 (υπενθυμίζω ότι ο καλύτερος χρόνος που έκανε οποιοσδήποτε εκείνη τη μέρα ήταν κάτι σαν 6:11 άρα το 5:36 είναι εκτός πραγματικότητας εξάλλου ποτέ ο άνθρωπος δεν είπε ότι έκανε 5:36...)
-
Σύμφωνα με το ΓΚ Σπριντ οι αγωνοδίκες έπρεπε να του δώσουν 70'' = (το χρόνο που εκκίνησε νωρίτερα 60'' + επιπλέον 10'' έξτρα τιμωρία) επί του φαινομενικού-ονομαστικού χρόνου που έκανε την ειδική δηλ. 5:36.50 + 70'' = 6:46.50. Υπόψην ότι το φωτοκύτταρο είναι εκεί μόνο για jump start δηλ. εκτυπώνεται σε μία ταινία ο ακριβής χρόνος διακοπής της δέσμης του αλλά λαμβάνεται υπόψη μόνο στο jump start, για την εκτέλεση της ειδικής ο χρόνος που χρησιμοποιείται είναι αυτός που γράφεται στο carnet δηλ. ακόμα και αν αργήσεις να ξεκινήσεις 10'' (πχ. σου σβησε...) ο χρόνος δε μετρά από την πραγματική αλλά από την φαινομενική (carnet) εκκίνηση. Πχ. στις αναβάσεις μετρά πότε πραγματικά θα ξεκινήσεις.
-
Αντ' αυτού, στα τελικά αποτελέσματα φαίνεται '6:36.50 + επιπλέον ποινή 70''' δηλαδή οι αγωνοδίκες αποφάσισαν ότι ΚΑΙ θα διορθωθεί ο χρόνος εκκίνησης ώστε φαινομενικός-ονομαστικός χρόνος = πραγματικός χρόνος και ΕΠΙΠΛΕΟΝ δίνουν 70''. Το οποίο σαφώς και δεν προκύπτει από τους κανονισμούς και ο Amaxopoulos έχει δίκιο να διαμαρτύρεται.
Τα 'πα καλά ? (για να το πιάσω προηγήθηκαν και καμιά 150αριά ΡΜ )
Μία σύσταση προς την IRON team, αν μου επιτρέπεται: στα τελικά αποτελέσματα καλό είναι να φαίνεται ο τελικός χρόνος μετά τις όποιες ποινές και το 'αστεράκι' να λέει: 'ο χρόνος περιλαμβάνει ποινή ΧΧ'' για πχ. λανθασμένη εκκίνηση'. Ετσι όπως είναι τώρα γραμμένο δεν είναι σαφές αν το 6:36.50 προκύπτει πριν ή μετά την πρόσθεση της ποινής και εξάλλου είναι άχρηστο διότι μας ενδιαφέρει ο 'τελικός' χρόνος που καθορίζει την κατάταξη. Αν πχ. το πλήρωμα φάει σε μία απλή ενός ράλι ποινή καθυστέρησης ή προάφιξης ΧΧ'' αυτό πρέπει να φαίνεται άμεσα στα αποτελέσματα και όχι να πρέπει ο αναγνώστης να προσθέτει μόνος του την ποινή.
Η συγκεκριμένη περίπτωση είναι εφαρμογή στην πράξη αυτού που είχε πει ο el-em: ξεκινάς ένα ολόκληρο λεπτό νωρίτερα και στους διεθνείς αγώνες τρως ποινή 10'' άρα κερδίζεις 50''. Αυτό βέβαια δε γίνεται στην πραγματικότητα, διότι οι αγωνοδίκες εξετάζοντας το περιστατικό έχουν δικαίωμα να βάλουν όποια ποινή θέλουν για πχ. 'δυσφήμιση του αθλήματος' (άρθρο 151 του ΔΑΚ) άρα να δώσουν 10'' για πρόωρη εκκίνηση και μετά και άλλα πχ. 2 λεπτά για παράβαση του 151. Σκοπός είναι να αποκατασταθεί η αδικία πάση θυσία, όχι να τηρηθεί ο κανονισμός πάση θυσία και η αλήθεια και το δίκαιο να πάνε να κουρεύονται... Απλά θέλει αγωνοδίκες όχι διεκπεραιωτές αλλά γνώστες.
-
-
Ο χρήστης agalanop έγραψε:
Και εσείς κ. Αντώνη κάποτε πρέπει να αντιληφθείτε για ποιο πράγμα μιλάει (και έχει δίκιο) ο Δημήτρης...
In other news, ένα in-car του 2ου σκέλους από εμάς:
Youtube VideoΑπο το nick name συμπεραινω οτι εισαι ο Γαλανοπουλος και γι'αυτο απευθυνομαι σε εσενα.
Παρ'ολο που δεν γνωριζομαστε, θα μου επιτρεψεις να σου κανω μια παρατηρηση.
Την επομενη φορα που θα μπεις σε αγωνιστικο αυτοκινητο, προσπαθησε να κρατησεις τα χερια σου κατω και να μην 'δειχνεις' στον οδηγο σου την καθε στροφη που διαβαζεις.
Δεν μπορεις να φανταστεις ποσο διασπαστικο ειναι αυτο για τον οδηγο σου.Φιλικα,
'el-em'
-
κυριε αντωνη,ειστε ασχετος με το θεμα.Mονο με αυτο το θεμα ειναι ασχετος,βρε Δημητρη μου ???
και εχετε και προφανη ελλειψη γνωσεων
Προφανως !!!!!!
Εχουμε ανεχτει τοσα χρονια τις πα@@ριες του εδω μεσα, διοτι τον χαρακτηριζαμε ολοι σαν γραφικο, εχοντας ομως αποψη επι παντος επιστητου.
Τωρα ομως εχει γινει και επικινδυνος, και γι'αυτο του κοπηκε η φορα.'el-em'
παρολο που πολλοι απο εδω παρεθεσαν σε ποια παραγραφο ανηκει η παραβαση που εκανα.(δλδ στην λανθασμενη εκκινηση)
υγ.κριμα για το σταματημα στο τελος στο βιντεο....
-
σωστος ο νασος!
και πολυ σωστη η τελευταια φραση.....
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Απο το nick name συμπεραινω οτι εισαι ο Γαλανοπουλος και γι'αυτο απευθυνομαι σε εσενα.
Την επομενη φορα που θα μπεις σε αγωνιστικο αυτοκινητο, προσπαθησε να κρατησεις τα χερια σου κατω και να μην 'δειχνεις' στον οδηγο σου την καθε στροφη που διαβαζεις.
'el-em'
Λώρη καλησπέρα.
Προσωπικά θεωρώ πως γνωριζόμαστε από τα δύο σεμινάριά σου που έχω παρακολουθήσει στο παρελθόν (Χανιά και Αθήνα), γι' αυτό και σου απευθύνομαι στον ενικό όπως τότε.
Εννοείται ότι κάθε παρατήρηση είναι δεκτή από οποιονδήποτε, πόσο μάλλον από εσένα.Το συγκεκριμένο θέμα πιστεύω πως είναι υποκειμενικό. Ο οδηγός τις περισσότερες φορές είναι τόσο αφοσιωμένος στο δρόμο που δε θυμάται καν να βλέπει το χέρι μου, όταν το συζητάμε μετά. Γενικώς δε φαίνεται να τον ενοχλεί.
Από την άλλη είναι μερικές περιπτώσεις που απαιτεί να του δείχνω. Π.χ. στα τεχνητά σικέιν του περσινού Ράλλυ Φθιώτιδας, που τρέχατε και εσείς, δεν αρκούσε να του λέω από αριστερά ή από δεξιά, ήθελε να βάζω το χέρι... μπροστά στη μούρη του και να του δείχνω. Το ίδιο συμβαίνει και σε μερικά 'μείνε' ή 'απλώσου' που έχουμε παρατηρήσει ότι όταν απλώς τα λέω χωρίς την ανάλογη χειρονομία μπορεί και να μη γίνουν.Ευχαριστώ πάντως και όπως είπα και παραπάνω, κάθε παρατήρηση είναι δεκτή.
-
Ο χρήστης agalanop έγραψε:
Απο το nick name συμπεραινω οτι εισαι ο Γαλανοπουλος και γι'αυτο απευθυνομαι σε εσενα.
'el-em'
Λώρη καλησπέρα.
Προσωπικά θεωρώ πως γνωριζόμαστε από τα δύο σεμινάριά σου που έχω παρακολουθήσει στο παρελθόν (Χανιά και Αθήνα), γι' αυτό και σου απευθύνομαι στον ενικό όπως τότε.
Εννοείται ότι κάθε παρατήρηση είναι δεκτή από οποιονδήποτε, πόσο μάλλον από εσένα.Το συγκεκριμένο θέμα πιστεύω πως είναι υποκειμενικό. Ο οδηγός τις περισσότερες φορές είναι τόσο αφοσιωμένος στο δρόμο που δε θυμάται καν να βλέπει το χέρι μου, όταν το συζητάμε μετά. Γενικώς δε φαίνεται να τον ενοχλεί.
Από την άλλη είναι μερικές περιπτώσεις που απαιτεί να του δείχνω. Π.χ. στα τεχνητά σικέιν του περσινού Ράλλυ Φθιώτιδας, που τρέχατε και εσείς, δεν αρκούσε να του λέω από αριστερά ή από δεξιά, ήθελε να βάζω το χέρι... μπροστά στη μούρη του και να του δείχνω. Το ίδιο συμβαίνει και σε μερικά 'μείνε' ή 'απλώσου' που έχουμε παρατηρήσει ότι όταν απλώς τα λέω χωρίς την ανάλογη χειρονομία μπορεί και να μη γίνουν.Ευχαριστώ πάντως και όπως είπα και παραπάνω, κάθε παρατήρηση είναι δεκτή.
Τι να πω ???
Υπαρχουν και εξαιρεσεις φαινεται !!!Φιλικα,
'el-em'
23ο ΑΤΤΙΚΟ ΡΑΛΛΥ RONDE 3 ΙΟΥΛΙΟΥ 2011