-
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΘΗΝΑ 18/5/2011
Η Αγωνιστικη Λεσχη Αυτοκινητου (Α.Λ.Α) με την αδεια του Υπουργειου Προστασιας του Πολιτη και εγκριση της ΕΘΕΠΑ της ΟΜΑΕ , ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ το
23ο ΑΤΤΙΚΟ ΡΑΛΛΥ RONDE
3 ΙΟΥΛΙΟΥ 2011
Θα γινει στην περιοχη Μαυροσουβαλας ΩΡΩΠΟΥ ,σε μια καινουργια επιλογη ασφαλτινης διαδρομης ραλλυ , μηκους 10 χιλιομετρων που περιλαμβανει κατηφορα –ισιωμα και ανηφορα και που θα γινει 3 φορες.
Ο Δημος Ωρωπου και η Α.Λ.Α. σκοπευουν να διοργανωσουν έναν αγωνα ευχαριστησης για τους συμμετεχοντες και θεατες , παντοτε όμως με τα αυστηροτερα μετρα ασφαλειας .
Ο αγωνας θα εχει σερβις παρκ ακριβως διπλα από την υπεροχη και κοσμοπολιτικη παραλια Φαρου Ωρωπου , με τα beach bars και τις γραφικες ταβερνες , που σιγουρα θα επισκεφθουμε ολοι μετα την απαραιτητη βουτια.
Θα ακολουθησει ενημερωση των λεπτομεριων σε λιγες μερες
Από την ΑΛΑ
-
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΘΗΝΑ 18/5/2011
Η Αγωνιστικη Λεσχη Αυτοκινητου (Α.Λ.Α) με την αδεια του Υπουργειου Προστασιας του Πολιτη και εγκριση της ΕΘΕΠΑ της ΟΜΑΕ , ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ το
23ο ΑΤΤΙΚΟ ΡΑΛΛΥ RONDE
3 ΙΟΥΛΙΟΥ 2011
Θα γινει στην περιοχη Μαυροσουβαλας ΩΡΩΠΟΥ ,σε μια καινουργια επιλογη ασφαλτινης διαδρομης ραλλυ , μηκους 10 χιλιομετρων που περιλαμβανει κατηφορα –ισιωμα και ανηφορα και που θα γινει 3 φορες.
Ο Δημος Ωρωπου και η Α.Λ.Α. σκοπευουν να διοργανωσουν έναν αγωνα ευχαριστησης για τους συμμετεχοντες και θεατες , παντοτε όμως με τα αυστηροτερα μετρα ασφαλειας .
Ο αγωνας θα εχει σερβις παρκ ακριβως διπλα από την υπεροχη και κοσμοπολιτικη παραλια Φαρου Ωρωπου , με τα beach bars και τις γραφικες ταβερνες , που σιγουρα θα επισκεφθουμε ολοι μετα την απαραιτητη βουτια.
Από την ΑΛΑ
-
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΘΗΝΑ 18/5/2011
23ο ΑΤΤΙΚΟ ΡΑΛΛΥ RONDE
3 ΙΟΥΛΙΟΥ 2011
Από την ΑΛΑ
-
Σε μια εποχή που άλλοι αρνούνται να κάνουν τους ανατεθιμένους αγώνες τους, κάποιος τολμά να κάνει πράξη μια ιδέα που έχει ειπωθεί πολλές φορές εδώ μέσα.
Συγχαρητήρια, καλή επιτυχία και μακάρι να επιβραβευθεί με πολλές συμμετοχές αυτή η προσπάθεια. Εγώ, πάντως, από χθες επιτάχυνα το ρυθμό ετοιμασίας του αυτοκινήτου με στόχο να προλάβω αυτό τον αγώνα. -
Ειναι γεγονος, οτι η αποφαση, να οργανωθει ενας αγωνας,στην κορυφη (σχεδον) της σαιζον σε παραθεριστικο κεντρο, δεν ηταν καθολου ευκολη,κινδυνοι και προβληματα υπαρχουν πολλα ....ΟΜΩΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ και να αρχισουμε να δειχνουμε το θεαματικοτερο σπορ, στον πολυ κοσμο που δεν ξερει που ειναι ο Μερκουριος και η Μενδενιτσα....(για παραδειγμα)
ΕΛπιζουμε με την βοηθεια των οδηγων και κριτων να τα καταφερουμε.
Επειδη ηδη εχουν αρχισει οι αναγνωρισεις (ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΟΚΙΜΕΣ ) Θελω να παρακαλεσω με εμφαση τους οδηγους να κανουν αναγνωρισεις , με πρωτο γνωμωνα τον** σεβασμο στον ανυποπτο συνανθρωπο** που περνά η μενει στην διαδρομη!!!!
Χαρτης και ειδικοτερα< στοιχεια ετοιμαζονται...
Δημος Ριζικαρης
Απο τη ΑΛΑ
-
http://imageshack.us/photo/my-images/90 ... emap1.png/
οριστε και ο χαρτης της διαδρομης.
και......ειπαμε ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ κανουμε ....... ΟΧΙ ΔΟΚΙΜΕΣ!!!!!
-
Ο χρήστης dimos έγραψε:
Επειδη ηδη εχουν αρχισει οι αναγνωρισεις (ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΟΚΙΜΕΣ ) Θελω να παρακαλεσω με εμφαση τους οδηγους να κανουν αναγνωρισεις , με πρωτο γνωμωνα τον** σεβασμο στον ανυποπτο συνανθρωπο** που περνά η μενει στην διαδρομη!!!!
Δημος ΡιζικαρηςΑπο τη ΑΛΑ
Εγώ θα πρότεινα, οποιος αγωνιζόμενος ο οποίος πάει για 'αναγνωρίσεις' επιπέδου αγώνα, και πέσει στην αντίληψή σας ή δημιουργήσει πρόβλημα στους τοπικούς, να εισηγηθεί η λέσχη, ωστε να μην του βγάλουν αγωνιστική άδεια για τα επόμενα 3,4 χρόνια.Ουτε αδεια για δεξιοτεχνία...Τρέξει δεν τρέξει στον αγώνα σας.
Μόνο ετσι θα βάλουμε μυαλό, ολοι! -
Ο χρήστης dimos έγραψε:
http://imageshack.us/photo/my-images/90/attiko2011rondemap1.png/οριστε και ο χαρτης της διαδρομης.
ΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΥΡΟΣΟΥΒΑΛΑ ΑΝΑΠΟΔΑ, ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ.
ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ ?ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
http://imageshack.us/photo/my-images/90/attiko2011rondemap1.png/
ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ ?ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
http://imageshack.us/photo/my-images/90/attiko2011rondemap1.png/
ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ ?ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΔΙΚΟ!!!!
ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΘΕΣΗ ΕΝΟΣ ΚΑΤΗΦΟΡΙΚΟΥ -ΘΕΑΜΑΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ.
-
23o ATTIKO RALLY SPRINT RONDE 2011
ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ,ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΑΡΧΙΣΑΝ!
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥΣ ΝΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ Ο Χ Ι ΜΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΦΟΡΑ !!!!
ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ , ΤΟ ΝΑ ΚΥΚΛΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΡΟΜΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ!!!!! -
http://postimage.org/image/2973ui3z8/
το σχεδιαγραμμα του service park -
Δήμο, στο site της ΑΛΑ, μάλλον υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τα αρχεία της αναλυτικής διαδρομής και των ΣΕΧ.....
Δεν μπορώ να τα ανοίξω με τπτ.... Please δείτε το!!!
-
Ο χρήστης dimos έγραψε:
23o ATTIKO RALLY SPRINT RONDE 2011ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ,ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΑΡΧΙΣΑΝ!
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥΣ ΝΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ Ο Χ Ι ΜΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΦΟΡΑ !!!!
ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ , ΤΟ ΝΑ ΚΥΚΛΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΡΟΜΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ!!!!!
Καλέ μου φίλε μια ένσταση. Οι αναγνωρίσεις γίνονται σε ανοικτό δρόμο σε όλους τους πολίτες!!!....
Το να τους προτρέπουμε να πάνε, «ΤΟ ΝΑ ΚΥΚΛΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΡΟΜΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ!!!!!» είναι σαν να κάνουμε τα στραβά μάτια, στους ανεγκέφαλους γκαζιάριδες. ΟΧΙ κατά την γνώμη μου. Το να ξέρουν ότι μπορεί να έρθουν φάτσα πόστα με κανέναν άλλον, και να τα ‘σπάσουν’, είναι εγκεφαλικός περιορισμός της μ@λ@κιας των ανεγκέφαλων. Πρέπει να γνωρίζουν οι αγωνιζόμενοι φίλοι μας, ότι σε ανοικτό δρόμο πρέπει «ΝΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ», διότι έτσι ο ΚΟΚ ορίζει. Και σε καμία περίπτωση δεν εννοώ με μεγάλη προσοχή αγωνιστικού ρυθμού……..
Δεν είναι δυνατών, συνεχώς και αδιαλείπτως να ‘ιππεύουμε’ του κάτοικους της περιοχής, ‘αδειάζοντας’ εις βάρος της ψυχικής τους ηρεμίας, την δική μας κ…α.
Μια αστυνόμευση φίλων της λέσχης, θα ήταν ταμάμ στην περίπτωση….. πρώτα η ασφάλεια και μετά οι ‘πελάτες’. Τα μάτια σας στην λέσχη που δοκιμάζετε, που αναμφίβολα αγαπώ, καθώς και όλους σας. Και το ξέρεις καθώς και όλοι σας.
ΑΝΤΩΝΗΣ. -
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Δήμο, στο site της ΑΛΑ, μάλλον υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τα αρχεία της αναλυτικής διαδρομής και των ΣΕΧ.....Δεν μπορώ να τα ανοίξω με τπτ.... Please δείτε το!!!
Δήμο , τα μόνα αρχεία που ανοίγουν στο site είναι το roadbook , ο χάρτης και η δήλωση συμμετοχής . Τα άλλα που είναι σε μορφή 'asp' δεν ανοίγουν με τίποτα τουλάχιστον με τον Mac που έχω.
-
Ο χρήστης chala13 έγραψε:
Δήμο, στο site της ΑΛΑ, μάλλον υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τα αρχεία της αναλυτικής διαδρομής και των ΣΕΧ.....
Δεν μπορώ να τα ανοίξω με τπτ.... Please δείτε το!!!
Δήμο , τα μόνα αρχεία που ανοίγουν στο site είναι το roadbook , ο χάρτης και η δήλωση συμμετοχής . Τα άλλα που είναι σε μορφή 'asp' δεν ανοίγουν με τίποτα τουλάχιστον με τον Mac που έχω.
Ότι και να δοκίμασα, δεν ανοίγουν...
-
.....πάντως η ειδική χρειάζεται αρκετή δουλειά για να γίνει όπως πρέπει....ΑΛΑ ακούς?
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
.....πάντως η ειδική χρειάζεται αρκετή δουλειά για να γίνει όπως πρέπειΗ ειδική είναι πολύ ωραία, δύσκολη και λόγω στενότητας δρόμου διαφορετική απ' ό,τι έχουμε συνηθίσει στους ελληνικούς αγώνες. Κατά τη γνώμη μου πολύ καλή επιλογή.
Όμως, πράγματι θέλει αρκετή δουλειά. Εκτός από τα σπασίματα, τα χώματα και ένα κάθετο 'ανέβασμα πεζοδρομίου' που θα διαλύσει τα μισά λάστιχα και τις άλλες μισές αναρτήσεις, είναι σκόπιμο να μπουν ντάνες με λάστιχα σε κάποιες ελιές και τσιμεντένιες κολώνες που στέκουν απειλητικά στις εξόδους στροφών με τριψήφιο αριθμό χιλιομέτρων. -
Ράλλυ είναι ο Αγώνας.Δεν ειναι Πίστα!
Και λακούβες θα εχει και σπασίματα και μπουκες... Στο εξωτερικό περνάνε και απο κομμάτι με χώμα για αρκετά μέτρα.
Το μόνο που χρειάζεται ειναι 'δέσιμο' με κάτι αποροφητικό στις επικύνδυνες κολώνες και μερικές ελιές...και αν οχι δέσιμο, τότε κάτι μεγάλο που στενευει τον δρόμο και θα σε κάνει να το βλέπεις και τεχνητά θα σε επιβραδύνει....Οπως πχ μεγάλες κολώνες απο αχυρόμπάλες... -
Ο χρήστης van έγραψε:
Ράλλυ είναι ο Αγώνας.Δεν ειναι Πίστα!
Και λακούβες θα εχει και σπασίματα και μπουκες... Στο εξωτερικό περνάνε και απο κομμάτι με χώμα για αρκετά μέτρα.
Το μόνο που χρειάζεται ειναι 'δέσιμο' με κάτι αποροφητικό στις επικύνδυνες κολώνες και μερικές ελιές...και αν οχι δέσιμο, τότε κάτι μεγάλο που στενευει τον δρόμο και θα σε κάνει να το βλέπεις και τεχνητά θα σε επιβραδύνει....Οπως πχ μεγάλες κολώνες απο αχυρόμπάλες...+1000 αν εξαιρέσουμε το σπάσιμο τύπου πεζοδρομίου, το οποίο ταλαιπωρεί πολύ άσχημα ζάντες και λάστιχα. Το συγκεκριμένο είναι πολύ απότομο...
23ο ΑΤΤΙΚΟ ΡΑΛΛΥ RONDE 3 ΙΟΥΛΙΟΥ 2011