-
Κακη μερα σημερα , για αυτους που θυμουνται και για αυτους που ζησανε και δεν ξεχασανε. Και ο καιρος μαζι τους , γαμωτο.. Αυτος , ο Καβαθας φταιει, που μας οδηγουσε μεσα απο την ιστορια , για να μαθαινουμε. Σκατα , καλυτερα, πτωχος τω πνευματι..... Και με γιαπωνεζικο tsery ,και με τουριστριες στο Βαι....
-
Ας σοβαρευτουμε και λιγο , ετσι...Πως μπορω να κανω τον τεμπελη στο mito μου, του χεριου, να μην κανει σαν την κατσαριδα στο πατημα πανω; Δεν με αφηνει να ακουω το τουρμπο απο το scania με το τριξιμο.
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Φιλαρετε, γράφεις τις ομιλίες του ΓΑΠ ;;;Του ΓΑΠ καλά του τα γράφουνε...αλλά στα Greeklish...γιαυτό δεν τα πολυκαταφέρνει...
Δεν είναι το πρόβλημα στην γραφή, αλλά στην ανάγνωση... -
Καταλαβα. Να καταργησω το υποβραχιονιο, τεμπελη λαικιστη Ρε μπας και μας ψεκαζουνε; Κομμα δικο μας θα κανουμε, τωρα που ειναι και της μοδας; Αυτοκινητα αλλωστε δεν μπορουμε δικα μας, ας κανουμε κομματα δικα μας, αυτο το κανουμε καλα και σε μεγαλη ποσοτητα. Λιγο με τις οικογενειες εχουμε ενα θεμα, αλλα θα τους ψηφιζουμε μεχρι να το καταλαβουν, που θα παει; Και θα αγοραζουμε ιταλικα μεχρι να μαθουν και αυτοι. Λετε να εχουμε ελπιδα; Πηγα ταξιδι με golf tsi ,συνεργατη ,το οποιο ειχε 96500χιλ. , τεσσαρων ετων., στο Σοφικο της Επιδαυρου............Με τι τα κολανε τα γ........να και δεν κουδουνιζουν;;;;;;;;;;;;. Αν παρουν ολοι , και οχι μονο η audi , ιταλους σχεδιαστες , νομιζω πως θα το κλεισουν το μαγαζακι στην ιταλια Αλλωστε , οσοι θυμουνται το golf απο τον PINIF. νομιζω σχεδιαστηκε; Για να ξυπνησουμε ,μετα το Πολυτεχνειο , λιγο νοθρους μας βρισκω. Το ματς τωρα ξεκιναει, για να ζεσταινομαστε........
-
Μια ερωτηση, ουσιαστικη και με λιγη απορια, δηλαδη. Κανενας αλλος δεν εχει αντιμετωπισει , παρομοιο περιστατικο και συμπεριφορα;...... Απεξω εχω αλλα τρια περιστατικα, οχι μονο με fiat. Μηπως ενεργουμε σαν τον κερατα, που προσπαθει να κρυψει το κεφαλι στο χωμα , με τα κερατα απεξω; Τι φοβομαστε , μηπως για τα επομενα δεκα δεκαπεντε και βαλε χρονια, δεν μας πουλησουνε αλλο αυτοκινητο, να τους παρακαλαμε και να μας γυριζουν την πλατη, η οτι θα ξαναγινουμε δημοσιοι υπαλληλοι και μας χαρισουν κανενα 127;
-
Τσου
-
Ο χρήστης ΦΙΛΑΡΕΤΟΣ έγραψε:
Μια ερωτηση, ουσιαστικη και με λιγη απορια, δηλαδη. Κανενας αλλος δεν εχει αντιμετωπισει , παρομοιο περιστατικο και συμπεριφορα;...... Απεξω εχω αλλα τρια περιστατικα, οχι μονο με fiat. Μηπως ενεργουμε σαν τον κερατα, που προσπαθει να κρυψει το κεφαλι στο χωμα , με τα κερατα απεξω; Τι φοβομαστε , μηπως για τα επομενα δεκα δεκαπεντε και βαλε χρονια, δεν μας πουλησουνε αλλο αυτοκινητο, να τους παρακαλαμε και να μας γυριζουν την πλατη, η οτι θα ξαναγινουμε δημοσιοι υπαλληλοι και μας χαρισουν κανενα 127;εμένα με την κρίση μόνο πίπες δεν μου κάνουν στις αντιπροσωπίες... μήπως έχεις αστεία φάτσα, φοράς αστεία καπέλα ή χαζά παντελόνια ??
-
Αισθανομαι πολυ σπουδαιος, αληθεια, αν και δεν ηταν σαφες για το που πηγαινε το τσου. Οτι δεν ετυχε η δεν τολμησε;;;;
-
Δεν έτυχε, γιατί ποτε μου δεν ειχα μπουρδέλο Ιταλικό.
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Δεν έτυχε, γιατί ποτε μου δεν ειχα μπουρδέλο Ιταλικό.τώρα ξέρεις γιατι είσαι μπάκουρος...
-
τώρα ξέρεις γιατι είσαι μπάκουρος...
Γιατί δεν έχω iphone... για αυτό...
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
το παζλ φτιάχνεται μπροστά σου...
-
Ο χρήστης ΦΙΛΑΡΕΤΟΣ έγραψε:
Αισθανομαι πολυ σπουδαιος, αληθεια, αν και δεν ηταν σαφες για το που πηγαινε το τσου. Οτι δεν ετυχε η δεν τολμησε;;;;θα βρεθούμε έξω από την ΦΑΓΕ ??
καλησπέρα... -
Μετάφραση: το κοκκινο τέρας προσπαθεί να γίνει όσο πιο τρέντι μπορεί για να μ@μήσει.
-
μην παίζεις με τον πόνο μου... θαρρείς πως τα πουλιά τραγουδάνε την νύχτα που το φεγγάρι έλαμπε κάτασπρο;
-
Αν κρίνουμε από τον Φιλάρετο πάντως, με τόσο χρόνο που ξοδεύει για το Ιταλικό του και αυτός μπάκουρος είναι.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Μετάφραση: το κοκκινο τέρας προσπαθεί να γίνει όσο πιο τρέντι μπορεί για να μ@μήσει.
αν δεν είσαι ντρέντι την σήμερον ημέρα δεν σμπρώχνεις...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αν κρίνουμε από τον Φιλάρετο πάντως, με τόσο χρόνο που ξοδεύει για το Ιταλικό του και αυτός μπάκουρος είναι.
έχεις δει κάτι κομμάτια που κυκλοφορούν πλέον στα τρέντυ ιταλικά συνεργεία??
έχεις πάντα άλλοθι να ξεκινήσεις κουβέντα... 'το δικό σου τι έβγαλε ...? '
-
Σε αυτό έχεις απόλυτο δίκιο
-
ΦΙΛΑΡΕΤΟΣ VS G60...
Έπος!
ΜΕΓΑΛΕΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΩΝ (FIAT-ALFAROMEO)