-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Εχει πολυ αερα και θα εχει και καμποσο κρυο μετα, εχετε το υποψην...
Τurboκαιρος ενα πραγμα...
Πιο πολυ τους καπετανιους θα βοηθησει γιατι τουλαχιστον στα Βριλησσια σε παιρνει και σε σηκωνει...
-
Eγώ παίδες δεν...
-
Κριμα ρε Κωστα
Οι υπολοιποι, τι εγινε ακομα στριβετε???
-
Σηκώθηκα πρώτος απο το μαγαζί, αλλά σε 2 λεπτά φύγαμε όλοι μαζί.
Εχοντας την πείρα απο το 'Θεσσαλονικιώτικο τοπικό' των 15λεπτων συζητήσεων εκτός καταστήματος, την έκανα πρώτος για να μην μας φάει το αγιάζι.
kotetsi και Govus με ακολούθησαν 'τρέχοντας', αλλά ώσπου να ξεπαρκάρω για επιστροφή σπίτι, είδα το τσούρμο να σκορπάει.Καλά και τα σουβλακο-μπίφτεκα, αλλά ακόμα καλύτερη η παρέα, ενώ γνωρίσαμε και 2-3 γνωστούς (απο το πληκτρολόγιο)-αλλά φατσικά άγνωστους μέχρι σήμερα.
Και εις άλλα με υγεία!!!Ευθύμη, μάλλον κάποιοι συνέχισαν για 'δοκιμές', οπότε ...καλό ξημέρωμα !!!
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Εχοντας την πείρα απο το 'Θεσσαλονικιώτικο τοπικό' των 15λεπτων συζητήσεων εκτός καταστήματος ...Δημήτρη σημερα εδω πανω ... 15λεπτη παραμονή κατω απο ψιλοβροχο μπροστα απο το 'ιερό' 2θεσιο συμφορουμίτη να αναζηταμε το χαμενο απο περσι Aixam, να θαυμαζουμε τα φωτα του ΜΧ5 και να παρατηρούμε την δίπλα λευκή Boxter!
Και τα κρεατικά ... να περιμενουν!!! -
Ωραία ήτανε χτες. Καλά που έγινε η αρχή από εσένα dbekos, γιατί κοντέψαμε να βγάλουμε ρίζες στις καρέκλες, έλεος.
2 χρήσιμα συμπεράσματα:
- Πρώτα στρίψιμο και μετά μάσα
- Όχι Παντέας για 'πατημένα' κομμάτια.
Χάρηκα Δημήτρη, Ευθύμη και Κυριάκο.
-
Εξαιρετικά ήταν λοιπόν
Νομίζω φάγαμε πάνω απο ικανοποιητικά κι όπως ήταν ο αρχικός στόχος οικονομικά
Οι υπόλοιποι που δεν έφυγαν πήγαν μια βόλτα μέχρι τη Ν.Μάκρη κι επέστρεψαν
Άντε και η επόμενη βολτούλα σύντομαΥ.Γ. πάει το στρώσιμο των δίσκων του Vel τον Rocco του οποίου είδα από πολύ κοντά κινούμενος στο αντίθετο ρεύμα
-
Βλέπω μαθαίνετε σιγά σιγά. Ήρθατε Σαλονίκη για μετεκπαίδευση βέβαια πρώτα... μπράβο παιδιά μου!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Βλέπω μαθαίνετε σιγά σιγά. Ήρθατε Σαλονίκη για μετεκπαίδευση βέβαια πρώτα... μπράβο παιδιά μου!Ε τι νομίζεις ότι κάνουμε εκει πάνω κάθε τρεις και λίγο
Κατασκοπεία
-
Ωραια ηταν... Φαγαμε χωρις να μας 'γδυσουν' (ειχε και ψοφοκρυο εκει πανω... ), συζητησαμε σαν να μην υπαρχει αυριο, χωνεψαμε σχεδον, και καναμε και μια βολτουλα.
Πολυ στριφτερο παντως, το 100αρι Panda, χαρις και στα χερια φυσικα του πηδαλιουχου του.
Eπισης, ο orestisren βρηκε τροπο πλεον να ζεσταινει σωστα τα ελαστικα του... Τελος, οι δυο 'λιμουζινες' του group που συμμετειχαν στην βολτα, εδωσαν ενα αξιοπρεπες παρον νομιζω στην διαδρομη.
Να ειμαστε καλα, να το επαναλαβουμε, και στα Νοτια προαστεια αν ειναι, ετσι για αλλαγη, και για να μην γκρινιαζουν, και
οι 'Νοτιοι'... -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Βλέπω μαθαίνετε σιγά σιγά. Ήρθατε Σαλονίκη για μετεκπαίδευση βέβαια πρώτα... μπράβο παιδιά μου!
Ε τι νομίζεις ότι κάνουμε εκει πάνω κάθε τρεις και λίγο
Κατασκοπεία
Ορέστη μου αυτή την διαδρομή την κάνω χρόνια με φίλους και σχεδόν όλα τα αυτοκίνητα που είχα στα χέρια μου... δεν χρειαζόταν κατασκοπεία στα βόρεια, απλά μια επίσκεψη στα βόρεια προάστια και τους φίλους σου εκεί... αλλά είσαι και μικρός και δεν μας γνώριζες τότε!
Αααα, ένα σχόλιο, καλά που ήρθαμε και μερικοί άλλοι με τα αυτοκίνητά μας και μας προσέξανε μερικοί εθελοτυφλούντες!
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Υ.Γ. πάει το στρώσιμο των δίσκων του Vel τον Rocco του οποίου είδα από πολύ κοντά κινούμενος στο αντίθετο ρεύμαμια χαρά στρώσιμο έγινε, απλά θα ξαναστραβώσουν! Μαλιστα έχω την εντύπωση ότι έχουν αποκτήσει ένα ελαφρύ μπλέ χρωματάκι...
-
-
Παμε αυριο (Παρασκευη) απογευματακι-βραδακι για βαφλα στο waffle house στην Βουλιαγμενη;
-
...εγω θα ξερω εαν μπορεσω να ερθω, αυριο το μεσημερι...Καλη ιδεα παντως...
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Παμε αυριο (Παρασκευη) απογευματακι-βραδακι για βαφλα στο waffle house στην Βουλιαγμενη;εγώ πάντως σήμερα εκεί με βλέπω, μια ολόφρεσκια βαφλίτσα με μπόλικο παγωτό από πάνω...
-
Να ειστε κι αυριο κυριε με το ζοχαδιασμενο!
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Να ειστε κι αυριο κυριε με το ζοχαδιασμενο!αύριο λέγαμε για καυτερό... τι έγινε με αυτή την περίπτωση? τέλος πάντων, αύριο δεν κατεβαίνω αν πάω σήμερα... θα δούμε, εκτός αν μου κεράσετε βενζίνη!
το ζοχαδιασμένο απέκτησε και μουσική υπόκρουση πια, χαρη σε ενα καινούργιο παλιό album των nine inch nails -
Θα με μπερδεψετε εσεις!
Ο Ρενακιας ειπε να αποφυγουμε τα σουβλακια παλι, γι αυτο ειπαμε για εναλλακτικη βαφλα! Εγω και καυτερο μεσα ειμαι, δεν εχω θεμα! -
Μπορείτε να πάρετε βάφλα με σουβλάκι.
Παρέα για καφέ - μπύρα, εντός Αττικής ...