-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Ευχαριστω πολυ παιδια, θα τα πουμε εκει!!! -
ωωω θα ειμαστε πολλοι βλεπω, αυτα ειναι!!!
-
πφφφφ...ούτε κι εγώ μπορώ να έρθω. Σε κανα 2ωρο φεύγω για το εξοχικό μου (εκτός Αθηνών για όσους δεν κατάλαβαν ).
-
Έχω μπόλικη δουλειά στο σπίτι, αλλά επειδή ειμαι κοντά μπορεί να περάσω για λίγο να σας δω.
-
Επειδη το εχουμε παραμελησει το θεμα, γι αυριο τι παιζει, ωρα, συμμετοχες κλπ για να δουμε;
-
Για εμένα μέχρι να λυθεί ένα θέμα που έχω είναι όλα ρευστά
Δεν μπορώ να ξέρω τίποτα ούτε να κανονίσω -
Μακαρι να λυθει Ορεστη θετικα!!
Εγω μεσα!!!
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Δεν μπορώ να ξέρω τίποτα ούτε να κανονίσωμάλλον κατάλαβες κι εσύ το τραγικό των συναντήσεων... για αυτόν τον λόγο ακριβώς ατόνισαν και οι δικές μας παλαιότερα... είναι σχεδόν αδύνατον να κάνεις συναντήσεις κάθε μα κάθε βδομάδα...
μια φορά τον μήνα και αν....
εγώ πάντως αυτή την φορά θα μπορώ να έρθω.
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
Δεν μπορώ να ξέρω τίποτα ούτε να κανονίσωμάλλον κατάλαβες κι εσύ το τραγικό των συναντήσεων... για αυτόν τον λόγο ακριβώς ατόνισαν και οι δικές μας παλαιότερα... είναι σχεδόν αδύνατον να κάνεις συναντήσεις κάθε μα κάθε βδομάδα...
μια φορά τον μήνα και αν....
εγώ πάντως αυτή την φορά θα μπορώ να έρθω.
Επαναλαμβάνω θα ερχόμουν σίγουρα
Δεν γίνεται εγώ που έκανα την πρόταση να αρχίσω να το παίζω τρελός
Απλά υπάρχει μια ρευστότητα που καθιστά τρομερά ευμετάβλητο το πρόγραμμα μου
Την Παρασκευή που μας πέρασε κύριος επειδή πάλι παρόμοιες δουλειές είχα έφυγα λίγο νωρίτερα
Είναι περιττό να πω νομίζω ότι πέρασα στον Κιφησό ότι κινούταν
Σε 17 λεπτα από το Φάληρο είμανε Μελίσσια και πήγα απο Κιφησιά για να μην πληρώσω διόδια
Edit Και για να καταλάβω.Αν δεν μπορώ εγώ δεν μπορούν να συναντηθούν οι υπόλοιποι -
Την Παρασκευή που μας πέρασε κύριος επειδή πάλι παρόμοιες δουλειές είχα έφυγα λίγο νωρίτερα -
...
Επαναλαμβάνω θα ερχόμουν σίγουρα
Δεν γίνεται εγώ που έκανα την πρόταση να αρχίσω να το παίζω τρελός
Απλά υπάρχει μια ρευστότητα που καθιστά τρομερά ευμετάβλητο το πρόγραμμα μου
Την Παρασκευή που μας πέρασε κύριος επειδή πάλι παρόμοιες δουλειές είχα έφυγα λίγο νωρίτερα
Είναι περιττό να πω νομίζω ότι πέρασα στον Κιφησό ότι κινούταν
Σε 17 λεπτα από το Φάληρο είμανε Μελίσσια και πήγα απο Κιφησιά για να μην πληρώσω διόδια
Edit Και για να καταλάβω.Αν δεν μπορώ εγώ δεν μπορούν να συναντηθούν οι υπόλοιποικαταρχήν, ήρεμα....
κατά δεύτερον, δεν σημαίνει τίποτα το πείραγμά μου... βεβαίως και δεν μπορούμε να συναντηθούμε όταν και άμα δεν μπορούμε και οι υπόλοιποι...
αυτό σου λέω ρε τύπε! ΔΕΝ μα ΔΕΕΕΕΕΝ γίνεται τόσο συχνά οργανομένη συνάντηση... μιλάμε όμως, εγώ θα παρακολουθώ μήπως και πάμε...
πολλά φιλιάαα
-
Ήρεμος είμαι βρε
Δεν είπα ότι σημαίνει κάτι
Απλά εξηγώ γιατί δεν μπορώ
Ε αν δεν μπορεί κανένας δεν θα πηγαίνουμε τι να κάνουμε -
Ήρεμος είμαι βρε
Δεν είπα ότι σημαίνει κάτι
Απλά εξηγώ γιατί δεν μπορώ
Ε αν δεν μπορεί κανένας δεν θα πηγαίνουμε τι να κάνουμεοι φατσούλες που βάζεις δεν είναι και τόσο ήρεμες πάντως, παρμένες μου φαίνονται εμένα...
μα καλύτερα είναι να μπορούμε να πηγαίνουμε πολλοί, δηλαδή να έχει μεγάλη συμμετοχή και ένας παράγοντας* συμμετοχής είναι ο χρόνος και τα διαστήματα που δημιουργεί... άρα προτείνω πάνω από μήνα και κυλιόμενο σημείο συνάντησης.
- δυστυχώς ούτε τα λεφτά που είχαμε πριν ούτε και τον χρόνο έχουνε πολλοί που τους δεσμεύουν άλλες υποχρεώσεις άρα άμα γίνεται σπάνια θα υπάρχει περισσότερη θέληση και χρήμα.... αλλά αρκετά μη μπλαμπλαδίζω άλλο.
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
.... ένας παράγοντας* συμμετοχής είναι ο χρόνος και τα διαστήματα που δημιουργεί... άρα προτείνω πάνω από μήνα και κυλιόμενο σημείο συνάντησης.- δυστυχώς ούτε τα λεφτά που είχαμε πριν ούτε και τον χρόνο έχουνε πολλοί που τους δεσμεύουν άλλες υποχρεώσεις άρα άμα γίνεται σπάνια θα υπάρχει περισσότερη θέληση και χρήμα....
+1
Mιά φορά το μήνα, με σημεία συνάντησης σε Παραλία-κέντρο Αθηνών (με ΜΜΜ) ή Φάρο Ψυχικού και τέλος Κηφισιά ή Πολιτεία.
Την έκανα κοσμική τη συνάντηση, για να έχουν δουλειά και οι παπαράτσι !!!
Βέβαια, ο λόγος επιλογής Παραλίας (πχ εμπορικό κέντρο Φαλήρου ή kitchen Bar) αλλα και Φ. Ψυχικού-Πολιτείας, σχετίζεται κυρίως με την ευκολία στάθμευσης, αλλά και για να καλύπτονται μερικώς οι ανάγκες 'οφθαλμόλουτρου' .....
-
Ok αν είναι πιο εύκολο και πιο βολικό κύριοι ας το κάνουμε έτσι
Στο κάτω κάτω το αποτέλεσμα θα δείξει και τα μέχρι στιγμής στις εβδομαδιαίες αλληλοσυγκρούονται -
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
για να καλύπτονται μερικώς οι ανάγκες 'οφθαλμόλουτρου' .....Αυτοκινητιστικού πάντα, έ;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
για να καλύπτονται μερικώς οι ανάγκες 'οφθαλμόλουτρου' .....
Αυτοκινητιστικού πάντα, έ;
fxd!!!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
για να καλύπτονται μερικώς οι ανάγκες 'οφθαλμόλουτρου' .....
Αυτοκινητιστικού πάντα, έ;
τοοο... τερπνόν μετά του ωφελίμου!
και... δουλειά, αυτοκινητιστικά, και παζάρι... γκομενικά!
αύριο όμως που?
-
Για Σεπτέμβρη
30/9 Terra Petra
-
Όταν είναι να το κάνετε λίγο πιο... Εδώ, ενημερώστε.
Παρέα για καφέ - μπύρα, εντός Αττικής ...