-
Δε νομιζω να φτασαμε Ν.μακρη ρε σεις
sinanai ευχαριστω!!!!
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Εχει καποιος την καλοσυνη να ποσταρει ενα σχεδιαγραμμα της συγκεκριμενης διαδρομης??
Ναι.
16.7 χλμ, 20 λεπτα
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Δε νομιζω να φτασαμε Ν.μακρη ρε σειςsinanai ευχαριστω!!!!
Όχι πήγαμε μέχρι την διχάλα που πάει για Ν.Μάκρη-Διόνυσο
-
Δε νομιζω να φτασαμε Ν.μακρη ρε σειςsinanai ευχαριστω!!!!
Ε ηθελε λιγο ακομα παντως ο δρομος αυτος ηταν
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Αν κατάλαβα καλά, κανείς άλλος από την παρέα δε θα συνοδεύται? Μηπως να έρθω μόνος να μην κόψει φλέβες?Αν καταληξουμε καπου νοτια μετα τη βολτα, ισως ερθουν να μας βρουν και οι δικες μου
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Εγώ ρίχνω την ιδέα να βρεθούμε στην πλατεία της Πεντέλης και να κατεβούμε προς Νέα Μάκρη όπου θα βρούμε εύκολα και να παρκάρουμε, δεν θα έχουμε πρόβλημα με την κίνηση και θα βρούμε επίσης εύκολα τραπέζι σε κάποια από τις παραθαλάσσιες καφετέριες ή/και μεζεδοπωλεία.Το εναυσμα δοθηκε απο καποιον που βρισκετε Νοτια, αλλα δεν εχει εμφανιστει...Και για βορεια, αν και δε νομιζω οτι θα εχει λιγοτερη κινηση, εγω δεν εχω ιδιαιτερο προβλημα..
-
Λοιπόν Νότια κατά τις 6μιση 7 νομίζω δεν έχει τόσο πολλή κίνηση στο ρεύμα για Σούνιο.Μετά τις 7 έχει ένα ψιλοπανικό.Γιατί δεν κανονίζουμε μια βολτούλα με τα αυτοκίνητα εκίενη την ώρα και μετά τον καφέ?
Τώρα όντως θα έχει κινησούλα στο βουνο εκεινη την ώρα και μάλιστα μ@λ@κισμένη κίνηση. -
Αν αφησεις το Ρενο και ερθεις μαζι με κανεναν αλλον δεν θα σε ενοχλησει η μαλακισμενη κινηση στο βουνο!
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Αν αφησεις το Ρενο και ερθεις μαζι με κανεναν αλλον δεν θα σε ενοχλησει η μαλακισμενη κινηση στο βουνο!Μπα δεν έχω τέτοια θέματα μην τρελένεσε
Τον παραξέρω καλά το δρόμο για να έχω προβλήματα τετοιου τύπου -
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Εγώ ρίχνω την ιδέα να βρεθούμε στην πλατεία της Πεντέλης και να κατεβούμε προς Νέα Μάκρη όπου θα βρούμε εύκολα και να παρκάρουμε, δεν θα έχουμε πρόβλημα με την κίνηση και θα βρούμε επίσης εύκολα τραπέζι σε κάποια από τις παραθαλάσσιες καφετέριες ή/και μεζεδοπωλεία.Πολυ καλη ιδεα, εχει συνδυαστει με παρεα του forum στο παρελθον και λειτουργει μια χαρα!
Η διαδρομη επισης ειναι... -
- Orestisren
- Thomas_C200K
- Billopoulos
- Taurus συνοδευόμενος και μάλλον με πρίμιουμ.
- cavallino
- Thάnos
- Volvozeus
8 ) Γρηγόρης Κίκιζας
Η ιδεα του cavallino μου φαινεται πολυ καλη, και η ωρα επισης (7 το απογευμα). Εξαλλου την προηγουμενη φορα πηγαμε Σουνιο, και πηξαμε στην κινηση...
-
Για την κινηση οντως, θα φαμε πολυ λιγοτερη προς τα πανω.
-
Πάλι κοντά βλέπω κανονίζουμε...
-
Για να ερθεις χωρις να προλαβεις να πεινασεις/διψασεις πολυ...
-
Νικο παμε μαζι ρε αν ειναι, η επομεη ομως θα γινει στον πεοαθ . -
-
Αμα γινει η συναντηση στο waffles house μην μας πιασει κανα κοψιμο λογω των απεργιων της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ και αντι να τρεχουμε με τα αμαξια τρεχουμε στην τουαλετα
-
Νικο παμε μαζι ρε αν ειναι, η επομεη ομως θα γινει στον πεοαθ . -Δυστυχώς γράφω στις 7 το απόγευμα και πριν τις 9 αποκλείεται να έχω τελειώσει.
Συμφωνώ για την επόμενη.
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Για να ερθεις χωρις να προλαβεις να πεινασεις/διψασεις πολυ...Δεν είναι θέμα αυτό.
Μπορώ να κάτσω νηστικός από σήμερα. -
- Thomas_C200K
- Billopoulos
- Taurus συνοδευόμενος και μάλλον με πρίμιουμ.
- cavallino
- Thάnos
- Volvozeus
7 ) Γρηγόρης Κίκιζας
Εγώ αύριο δεεεεν τελικά
-
Ωρα και μερος στο φλου το εχουμε ακομα;
Ελα να αποφασισουμε!
Παρέα για καφέ - μπύρα, εντός Αττικής ...