-
Όχι απλά περιμένω απάντηση σ' ένα πμ
Μπορεί ας πούμε να έχουμε αλλαγές στο πρόγραμμα όσον αφορά την μέρα ώρα για να βολεύονται περισσότεροι και να υπάρχει συμμετοχή -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
:lol:Όχι απλά περιμένω απάντηση σ' ένα πμ
Μπορεί ας πούμε να έχουμε αλλαγές στο πρόγραμμα όσον αφορά την μέρα ώρα για να βολεύονται περισσότεροι και να υπάρχει συμμετοχήαααα, τώρα ζηλεύω...
άκοου π.μ.///
και τι λένε αυτά τα π.μ.1? πιος ή πια τα στέλνει?
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
:lol:
Μπορεί ας πούμε να έχουμε αλλαγές στο πρόγραμμα όσον αφορά την μέρα ώρα για να βολεύονται περισσότεροι και να υπάρχει συμμετοχήαααα, τώρα ζηλεύω...
άκοου π.μ.///
Προσωπικά Δεδομένα
Θα τα πούμε κι απο κοντά
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
:lol:
άκοου π.μ.///
Προσωπικά Δεδομένα
Θα τα πούμε κι απο κοντά
ναι, ναι. Μιλάμε...
-
οι Υάδες είναι εκείνη η καφετέρια πάνω σ'ένα λοφίσκο κάπου στο Γαλάτσι με πιάτο θέα την Αθήνα;
-
-
ωραία, αν μπορέσω θα έρθω, γιατί έχω πολύ βαρύ πρόγραμμα αυτές τις μέρες
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
ωραία, αν μπορέσω θα έρθω, γιατί έχω πολύ βαρύ πρόγραμμα αυτές τις μέρεςΜπορώ να στοιχηματίσω;
-
οκ, θα πω ότι θα ρθω, αλλά δε θα έρθω τελικά, και θα μοιραστούμε τα έσοδα του στοιχήματος οκ?
εσείς είστε φοιτητούδια και έχετε άπλετο χρόνο και μηδέν υποχρεώσεις, δεν είναι το ίδιο για όλους, όπως και οι άλλοι δεν έχουν τις ίδιες προτεραιότητες. Δεν είμαι pasxos να κρύβομαι άλλωστε έχω εμφανιστεί σε αθλοπαιδιές του forum
μπορώ; έρχομαι
δεν μπορώ; δεν έρχομαι, simple as thatδε καταλαβαίνω μανία σας έχει πιάσει να γνωρίσετε όλο το φορουμ; εδώ είμαστε, αν δε μπορούμε σήμερα θα μπορέσουμε αύριο
-
Ποιοί είναι φοιτητές;
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Ασε! Τι να πω! Για τις μελιτζάνες που πηγαινοέρχονταν, τις παπρικες, τις πατατες, τα κεφαλοτυρια, τα κρεατικά, το σηκώτι ... αφρός!!!
Να τρωει ο πατέρας και στον γιο να μην δίνει!Σηκωτι και μπιφτεκι ηταν απαιχτα....και τα υπολοιπα βεβαια...10 με τονο στον ποπ
-
Παρασκευη θα ειμαι παλι στους δρομους....σημερα/αυριο ομως κατι γινεται..
-
Μιληστε ρε!
-
-
μίλησε κανείς
-
Εγώ είμαι μέσα κύριοι όπως πιθανότατα και ο Θωμάς καθότι εξοδόχος λόγο ορκομοσίας
-
Το καταλαβαινετε οτι θα ειμαστε 3-4 παλι ε;
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Το καταλαβαινετε οτι θα ειμαστε 3-4 παλι ε;θα ερθουν nidosun και giussepe μαλλον οπότε 5-6 μπορεί και ο Nikosi
-
θα ερθουν nidosun και giussepe μαλλον οπότε 5-6 μπορεί και ο Nikosi
-
θα ερθουν nidosun και giussepe μαλλον οπότε 5-6 μπορεί και ο Nikosi
Επιβεβαιώνω.
Μάλλον μέσα.
Παρέα για καφέ - μπύρα, εντός Αττικής ...