-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
στο γυμνάσιο εγώ έγραφα τα test τριών συμμαθητών μουΚαι τι κατάλαβες?
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
στο γυμνάσιο εγώ έγραφα τα test τριών συμμαθητών μου
Και τι κατάλαβες?
πολλά, έμαθα να βοηθάω αυτούς που μπορούν και θέλουν να μάθουν και έτσι να με βοηθάνε όταν κι εγώ χρειάζομαι κάτι... αφού ο εγωισμός(να τα κρατάς όλα για σένα) δεν είναι παρά το απόλυτο όπλο αυτοκαταστροφής...
Υ.Γ.: επίσης έμαθα πολύ καλά το μάθημα που δίναμε...
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
πολλά, έμαθα να βοηθάω αυτούς που μπορούν και θέλουν να μάθουν και έτσι να με βοηθάνε όταν κι εγώ χρειάζομαι κάτι... αφού ο εγωισμός(να τα κρατάς όλα για σένα) δεν είναι παρά το απόλυτο όπλο αυτοκαταστροφής...
Υ.Γ.: επίσης έμαθα πολύ καλά το μάθημα που δίναμε...
Εγώ στο γυμνάσιο πέταγα στο στυλό κάτω για να δω τα βρακάκια των συμμαθητριών μου, αλλά και στο διάλειμμα κατεβαίνοντας τις σκάλες τις χούφτωνα. Τι τεστ και μ@λ@κίες μου λες μωρέ
-
Καλησπέρα σας κύριοι!
Δηλώνω παρών στον τόπο σας και διαθεσιμότητα για καφέ, ποτό, φαΐ κλπ -
Έλα να βλέπω κίνηση....
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Έλα να βλέπω κίνηση.... -
Εγώ φταίω που προσπαθώ να μαζέψω κόσμο...
-
ειμαι μεσα, προτεινετε μερος
κατι που να βολευει και τον φιλοξενουμενο μας ισως
-
Ας αρχίσουμε από το πότε: Αύριο (Τρίτη) 7 το απόγευμα;
Τώρα για μέρος οκ, το έχω παίζει και άλλες φορές φιλοξενούμενος για να μην ξεβολευτώ αλλά πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσω να καταχρώμαι το ατού της φιλοξενίας αλλιώς βλέπω να γράφετε στο τόπικ των μεταναστών 'να πάει από κει που ήρθε ο Αλεξελ', 'όξω ο παοκτζής και οι Βούλγαροι από την πόλη μας', 'τι άλλο θέλει ο επαρχιώτης από μας', 'μας κλέβουν οι Θεσσαλονικείς τις γυναίκες μας και πίνουν τον καφέ μας' κλπ.
Οπότε αν αποφασιστεί Β.Π. μεριά πάλι, ας είναι εν πλήρει συνειδήσει -
-
εγω ειμαι μεσα οπου και να παμε.. αλλα δε βλεπω κινηση
-
Και εγώ είμαι μέσα με προτίμηση στο Golden Hall, The Mall και στον Πειραιά.
-
το mall μου αρεσει σαν ιδεα , αλλα μηπως πρεπει να περιμενουμε να μαζευτει κοσμος να παιξουμε μπαλα και με κανα pm (γιατι ειμαστε λιγο αργοστροφοι στο φορουμ)
-
Άρχισε να στέλνεις.
-
Όχι Mall & Golden Hall.
Δεν καπνίζεις.Το Bowl στον Πειραιά με βολεύει, απορώ που το ξέρει όμως ο φίλος? Είναι επίσης στέκι για γκομενοκατάσταση.
Μπορούμε να κατεβούμε λίγο πιο κάτω, στο Τουρκολίμανο και να πάμε στο Mecca
http://www.mecca.gr/
ή δίπλα του στο Riva, ένα καινούριο μαγαζί. Είναι τα δύο τελευταία μαγαζιά πριν τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο. -
Παίδες με το θέμα Μερκελ μήπως θα έχουμε πρόβλημα αύριο;
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Όχι Mall & Golden Hall.
Δεν καπνίζεις.**Το Bowl στον Πειραιά με βολεύει, απορώ που το ξέρει όμως ο φίλος? **Είναι επίσης στέκι για γκομενοκατάσταση.
Μπορούμε να κατεβούμε λίγο πιο κάτω, στο Τουρκολίμανο και να πάμε στο Mecca
http://www.mecca.gr/
ή δίπλα του στο Riva, ένα καινούριο μαγαζί. Είναι τα δύο τελευταία μαγαζιά πριν τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο.Τον πήγα μια ροματζάδα και του το έμαθα
Όχι Mecca και τριγύρω γιατί είναι no-parking-areaΠαίδες με το θέμα Μερκελ μήπως θα έχουμε πρόβλημα αύριο;
λες;
εδιτ: επισης αποτρέπω απο το Ciao λόγω ύφους του μαγαζιού (εκτός αν θέλετε φαγητό φυσικά)
-
λογω μερκελ τι ωρες θα υπαρχουν προβληματα στη κυκλοφορια?
μηπως να το παμε για μεθαυριο μην εχει κανεις προβλημα?
-
Η Φράου είπε θα κλείσει το κέντρο μας μέχρι τις 7:00 τουλάχιστον. Μέχρι να συνέλθει η κυκλοφορία θα πάρει αρκετή ώρα, οπότε ίσως καλύτερα να μετακινούσαμε την μέρα.
Τετάρτη κωλύομαι πολύ από μια υποχρέωση, οπότε πάει για Πέμπτη πάλι περίπου 7;;; Πλέον έχουμε εξτρά χρόνο να αποφασίσουμε για μέρος -
ωραια πεμπτη λοιπον
Παρέα για καφέ - μπύρα, εντός Αττικής ...