-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Μα να μην φάμε κι ένα μεζέ με την μπύραΣωστά! Λίγο κασεράκι, κανένα κρακεράκι, λίγα λουκάνικα, κανένα μπιφτεκάκι, μια σαλατούλα, λίγο ψωμάκι, 2 πατατες τηγανιτές, μια χτυπητή και μια πάπρικα, ένα μπουγιουρντί, την σαλάτα κάντην χωριάτικη κλπ!
Αρκεί να μην είναι μερα νηστείας.
Την Μεγ. Παρασκευή εδω πάνω ... μόνο μια πιπεριά τουρσί βρέθηκα να μασουλάω με μια από τις πιο πικρές μπύρες που υπάρχουν ... και ήταν και καυτερη!!! Ο εφιάλτης στον ουρανίσκο μου!!! -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Μα να μην φάμε κι ένα μεζέ με την μπύρα
Σωστά! Λίγο κασεράκι, κανένα κρακεράκι, λίγα λουκάνικα, κανένα μπιφτεκάκι, μια σαλατούλα, λίγο ψωμάκι, 2 πατατες τηγανιτές, μια χτυπητή και μια πάπρικα, ένα μπουγιουρντί, την σαλάτα κάντην χωριάτικη κλπ!
Αρκεί να μην είναι μερα νηστείας.
Την Μεγ. Παρασκευή εδω πάνω ... μόνο μια πιπεριά τουρσί βρέθηκα να μασουλάω με μια από τις πιο πικρές μπύρες που υπάρχουν ... και ήταν και καυτερη!!! Ο εφιάλτης στον ουρανίσκο μου!!!Ρε όργιο!!! Εγώ πταίω;
Θα σου φέρω μια κάσα Punk Ipa φίλε!!!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ρε όργιο!!! Εγώ πταίω;
Θα σου φέρω μια κάσα Punk Ipa φίλε!!!Ο συνδυασμός ήταν θανατηφόρος. Η μπύρα από μόνη της ωραιότατη ήταν!
ΥΓ. Όχι που θα είχατε και 'θεμα εξόδου' χωρίς λίγο τρολάρισμα!!!
-
Νέα πρόταση: Σάββατο 21/5 και ώρα 19:30, KITCHEN BAR, μαρίνα Αλίμου.
Όσοι πιστοί, προσέλθετε.
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Νέα πρόταση: Σάββατο 21/5 και ώρα 19:30, KITCHEN BAR, μαρίνα Αλίμου.Όσοι πιστοί, προσέλθετε.
Ειναι Κων/νου και Ελενης εχω να κανω επισκεψεις, αλλιως θα ερχομουν. Δεν μετατοπιζεται για Κυριακη???
-
Δημήτρη έχει δίκιο ο Θωμάς.Δεν το κάνεις Κυριακή κατα τις 8?
-
Κυριακή λοιπόν, 22/5 στις 19:30. Αν ισχύει και ο χώρος, γράψτε το.
Και αν υπάρχουν και άλλοι ενδιαφερόμενοι -
Μεσα για kitchen Bar (βασικα δεν εχω προβλημα )
-
Μέσα
-
Αν και θα ήθελα πάρα πολύ, το βλέπω λίγο δύσκολο να έρχομαι, γιατί άφησα τελευταία στιγμή τη φορολογική δήλωση (ως συνήθως ).
Αν προλάβω, θα σας ενημερώσω οριστικά αύριο το μεσημέρι.
-
γμτ κ μπορούσα σήμερα
έχω μια άλλη ιδέα, δε πάμε στην Erotica ?
αύριο δε ξέρω αν θα μπορέσω, έχει κ γενέθλια η
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
γμτ κ μπορούσα σήμεραέχω μια άλλη ιδέα, δε πάμε στην Erotica ?
αύριο δε ξέρω αν θα μπορέσω, έχει κ γενέθλια η
Σιγα μην πεταξουμε λεφτα εκει περα , πηγα περσυ. Ποιο καλη ηταν η πρωητη χρονια, φετος προβλεπω λιτοτητα και εκει περα
-
δεν έχω πάει σε καμία. Anyway αν μπορέσω θα έρθω
-
Παιδια κι εγω δυστυχως αυτο το σαββατοκυριακο ειμαι πνιγμενος μεχρι τα αυτια!
Aπο τριτη κ μετα οποτε θελετε!!!
-
Λοιπόν σε λίγο ξεκινάω.Θα τα πούμε εκεί κύριοι
-
Εγω θα ξεκινησω στις 19:00 να ερθω με την ησυχια μου απολαμβανωντας την δροσια
-
Κυριακή 22/5 στις 19:30, στο KITCHEN BAR ΑΛΙΜΟΥ
Ισχύει (dbekos, Orestisren, Thomas _C200K ) . Αν υπάρχει και άλλος ενδιαφερόμενος ....
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Ισχύει (dbekos, Orestisren, Thomas _C200K ) . Αν υπάρχει και άλλος ενδιαφερόμενος ....
Μάλλον και ο ddl
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Μάλλον και ο ddl
Μετα απο δημοκρατικη διαδικασια να τονισω
-
Eπιστροφή απο τη συνάντηση.
Ευχαριστώ τα παιδιά ( Orestisren, Thomas _C200K και ddl449) που έκαναν παρέα στον... πατέρα τους!
Μπυρίτσα, Sprite , freddo και .... σερβιτόρα που ο Θωμάς έπαιρνε μάτι σε κάθε ευκαιρία!
Παρέα για καφέ - μπύρα, εντός Αττικής ...