-
...αρχίζει πάλι το Ράδιο Αρβύλαααααα...!!!!
-
Δεν τρώγεστε!
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Yo.
Λοιπόν, επειδή διάβασα αυτό το θεματάκι και χαλάρωσα, αλλά και λόγω του ότι απέχω λίγο από την πρέζα και το ipod χάλασε είπα να μοιραστώ μαζί σας ένα όνειρο (
όπως όλοι γνωρίζουν θα κατέβω Αθήνα 10-20 αυγούστου περίπου.
Και μπαίνω στο ψητό: ΜΠΑΣΚΕΤ.
Οι μπασκετικοί του φόρουμ ψηθείτε.
Πάτησαμε ποδαράκια με τον ικε ήδη και τον νίκησα οπότε και επιλέγω πρώτος.
Φυσικά μπορεί να κανονιστεί άλλη φορά, οπότε και θα βολεύει και περισσότερους, αλλά δε θα είμαι εκεί και αυτό δεν το θέλετε, έτσι δεν είναι;Εγώ βεβαίως θα είμαι εδώ όλο τον Αύγουστο.
Οπότε αν θες μπασκετ καφέ κλπ στέλνεις ένα πμ Άρη και συννενοούμαστε -
Μπασκετ μεσαααααα! Απλα θα φανει αναλογα με τι ημερομηνια θα κανονιστει το μπασκετ και που!
-
Ωραία
Taurus πότε φεύγεις για διακοπές;
Έχουμε και τραυματία το Θύμιο γαμώτο.. Κρίμα
Εγώ προς το παρόν και καλώς εχόντων των πραγμάτων θα κατέβω 7-8. Δεν παίζει να κάτσω μέχρι 20 σε αυτήν την περίπτωση. -
5 φευγω και θα ειμαι εδω στις 14 πριν ξαναφυγω. Κανονίστε έστω για καφέ.
-
Καλά αυτό εννοείται. Ι'll keep you informed
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Πλήρης πρόταση.Για καφέ Σούνιο κατά τις 7 και μετά Ζάχο
Ελπίζω πηγαίνοντας για Βάρκιζα εκείνη την ώρα να μην έχει και πολύ κίνηση.Θα έχουν τελιώσει νομίζω μέχρι τις 8:30 9παρά με τα μπάνια τουςΩραία περάσαμε, αν και ο Ζάχος μου έπεσε λίγο βαρύς στο στομάχι.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ελπίζω πηγαίνοντας για Βάρκιζα εκείνη την ώρα να μην έχει και πολύ κίνηση.Θα έχουν τελιώσει νομίζω μέχρι τις 8:30 9παρά με τα μπάνια τουςΩραία περάσαμε, αν και ο Ζάχος μου έπεσε λίγο βαρύς στο στομάχι.
Δωσε ινφος
-
Αφού ήσουν και εσύ εκεί. Και ο Ορέστης. Ξέχασες κιόλας?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Αφού ήσουν και εσύ εκεί. Και ο Ορέστης. Ξέχασες κιόλας?Γερναω αγαπητε
-
Δε χρειάζεται να μας το πεις, το αμάξι που οδηγάς το λέει από μόνο του.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Δε χρειάζεται να μας το πεις, το αμάξι που οδηγάς το λέει από μόνο του.Ειναι νεανικο . Για του Ορεστη να το λεγες θα συμφωνουσα
-
Τι νεανικο ρε ταριφα?
-
Τελικα δεν εγινε η συναντηση?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
καλά πού κανονίσατε γιατί εδώ δεν είδα κάτι
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Τελικα δεν εγινε η συναντηση?Όταν ρίχνεις μία πρόταση και λαμβάνεις δύο απαντήσεις που είναι διερευνητικές και οι δύο που να γίνει συνάντηση
Τεσπα -
Όταν ρίχνεις μία πρόταση και λαμβάνεις δύο απαντήσεις που είναι διερευνητικές και οι δύο που να γίνει συνάντηση
ΤεσπαΕγω ετσι κι αλλιως δεν απαντησα . ΣΙγα μην κατεβαινα στα ΝΠ με τοση κινηση που εχει
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Όταν ρίχνεις μία πρόταση και λαμβάνεις δύο απαντήσεις που είναι διερευνητικές και οι δύο που να γίνει συνάντηση
ΤεσπαΕγω ετσι κι αλλιως δεν απαντησα . ΣΙγα μην κατεβαινα στα ΝΠ με τοση κινηση που εχει
Καλα εσύ δεν διατυμπανίζεις ότι κάνουν απεργία οι συνάδελφοι και δεν έχει κίνηση
-
Καλα εσύ δεν διατυμπανίζεις ότι κάνουν απεργία οι συνάδελφοι και δεν έχει κίνηση
Αλλο αυτο, αλλα στα ΝΠ Π/Σ/Κ γινεται πανικος και χωρις αυτους
Παρέα για καφέ - μπύρα, εντός Αττικής ...