-
H κλασσικη παπατζα του ελληνα μαστορα ,βαλτο μεσα και θα δουμε,για να σου κλαφτει μετα οτι ζηταει πολλα γιατι το να το βαλεις βγαλεις και να το σηκωσεις ειναι μπελας κτλ.κτλ
Και μη μου πειτε οτι το κανει γιατι δεν επιτρεπονται επισκευες στο πεζοδρομιο η δρομο,απειρες φορες εχω δει σε ολα τα συνεργεια να εκτελουν εργασιες στο δρομο
Απλα το εχουν πατημα για μια πιο ακριβη τιμη,ακομα και αν χρειαζεται να βαλουν λιγο παραφλου στο ψυγειο για παραδειγμα -
Εσύ θα μου φτιάξεις μια άδεια οικοδομής στο πεζοδρόμιο, έξω από το γραφείο σου?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Εσύ θα μου φτιάξεις μια άδεια οικοδομής στο πεζοδρόμιο, έξω από το γραφείο σου?Tι σχεση εχει αυτο με το συμπληρωμα παραφλου?
-
Εργασίες ρουτίνας και οι δύο, τόσο το συμπλήρωμα παραφλού για τον έναν, όσο και η άδεια οικοδομής για τον άλλον (δες την υπογραφή του)
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Εργασίες ρουτίνας και οι δύο, τόσο το συμπλήρωμα παραφλού για τον έναν, όσο και η άδεια οικοδομής για τον άλλον (δες την υπογραφή του)Αν το θετεις ετσι...
-
Προς ενημερωση ολων...συνεργειουχων η μη..
αλλαξα αντλια φρενων...
Κοστος ανταλλακτικου 205 Ευρω
Κοστος εργασιας 50 Ευρω (συμπεριλαμβανομενων και κοστους νεων υγρων φρενων)
Χρονος εργασιας 2,00 ωρες
Εσεις ποσα θα πληρωνατε η θα ζηταγατε για αντιστοιχη εργασια?? -
Αφου σε χαλαει γιατι δεν αλλαζεις συνεργειο?? Και που ξερουμε οτι δεν εκανες κλωνο και εγινε το σουσουρο στις πρωτες σελιδες??
-
Ο χρήστης DIMITRIOSA έγραψε:
**αλλαξα αντλια φρενων...**Κοστος ανταλλακτικου 205 Ευρω
Εσεις ποσα θα πληρωνατε η θα ζηταγατε για αντιστοιχη εργασια??Πήγες στο ίδιο συνεργείο στο οποίο αναφέρεσαι τόσες σελίδες;
-
Μην βιαζεσε....φυσικα και εχω αλλαξη συνεργειο...
Εννοειτε οτι οι τιμες που παραθετω ειναι απο αλλο συνεργειο.. -
Κοστος εργασιας 50 Ευρω (συμπεριλαμβανομενων και κοστους νεων υγρων φρενων)Και λιγα σου πηρε. Οχι, δεν εχω συνεργειο, αλλα ξερω πως η δουλεια στο συστημα των φρενων ειναι αρκετη και απαιτει γνωσεις.
-
αλλαξα αντλια φρενων...
Εσεις ποσα θα πληρωνατε η θα ζηταγατε για αντιστοιχη εργασια??παρα πολλα, ξερω καποιον Καραντζια στη Γλυφαδα που θα το εκανε με λιγοτερο απο 180 συνολο.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
αλλαξα αντλια φρενων...
Εσεις ποσα θα πληρωνατε η θα ζηταγατε για αντιστοιχη εργασια??παρα πολλα, ξερω καποιον Καραντζια στη Γλυφαδα που θα το εκανε με λιγοτερο απο 180 συνολο.
+1
-
80 επρεπε να σου παρει. 50 η εργασια για την τρομπα + 30 η εργασια για το συμπληρωμα υγρων...
Χωρις πλακα μου φενεται πολυ καλη τιμη.
ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΠΑΝ.ΚΑΡΑΝΤΖΙΑΣ / ΓΛΥΦΑΔΑ