-
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ!!
ΠΡΟΧΤΕΣ ΒΑΖΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ 50 ΜΕΤΡΑ ΣΚΛΗΡΙΝΕ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΑΠΟΤΟΜΑ.....ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΧΕ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΥΓΡΟ ΤΙΜΟΝΙΟΥ!!!!
ΠΑΩ ΕΠΙΤΟΠΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΡΑΝΤΖΙΑ (ΓΛΥΦΑΔΑ)[/u][/b] ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΚΑΠΩ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΙΜΑΝΤΑ (ΛΟΥΡΙ) ΤΙΜΟΝΙΟΥ ΒΓΑΛΜΕΝΟ (ΧΩΡΙΣ ΚΟΨΙΜΟ) ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ.....ΜΟΥ ΛΕΕΙ ..ΒΑΛΤΟ ΜΕΣΑ ΝΑ ΣΤΟ ΒΑΛΩ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ.....
ΤΟ ΒΑΖΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΕΛΥΣΕ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΕΙΔΙ (ΛΑΣΚΑΡΕ) ΤΟΝ ΕΝΤΑΤΗΡΑ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΟ ΛΟΥΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕ....
[u]ΠΟΣΟ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΜΕ ΧΡΕΩΣΕ???? ........... 30 ΕΥΡΩ ΤΟΥ ΛΕΩ.... ΑΚΡΙΒΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ????
ΜΟΥ ΛΕΕΙ... ΤΟΣΑ ΛΕΕΙ Ο ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ .....ΤΟΥ ΛΕΩ....ΝΑΙ ΑΛΛΑ Η ΑΛΛΑΓΗ ΛΟΥΡΙΟΥ ( ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΟΜΜΕΝΟΣ ) ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΗΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΒΟΗΘΟ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΑΓΟΡΑΣΗΣ !!!!!ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΧΡΕΩΣΗΣ !!!! ΟΧΙ 30 ΕΥΡΩ ΝΑ; ΜΟΥ ΒΑΛΗΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΟΥΡΙ !!!!! ΕΛΕΟΣ!!!!!
[b]Θα παρακαλουσα να προσεχετε τους χαρακτηρισμούς. Μια απλη παραθεση των γεγονοτων αρκεί. [mod] -
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ!!
ΠΡΟΧΤΕΣ ΒΑΖΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ 50 ΜΕΤΡΑ ΣΚΛΗΡΙΝΕ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΑΠΟΤΟΜΑ.....ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΧΕ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΥΓΡΟ ΤΙΜΟΝΙΟΥ!!!!
ΠΑΩ ΕΠΙΤΟΠΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΡΑΝΤΖΙΑ (ΓΛΥΦΑΔΑ)[/u][/b] ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΚΑΠΩ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΙΜΑΝΤΑ (ΛΟΥΡΙ) ΤΙΜΟΝΙΟΥ ΒΓΑΛΜΕΝΟ (ΧΩΡΙΣ ΚΟΨΙΜΟ) ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ.....ΜΟΥ ΛΕΕΙ ..ΒΑΛΤΟ ΜΕΣΑ ΝΑ ΣΤΟ ΒΑΛΩ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ.....
ΤΟ ΒΑΖΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΕΛΥΣΕ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΕΙΔΙ (ΛΑΣΚΑΡΕ) ΤΟΝ ΕΝΤΑΤΗΡΑ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΟ ΛΟΥΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕ....
[u]ΠΟΣΟ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΜΕ ΧΡΕΩΣΕ???? ........... 30 ΕΥΡΩ ΤΟΥ ΛΕΩ.... ΑΚΡΙΒΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ????
ΜΟΥ ΛΕΕΙ... ΤΟΣΑ ΛΕΕΙ Ο ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ .....ΤΟΥ ΛΕΩ....ΝΑΙ ΑΛΛΑ Η ΑΛΛΑΓΗ ΛΟΥΡΙΟΥ ( ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΟΜΜΕΝΟΣ ) ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΗΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΒΟΗΘΟ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΑΓΟΡΑΣΗΣ !!!!!ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΧΡΕΩΣΗΣ !!!! ΟΧΙ 30 ΕΥΡΩ ΝΑ; ΜΟΥ ΒΑΛΗΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΟΥΡΙ !!!!! ΕΛΕΟΣ!!!!!
[b]Θα παρακαλουσα να προσεχετε τους χαρακτηρισμούς. Μια απλη παραθεση των γεγονοτων αρκεί. [mod] -
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ!!
Και ρωταω εγω :γιατι δεν το εκανες μονος σου να γλυτωσεις τα λεφτα;
Και τι παει να πει οτι θα πηγαινε ο βοηθος του να τον αγορασει;Αν τον ειχει στοκ θα επρεπε να στον χαρισει; -
ΠΟΥ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ....!!! ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ!!
ΝΑΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΩ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΛΑΔΙΩΝ!!!!ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ ..ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ....ΣΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ...
ΩΣ ΑΝΑΦΟΡΑ
ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ... Και τι παει να πει οτι θα πηγαινε ο βοηθος του να τον αγορασει;Αν τον ειχει στοκ θα επρεπε να στον χαρισει;....ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!!ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΠΟΣΤ ΜΟΥ...ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΧΡΕΩΣΗ ..ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ (ΩΣ ΑΞΙΑ) ΚΑΙ ΑΣ ΜΟΥ ΧΡΕΩΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΟΗΘΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΤΟ ΦΕΡΕΙ ...ΜΕΣΤΑ 30 ΕΥΡΩ !!!!!ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΩΛΟΓΟΥΣΑ!!!!! ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ 30 ΕΥΡΩ,,,!!!! -
Δηλαδη με ποσα € θα ήσουν ευχαριστημενος;Αποδειξη σου εκοψε;
Κλεφτης δεν ειναι ,ακριβος μπορει να σου φαινεται οτι ειναι αλλα οχι κλεφτης.Ας τον ρωταγες ποσο θα σου στοιχιζε πριν στο φτιαξει. -
H γνώση και το έκτακτο του γεγονότος κοστίζουν my friend. Αν δεν ήθελες να σε χρεώσει €30 να μην τον άφηνες να στο φτιάξει. Προφανώς σε βόλεψε που εξυπηρετήθηκες άμεσα. Αρα μια χαρά χρέωση είναι τα €30.
-
**η συνεργειο εχεις.....η εχεις αποδεχτη την κλοπη ωσ εμπορικη πραξη φιλε μου.....δηλαδη πρεπει αμα μεινης απο βενζινη και παραγγειλης ...απο καποιον να στην χρεωση 10 ευρω το λιτρο επειδη βρεθηκες στην αναγκη του ???? **
-
Γιατί δεν ρώταγες πόσο χρεώνει την συγκεκριμένη επισκευή? Ας το πήγαινες αλλού φθηνότερα, δεν είναι κλέφτης αυτός, εσύ είσαι κακός καταναλωτής.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Δηλαδη με ποσα € θα ήσουν ευχαριστημενος;Αποδειξη σου εκοψε;
Κλεφτης δεν ειναι ,ακριβος μπορει να σου φαινεται οτι ειναι αλλα οχι κλεφτης.Ας τον ρωταγες ποσο θα σου στοιχιζε πριν στο φτιαξει.καταρχην το αν μου εκοψε αποδειξη η οχι...ειναι εντελως ασχετο .....μου δειχνης οτι η εχης συνεργειο η οτι εισαι εμπορος !!!!!
αφου σκεφτεσε ετσι!!!! ως προς την τοποθετηση σου...(Κλεφτης δεν ειναι ,ακριβος μπορει να σου φαινεται οτι ειναι αλλα οχι κλεφτης),,,, για πες μου ...
[url]στο εμποριο η στην παροχη υπηρεσιων και οταν δεν προκαθοριζετε η αξια και μονοπλευρα στο τελος ως ντε φακτο σου επιβαλλει την τιμη ...ειναι καθαρη κλοπη..φιλε μου...
ΜΟΝΟΝ αν προ της πωλησης (με ταμπελα) η προ της παροχης υπηρεσιας συμφωνειται η τιμη χρεωσης τοτε και μονον τοτε δεν ειναι κλοπη,..... [/url] γιαυτο και αυτου του ειδους οι απατεωνες πρωτα απο ολα σου λενε ...μπες μεσα και βλεπουμε,,,,ποσο θα κοστισει στο τελος !!!!!
ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ??? -
Είσαι λάθος και καλό είναι να κρατάς κ μία πισινή μην διαβάσει το θέμα αυτό κ σου κάνει αγωγή.
-
πες οτι εκανες μαλακια που δε ρωτησες ποσο θα κοστισει και μετα βλεπουμε τα υπολοιπα...
ουτε αποδειξη πηρες, εκλεψες και το κρατος
ολοι συνεργεια εχουμε εδω μεσα
-
Δηλαδη τον ρωτησες πριν την επισκευη, ποσο θα στοιχισει, και σου ειπε μπες μεσα και βλεπουμε;
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Γιατί δεν ρώταγες πόσο χρεώνει την συγκεκριμένη επισκευή? Ας το πήγαινες αλλού φθηνότερα, δεν είναι κλέφτης αυτός, εσύ είσαι κακός καταναλωτής.Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΝΑ ΣΟΥ ΒΑΛΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΛΟΥΡΙ.........ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ..ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΛΟΥΡΙΟΥ ???
ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΚΟΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ ????...ΣΥΜΦΩΝΩ...ΣΤΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ ΣΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ !!!!
ΓΙΑΤΟΥΣ (ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ)!!!
ΝΑΙ..
ΕΙΜΑΙ ΚΑΚΟΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ !!! -
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Γιατί δεν ρώταγες πόσο χρεώνει την συγκεκριμένη επισκευή? Ας το πήγαινες αλλού φθηνότερα, δεν είναι κλέφτης αυτός, εσύ είσαι κακός καταναλωτής.Νομίζω καταλαβαίνω γιατί.
Οι περισσότεροι έχουμε μία αίσθηση του πόσο κοστίζει μία εργασία.
Αν π.χ. πας στον ηλεκτρολόγο να σου αλλάξει τη μπαταρία του αυτοκινήτου (ξεβίδωμα, βίδωμα), και σου ζητήσει για την εργασία 50 ευρώ τότε μάλλον θα τον πεις 'κλέφτη' (με εισαγωγικά που υποδεικνύει το πόσο ακριβός είναι)._
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Είσαι λάθος και καλό είναι να κρατάς κ μία πισινή μην διαβάσει το θέμα αυτό κ σου κάνει αγωγή.ΑΣ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΓΩΓΗ...ΔΕΝ ΛΕΩ ΨΕΜΜΑΤΑ ....ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΧΩ....ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΩ....ΔΕΝ ΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...
-
Χρέωση εργασίας 30 ευρώ δεν σημαίνει ότι είναι κλέφτης.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Χρέωση εργασίας 30 ευρώ δεν σημαίνει ότι είναι κλέφτης.Ανάλογα την εργασία.
_
-
Κανείς δεν τον ανάγκασε να το κάνει στο μαγαζί του.
Υπάρχουν καφέ που χρεώνουν τον φρέντο 3 ευρώ υπάρχουν κ άλλα που χρεώνουν 6. Αν πας στο δεύτερο και μετά φωνάζεις γιατί σε χρέωσε τόσο γιατί δεν ρώτησες δεν σημαίνει ότι είναι κλέφτες. Οι τιμές είναι εκεί, ΡΩΤΑ. Οχι μόνο μπεεεεεεε...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Κανείς δεν τον ανάγκασε να το κάνει στο μαγαζί του.Υπάρχουν καφέ που χρεώνουν τον φρέντο 3 ευρώ υπάρχουν κ άλλα που χρεώνουν 6. Αν πας στο δεύτερο και μετά φωνάζεις γιατί σε χρέωσε τόσο γιατί δεν ρώτησες δεν σημαίνει ότι είναι κλέφτες. Οι τιμές είναι εκεί, ΡΩΤΑ. Οχι μόνο μπεεεεεεε...
- ∞
ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΠΑΝ.ΚΑΡΑΝΤΖΙΑΣ / ΓΛΥΦΑΔΑ