-
Καλόστριφτο, Μορφέα! Εκπληκτικές, ουανς αγκαίν, οι φωτό!
-
@amazing
Θέλουμε να δούμε τα μαλακά πλαστικά! -
Πολυ ωραια η μπεμπα!! Καμια φωτο απο πισω δεν εχει?
Με χαλαει το σημα ομως.. ποτε δεν καταλαβα γιατι να αλλαξεις το σημα κατατεθεν της bmw
Ωραιο και το πολο!!!!!! -
Πολυ ομορφα η μπεμπα και το πολο!
-
Ο χρήστης amazing έγραψε:
@amazing
Θέλουμε να δούμε τα μαλακά πλαστικά!Πες και καμιά καλή κουβέντα
**Δεν έχω βγάλει φωτο από το εσωτερικό ακόμη **Δεν μπορείς να σταματήσεις να το χαιδεύεις;
-
αλλαγη αμορτισέρ στο κτήνος
-
-
@red monster: ΝΑΙ ΜΩΡΕ!
-
αλλαγη αμορτισέρ στο κτήνος
Ώστε αυτό είναι το κόκκινο τέρας ...μην σε κοροιδευει το 750 απο πίσω... έχει άλλο μοτέρ
-
-
Μπαίνω και γω ο καημένος να βάλω καμιά φωτο και βλέπω αυτές του Vesar και έπαθα πλάκα
Φίλε Vesar να τη χαίρεσαι!!!Είναι κούκλα
Και τώρα θα χαλάσει το τοπικό με την ασχήμια του δικού μου(
Σε ευχαριστω πολυ αλλα και το Polo σου δεν παει πισω.. πολυ καλοο!
Πολυ ωραια η μπεμπα!! Καμια φωτο απο πισω δεν εχει?
Με χαλαει το σημα ομως.. ποτε δεν καταλαβα γιατι να αλλαξεις το σημα κατατεθεν της bmw
Ωραιο και το πολο!!!!!!Εχω μερικες αμα ειναι θα τις βαλω. Το σημα δεν ειναι αλλαγμενο ειναι μισο καρμπον μισο ματ μεμβρανη
Πολυ αλητεια
-
Οριστε και αλλες 2
-
Ο χρήστης Vesar έγραψε:
Οριστε και αλλες 2 -
Ρε Τζιμ δεν με αφηνεις να ηρεμησω και ολο μου θυμιζεις το μωρο μου που κοιμαται στο γκαραζ χωρις τις πινακιδουλες του...Και ζηλεψα!!!
Μου λειπεις baby rs μου
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Ρε Τζιμ δεν με αφηνεις να ηρεμησω και ολο μου θυμιζεις το μωρο μου που κοιμαται στο γκαραζ χωρις τις πινακιδουλες του...Και ζηλεψα!!!Μου λειπεις baby rs μου
Οοο πολυ καλοο!
-
@JimClark Για άλλη μια φορά
@Vesar Kαι πάλι .Είναι κούκλα και σε άψογη κατάσταση,μέσα έξω και ένα ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια
@Geof1 Πολύ ωραίο το RS! Εύχομαι όλα να πάνε καλά και σύντομα να ξαναξεκινήσει να γράφει χιλιόμετρα.
@όλους τους άλλους Ευχαριστώ για τα καλά σας σχόλια .στ είναι...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
@JimClark Για άλλη μια φορά
@Vesar Kαι πάλι .Είναι κούκλα και σε άψογη κατάσταση,μέσα έξω και ένα ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια
@Geof1 Πολύ ωραίο το RS! Εύχομαι όλα να πάνε καλά και σύντομα να ξαναξεκινήσει να γράφει χιλιόμετρα.
@όλους τους άλλους Ευχαριστώ για τα καλά σας σχόλια .στ είναι...
Είναι κάτι παραπάνω από ST
-
Τι ωραια αυτοκινητα που ανεβηκαν στις τελευταιες 2 σελιδες
Ας βαλω και γω του δικου μου διοτι ζηλεψα!
Η Musa ειναι ενος φιλου μου!! -
μουζα..τι καταπληκτικα πανεμορφο αυτοκινητο..κ επειδη δεν υπαρχει εικονιδιο με σαλια να τρεχουν απο το στομα,βαζω αυτο..
εννοειται κ τα υπολοιπα αυτοκινητα πανεμορφα..
-
Ειναι στ αλλα και baby RS!!!Ειναι αγαπη,και σε μια βδομαδα θα κλειναμε 6 ομορφα χρονια!!Καταραμενα τελη.
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!