-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Κάνε κλικ πάνω του να το δεις καλύτερα (κάνει αυτόματο resize το imageshack). Πρόσεξε πως δίνει χρώμα το αμάξι στο χλωμό περιβάλλον.To ξέρουμε το imageshack doctor... ...πέρα από την πλάκα...καλούς δρόμους να έχεις!
-
-
-
-
μηπως πρεπει να κλειδωθει το θρεντ πια? βαζει ο manosk το αστρα του ρε παιδια....
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
μηπως πρεπει να κλειδωθει το θρεντ πια? βαζει ο manosk το αστρα του ρε παιδια....Περίμενε να θα βάλει και το Hundai σε λίγο.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
μηπως πρεπει να κλειδωθει το θρεντ πια? βαζει ο manosk το αστρα του ρε παιδια....
Περίμενε να θα βάλει και το Hundai σε λίγο.
shit! δε φευγει απο την οθονη το αστρα, κολλησε το συστημα!
ο παρατηρητης μπορει να προσεξει και οτι το αστρα προστατευεται απο αλεξηλιο οπισθεν του μπροστινου τζαμιου....
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Περίμενε να θα βάλει και το Hundai σε λίγο.
shit! δε φευγει απο την οθονη το αστρα, κολλησε το συστημα!
ο παρατηρητης μπορει να προσεξει και οτι το αστρα προστατευεται απο αλεξηλιο οπισθεν του μπροστινου τζαμιου....
Μπα για να προστατέψει τον ήλιο απο το άστρα το έβαλε. Ούτε αυτός δε το αντέχει.
Μήπως πρέπει να πάμε στο ... http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... start=1995
-
Κακιασμένοι, πάω να βγάλω φωτογραφία το κορσάκι μου, το κορσάκι της γειτόνισσας, το βέκτρα του ταρίφα γείτονα, το άστρα του αδερφού του φίλου μου, το ατζίλα μιας παλιά μου γκόμενας, το ζαφίρα του θείου μου......
Χωνέψτε τοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο 'παντού υπάρχει ένα όπελ'
Ρε σείς με κάνατε φανατίλα σαν τους ιταλόφιλους!!!! Εσεις φταίτε!!!
-
ρε δε φτανει που ο αλλος πηρε Οπελ, το εβγαλε και φωτο να μας το δειξει!!!
-
-
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Κακιασμένοι, πάω να βγάλω φωτογραφία το κορσάκι μου, το κορσάκι της γειτόνισσας, το βέκτρα του ταρίφα γείτονα, το άστρα του αδερφού του φίλου μου, το ατζίλα μιας παλιά μου γκόμενας, το ζαφίρα του θείου μου......Χωνέψτε τοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο 'παντού υπάρχει ένα όπελ'
Ρε σείς με κάνατε φανατίλα σαν τους ιταλόφιλους!!!! Εσεις φταίτε!!!
Ε ψιτ μεσιέ μη ξανοίγεσαι γιατί κυκλοφορεί και 'κρούσης' εδω γύρω.
-
Ποιός Κρούσης και αηδίες!
//Αρτέμης Μάτσας Mode On
Γνωστό μέλος του Citroen Forum ξέρετε τι χρησιμοποίησε για να ρυμουλκήσει το πληγωμένο του Βαριά ,Χαϊδεμένο αυτοκίνητο?..Ε?....ξέρετε?
Αρτέμης Μάτσας Mode Off// -
Getz;
-
ΟΟΟΟχι!!!
-
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ποιός Κρούσης και αηδίες!//Αρτέμης Μάτσας Mode On
Γνωστό μέλος του Citroen Forum ξέρετε τι χρησιμοποίησε για να ρυμουλκήσει το πληγωμένο του Βαριά ,Χαϊδεμένο αυτοκίνητο?..Ε?....ξέρετε?
Αρτέμης Μάτσας Mode Off//Καλά μιλάς κι εσύ θα πέσει φωτιά να μας κάψει.
(Νίκο, δε μεταφέρεις τα τελευταία πόστς να συνεχίσουμε στο σωστό θέμα.
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... start=1995 )
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
ΟΟΟΟχι!!!Mην μου πεις ....Opel...γιατί θα αυτοκτονήσω...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ΟΟΟΟχι!!!
Mην μου πεις ....Opel...γιατί θα αυτοκτονήσω...
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!