-
-
Ο χρήστης IBIZA1_0 έγραψε:
Δύο ημερών μωρό..Φαντάστικ!
Αυτό το ρημαδοαυτοκινητάκι με βάζει σε ΜΕΓΑΛΟ πειρασμό όποτε το οδηγώΚαλοτάξιδο! Αυτό το λαστιχάκι ήταν από τη μαμά?
Ναι. Eagle F1 15άρι με ΠΟΛΥ χαμηλό προφίλ. Σε μεγάλα αυτοκίνητα δε λέει πολλά το F1, αλλά στο Panda ζωγραφίζει
-
Δεν μπορεί, θα μιλάτε πίσω από την πλάτη μου.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Μακράν το καλύτερο χρώμα για Yaris. Θα το ευχαριστηθεί η κοπέλα, κι ας πήγε ακριβά
για το χρώμα διαφωνώ κάθετα. ...και σε κοπέλα μάλιστα.
κόκκινο και της φωτιάς.και το αμάξι δείχνει περισσότερο και ταιριάζει περισσότερο σε κοπέλα.
αυτό μόνο σε παππουδίστικο φέρνει...
δεν το λέω επειδή το πήρε σε κόκκινο η αδερφή μου ...κι εγώ διαφωνούσα μέχρι να το δω.
κοίτα από το νετ...
-
-
Ο χρήστης IBIZA1_0 έγραψε:
Δύο ημερών μωρό..Καλοτάξιδο!
Το πήρες σε χρώμα που όντως του πάει πολύ!
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
Μακράν το καλύτερο χρώμα για Yaris. Θα το ευχαριστηθεί η κοπέλα, κι ας πήγε ακριβά
για το χρώμα διαφωνώ κάθετα. ...και σε κοπέλα μάλιστα.
κόκκινο και της φωτιάς.και το αμάξι δείχνει περισσότερο και ταιριάζει περισσότερο σε κοπέλα.
αυτό μόνο σε παππουδίστικο φέρνει...
δεν το λέω επειδή το πήρε σε κόκκινο η αδερφή μου ...κι εγώ διαφωνούσα μέχρι να το δω.
κοίτα από το νετ...
σε κοκκινο ειναι πολυ ωραιο αλλα φοβαμαι μην ειναι αυτο το κοκκινο της τογιοτα....που γινεται ροζ λαιλαπα....
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Δύο ημερών μωρό..
Καλοτάξιδο!
Το πήρες σε χρώμα που όντως του πάει πολύ!
Aυτό είναι της novitec, αλλά και το μαμά άσπρο σκοτώνει
-
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Καλοτάξιδο!
Το μόνο που χρειάζεται είναι να ξεβιδώσεις αυτά τα αισχρά πλάισια πινακίδων και να τα αφαιρέσεις. Δεν φτάνει που έβαζαν στην πίσω πινακίδα, τώρα βάζουν και στην μπροστινή να στο κάνουν το αυτοκίνητο κινητή διαφήμιση?
Στην ίδια αντιπροσωπεία τα είπα στον πωλητή όταν παρέλαβα το Auris και μου είπε να απευθυνθώ στο τμήμα marketing
Μιλάμε για πλαίσιο μπροστά, πίσω, +2 μπρελόκ με το τεράστιο σήμα...τόσες φορές το είδα μέσα σε ένα λεπτό και μου έκατσε πολύ άσχημα! -
πω πω έχασα την μιλιά μου!!!!!
-
Πφφφ, καγκούρια...
-
Πάντως έτσι που το βλέπω, με 15αρα ζάντα και προβολάκια ομίχλας, πρέπει να έφτασε τουλάχιστον τα 16 χιλιάρικα!
Καλοτάξιδο να της πεις και να με πάει βόλτα, θα γίνω λόρδος στο πίσω δεξί κάθισμα.
Και να φτιάξουν και τα πλακάκια στο πεζοδρόμιο, δεν μπορούμε να περπατήσουμε πλέον εκεί πέρα. Άσε που αφήνουν τα αυτοκίνητα χύμα.
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Αυτές και δεν σας πρήζω άλλο (απλά έχω ερωτευτεί και δεν το ελέγχω )Δε μου αρέσουν οι ζάντες και το προφίλ των ελαστικών
αυτο το θεμα με τα προβολακια με εχει απασχολησει...προσωπικα δε με ενοχλουν αυτα τα στανταρ εργοστασιακα που εχουν τα αμαξια...
αντιθετα με τα ξενον εχω μεγαλο προβλημα...
το πισω φως ομιχλης ειναι απιστευτα ενοχλητικο...
δεν αναβω πλεον προβολακια αλλα δε με πειραζουν...αντιθετα τα ξενον παρα πολλων ειναι καργα επικινδυνα...
Θα ήθελα να το συζητούσαμε λίγο αυτό, ίσως στο κατάλληλο τόπικ...γιατί συμφωνώ 100% σε όλα όσα λες...και πρέπει να γίνει κάτι. Στην Αγγλία έχουν ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ τα κιτ-xenon.
Είναι εξαιρετικά επικίνδυνα τα κιτ-xenon...όταν μπαίνουν σε αυτοκίνητα με καθρέπτες (αρύθμιστα), όταν τα βάζουν στα προβολάκια (ΕΛΕΕΕΕΟΣ!!! ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ ) και όταν τα βάζουν και σε μηχανές!!!
Απίστευτη χαζομάρα...πέραν του γεγονότος ότι είναι άκρως επικίνδυνα για τα μάτια αν τα xenon δεν έχουν μπροστά 'βολβό' (bulb). Σε αυτοκίνητα όμως που έχουν μπροστά bulb...(Μazda 6, Avensis, Opel Tigra, μερικά Corsa, MX5 κλπ) δεν έχουν πρόβλημα.
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
πω πω έχασα την μιλιά μου!!!!!
θελει και μια κοκκινη ριγα και κανενα σκορπιο
-
αφού είναι της Novitec γιατί να βάλουν τον σκορπιό της Abarth;
-
τον προσθετεις μετα εσυ
-
Το θέμα είναι να υπάρχει λόγος για να μπει, όχι για το φαίνεσθαι...
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Το θέμα είναι να υπάρχει λόγος για να μπει, όχι για το φαίνεσθαι...Γιατι ρε;Στα αμπαρθ,για το φαινεσθαι δεν μπαινει,ή βελτιώνει με καποιον τροπο το αυτοκίνητο;
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Το θέμα είναι να υπάρχει λόγος για να μπει, όχι για το φαίνεσθαι...
Γιατι ρε;Στα αμπαρθ,για το φαινεσθαι δεν μπαινει,ή βελτιώνει με καποιον τροπο το αυτοκίνητο;
Ναι, προφανώς, αλλά το έχει περιλάβει και μηχανικά η abarth
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!