-
Καλά ρε loeb αυτοκολλητάκια τύπου fnf στο Cortina...στην Αυστραλία...
-
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Καλά ρε loeb αυτοκολλητάκια τύπου fnf στο Cortina...στην Αυστραλία...κατευθείαν..... ωκεανία!
-
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Καλά ρε loeb αυτοκολλητάκια τύπου fnf στο Cortina...στην Αυστραλία...Kαλά σου λέει, Μια χαρα περιποιημένο το έχεις τι τα θες τα αυτοκολλητα και το καταστρεφεις το αμαξακι;
-
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Kαλά σου λέει, Μια χαρα περιποιημένο το έχεις τι τα θες τα αυτοκολλητα και το καταστρεφεις το αμαξακι;
...και να πεις ότι τα έχει αυτά που διαφημίζει στην πόρτα της η 'Φρόσω'...
-
θα βρω μια καλη και θα την βαλω συντομα!!!
-
Kαλά σου λέει, Μια χαρα περιποιημένο το έχεις τι τα θες τα αυτοκολλητα και το καταστρεφεις το αμαξακι;
εμενα μ αρεσει ! παντως σε καμια περιπτωση δ θα βαζα στο φοκους , η σε αλλο αυτοκινιτο . δε ξερω στα παλια παει !
πριν τη φρωσο και το φοκους ειχαμε μια κορτινα του 73 gt 1600 me 90hp ! με τα διπλα στρογκιλα φαναρια αλλα.... ηταν ολο σαπιο σε σχεση με την φρωσο που ειναι στην πενα
αλλα απο δυναμη η φρωσο δεν ειναι και πολυ καλη . θελω να του βαλω διπλα 40αρια weber(που θα βρω?) ,to διαφορικο απ το gt και το μοτερ απ το gt me ta 90hp που τ αχουμε καβατζα! γιατι αυτο ειναι 1,600 με 75 hp
-
Mα καλά έχετε 2 ford και εσύ υποστηρίζεις citroen??
Ούτε και εμένα μου αρέσουν τα αυτοκόλλητα στο cortina -
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Ούτε και εμένα μου αρέσουν τα αυτοκόλλητα στο cortinaαν είχε 1 Opel και 1 VW ...τι θα υποστήριζε...;
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Ούτε και εμένα μου αρέσουν τα αυτοκόλλητα στο cortinaβασικα οταν ηταν ο μακ ρει στη φορντ , υποστηριζα μακ ρει και φορντ , και οταν πηγε στη σιτροεν , υποστηριζα παλι μακ ρει και αναγκαστηκα σιτροεν . δηλαδη ο αγαπημενος μου οδηγος ειναι πρωτα ο μακ ρει και μετα το τρελο γαλλακι . αλλα αφου σταματησε ο σκοτζεζος..... ειμαι με τον γαλλο που γα@@@@ει και δερνει
-
Ο χρήστης sebastien loeb έγραψε:
Ούτε και εμένα μου αρέσουν τα αυτοκόλλητα στο cortinaβασικα οταν ηταν ο μακ ρει στη φορντ , υποστηριζα μακ ρει και φορντ , και οταν πηγε στη σιτροεν , υποστηριζα παλι μακ ρει και αναγκαστηκα σιτροεν . δηλαδη ο αγαπημενος μου οδηγος ειναι πρωτα ο μακ ρει και μετα το τρελο γαλλακι . αλλα αφου σταματησε ο σκοτζεζος..... ειμαι με τον γαλλο που γα@@@@ει και δερνει
Τζί-Τζι;
-
-
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
όλο ξεχνάω να φέρω φώτο των αυτοκινήτων, οπότε ας βάλω μία παλιά για το Ι από συνάντηση του GRC αν κ από τότε πολλά έχουν αλλάξει στο clio (κ εξωτερικά κ 'εσωτερικά' ) κ μία από κινητό από το ΙΙ:
Παρκάρισμα στο πλακόστρωτο και πάνω στο πεζοδρόμιο? Τσκ-τσκ-τσκ...
ουπς.... μας 'έπιασαν' χιχι!!
η πρώτη είναι στην Πλατία Β. Γεωργίου Α' στην Πάτρα (εκεί γίνεται το έλα να δεις συνήθως...) κ η δεύτερη στο χώρο στάθμευσεις στα γήπεδα στο Zeppelin - Αττικό Άλσος
Πάντως απλά αναφορικα πουθενά δεν ενοχλούσε κανένα από τα δύο
-
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
η δεύτερη στο χώρο στάθμευσεις στα γήπεδα στο Zeppelin - Αττικό ΆλσοςΧμ! για να σε ψάχνω όταν πάω προς τα ΄κεί.
(Αν και προτιμώ τις 'Υάδες')
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
η δεύτερη στο χώρο στάθμευσεις στα γήπεδα στο Zeppelin - Αττικό Άλσος
Χμ! για να σε ψάχνω όταν πάω προς τα ΄κεί.
Ekei προσπάθησα να μάθω μια παλιά φίλη μου να οδηγάει το σταρλετακι της αδερφής της...
Ηταν ανεπίδεκτη μαθήσεως και έτσι πήγαμε να απολαύσουμε τη θεα.
-
Ekei προσπάθησα να μάθω μια παλιά φίλη μου να οδηγάει το σταρλετακι της αδερφής της...
Ποια απ' όλες?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ποια απ' όλες?
Μια είναι Η θέα
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!