-
Σπυρο το καλοκαιρι γινεται ΧΑΜΟΣ στο μοναστηρι
Απο 10 εως 16 Αυγουστου κυριως γινεται της μουρλης.
Τον χειμωνα οπως λεει και ο Χρηστος,η διαδρομη ειναι απολαυση,αφου η κινηση ειναι μηδαμινη.
Πασχερν εσυ πηρες την απαντηση που σου αρμοζει απο τον Φραγκισκο ρε.
-
Πάντως εγω, σε μια τέτοια χειμερινή διαδρομή καθημερινή, χωρίς κίνηση πήγα να σκοτωθώ κάποτε, καθώς σε μια δεξιά χωρίς ορατότητα μου βγήκε φίλερ ένα Volvo FH14 με καταψύκτη
-
Bagus 1200 ειναι το κιλο σου?
-
Μπορει να ναι 1200 αλλα εχει αλλαξει κιβωτιο (αφου του εσπασαν τα αλλα 4) και εχει πιο κοντο τωρα.Ταφος παλι ομως...
-
1,2 αλλα μου εδωσε ο Πασχερν την εξατμιση που φοραγε στο Marea weekend του κ παει καλυτερα.
-
χαμηλα ειναι ψοφιμι
-
Και τι το θες εσυ το γκαζι ρε Σπυρο, αφου μονο οι στροφες σε νοιαζουν, εδω μας ελεγες οτι οποιον τον νοιαζει και το πως παει στην ευθεια οτι ειναι ευθειακιας. Τελικα οντως τις στροφες τις ενωνουν ευθειες....που πρεπει να τις καταπινεις...
-
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Και τι το θες εσυ το γκαζι ρε Σπυρο, αφου μονο οι στροφες σε νοιαζουν, εδω μας ελεγες οτι οποιον τον νοιαζει και το πως παει στην ευθεια οτι ειναι ευθειακιας. Τελικα οντως τις στροφες τις ενωνουν ευθειες....που πρεπει να τις καταπινεις...Σε ανηφορικα κομματια θες γκαζι.... πολυ γκαζι!!!
Αλλα που να το ξερεις εσυ μωρη κυρια;;; -
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Και τι το θες εσυ το γκαζι ρε Σπυρο, αφου μονο οι στροφες σε νοιαζουν, εδω μας ελεγες οτι οποιον τον νοιαζει και το πως παει στην ευθεια οτι ειναι ευθειακιας. Τελικα οντως τις στροφες τις ενωνουν ευθειες....που πρεπει να τις καταπινεις...δεν ειχα πει αυτο, σιγα μη δε θες το γκαζι. Για ολα υπαρχουν ορια.
-
Δεν είπα τα καλορίζικα στους Νίκους (ή καλύτερα στον Νίκο και στον Νικόλα! ), αφήστε που ο Νικόλας περιμένει πως και πως την κριτική μου που παράτησε σύξυλη την Xsarούλα, για τις χάρες τις φλογερής ισπανίδας!
Καταρχήν λοιπόν... ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΑ!
Στον πρώτο Νίκο δεν έχω να πω και πολλά: ήταν σαφές πως δεν θα έμενες μακριά από την ιταλική σχολή για πολύ. Όπως είπε και ο Μέγας Προφήτης Giuseppe, once you go brown, you ....ουχχχχχ άσχετο, αυτό είναι από άλλο ανέκδοτο! Έλεγα λοιπόν, πως το δίχως άλλο μαμάτο το 500αράκι. Δεν περίμενες για το 0.9, γιατί είσαι παλιοκαπιτάλας του κερατά, σου τρέχουν από τα μπατζάκια και έχεις και 120i. Τώρα όμως θα δεις τι θα σου κάνει ο καλός κύριος Αλογοσκούφης...
Αμ' πως!(α και κάτι ακόμη: να προσέχεις την κοπέλα σου! Είναι τόσο όμορφο το σκασμένο (για την κοπέλα δεν κάνω σχόλια, ντροπή! ) που θα στην φάνε! Δώστης την BMW, αυτή όπως λέει και ο Giuseppe, είναι ένα χάλι μαύρο, μοιάζει σαν παντόφλα, οπότε δεν έχεις κάτι να φοβάσαι!)
Πάμε και στο Νικόλα τώρα...
Κατάρχην, οφείλω να σε προειδοποιήσω, πως έχω στείλει φιρμάνι στο κολλητάρι μου τον Εφραίμ στο Βατοπέδι να σε αφορίσει, που τόλμησες ν'αφήσεις την Citroen και να πας στην Seat. Του ζήτησα επίσης δανεικά και να μου καλύψει και κάτι από το τεκμήριο μπας κι αγοράσω αμάξι. Ένα Smart έστω. Έτσι για να μπω κι εγώ σε καταναλωτικό ρυθμό, σας βλέπω σε οίστρο και μου τρέχουν τα σάλια!
Πέραν των παραπάνω, αν σου πω πως ουσιαστικά πήρες το πιο λογικό αυτοκίνητο που μπορούσες, από τη στιγμή που ήθελες DSG και γκάζια; Διαφορετικά θα έπρεπε να εκταμιεύσεις ένα σκασμό λεφτά για μια Golf ή πόσο μάλλον για ένα Α3... Έκανες καλά και άγια λοιπόν και μπράβο σου!
ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΠΟΣΟ Θ'ΑΝΤΕΞΕΙΣ ΤΟ ΤΑΜΠΛΟ!
Αντε, το βουλώνω... Να ξέρεις πάντως, πως αν βρεις κάνα κόλπο να κρύψεις την ασχήμια της πλαστικούρας του Leon, με ενδιαφέρει. Όχι για την Lancia, ως γνωστόν, εμείς οι τυχεροί κάτοχοι Lancia απολαμβάνουμε πάντα τα καλύτερα υφάσματα και ο πωπός μας βρίσκεται αναπαυτικά καθισμένος στο καλύτερο alcadara (ζήλιαααα, ψώωωωραααα! ). Αλλά για την Xsara, πιθανόν κάποια στιγμή αν τα τεκμήρια επιμείνουν, να κρατήσω την πατρική για την πάρτη μου και θα ήθελα να ξεφορτωθώ την πλαστικούρα και ο ίδιος...
Δεν θέλω να σε στενοχωρήσω, πάντως κι εγώ δεν νομίζω πως θα ξεχάσεις την αίσθηση της Xsara σε στροφιλίκι, οπότε αν σε παίρνει , κράτησέ την. Για να σου θυμίζει πως ένα καλοστημένο πλαίσιο μπορεί να σε διασκεδάσει χωρίς πολλά άλογα.
Καλόστριφτο!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Να ξέρεις πάντως, πως αν βρεις κάνα κόλπο να κρύψεις την ασχήμια της πλαστικούρας του Leon, με ενδιαφέρει.Κάτι θα κάνουμε.
Όχι για την Lancia, ως γνωστόν, εμείς οι τυχεροί κάτοχοι Lancia απολαμβάνουμε πάντα τα καλύτερα υφάσματα και ο πωπός μας βρίσκεται αναπαυτικά καθισμένος στο καλύτερο alcadara (ζήλιαααα, ψώωωωραααα! ). Αλλά για την Xsara, πιθανόν κάποια στιγμή αν τα τεκμήρια επιμείνουν, να κρατήσω την πατρική για την πάρτη μου και θα ήθελα να ξεφορτωθώ την πλαστικούρα και ο ίδιος...
Καταρχήν μάθε να γράφεις σωστά το alcantara. Δεύτερον, και για την Xsara υπάρχει λύση, απλά δεν την υλοποίησα τόσα χρόνια λόγω... βαρεμάρας...
Κρίμα πάντως, ήλπιζα να ανάψουν τα αίματα...
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Να ξέρεις πάντως, πως αν βρεις κάνα κόλπο να κρύψεις την ασχήμια της πλαστικούρας του Leon, με ενδιαφέρει.
Κάτι θα κάνουμε.
Δηλαδή; (αν είναι απόρρητο, περιμένω πμ! )
Όχι για την Lancia, ως γνωστόν, εμείς οι τυχεροί κάτοχοι Lancia απολαμβάνουμε πάντα τα καλύτερα υφάσματα και ο πωπός μας βρίσκεται αναπαυτικά καθισμένος στο καλύτερο alcadara (ζήλιαααα, ψώωωωραααα! ). Αλλά για την Xsara, πιθανόν κάποια στιγμή αν τα τεκμήρια επιμείνουν, να κρατήσω την πατρική για την πάρτη μου και θα ήθελα να ξεφορτωθώ την πλαστικούρα και ο ίδιος...
Καταρχήν μάθε να γράφεις σωστά το alcantara. Δεύτερον, και για την Xsara υπάρχει λύση, απλά δεν την υλοποίησα τόσα χρόνια λόγω... βαρεμάρας...
Έχεις δίκιο για το alcantara! Ώρες ώρες απορώ! Να μην ξέρω πως γράφεται το ...σημαντικότερο extra του αυτοκινήτου μου;
Για πες για την λύση στην Xsara... Δεν πιστεύω να λες για εκείνη την απομίμηση αλουμινίου που έχω δει να κυκλοφορεί;
Γιατί ρε; Δεν φτάνει που πήγες και πήρες το Leon, και θα το τρως στην μάπα, να σε πληγώσω κιόλας;
Ξαναλέω πάντως, το βασικό πρόβλημα του αυτοκινήτου, είναι το ταμπλό και τίποτε άλλο, από τη στιγμή που ανάρτηση σαν την Xsara που να χτυπιέται, δεν θα έχει, ενώ τελικά είναι όμορφο - αν εξαιρέσεις το σήμα , ειδικά στο άσπρο. Με την χρονομίσθωση, έλυσες και το πρόβλημα της (αδύνατης... ) μεταπώλησης. ΔΕΝ υπάρχει τέτοιο μοτέρ και τέτοιο σασμάν σ'αυτά τα λεφτά . & -
Η μόνη σου ατυχία είναι πως πριν οδηγούσες Xsara. Kαι το εννοώ. Μου έχει κάνει κι εμένα ζημιά: όλα όσα έχω οδηγήσει έκτοτε, μου φαίνονται σαν κούτσουρα ή σαν πλοία...
-
Γιατί ρε; Δεν φτάνει που πήγες και πήρες το Leon, και θα το τρως στην μάπα, να σε πληγώσω κιόλας;
Ξαναλέω πάντως, το βασικό πρόβλημα του αυτοκινήτου, είναι το ταμπλό και τίποτε άλλο, από τη στιγμή που ανάρτηση σαν την Xsara που να χτυπιέται, δεν θα έχει, ενώ τελικά είναι όμορφο - αν εξαιρέσεις το σήμα , ειδικά στο άσπρο. Με την χρονομίσθωση, έλυσες και το πρόβλημα της (αδύνατης... ) μεταπώλησης. ΔΕΝ υπάρχει τέτοιο μοτέρ και τέτοιο σασμάν σ'αυτά τα λεφτά . & -
Η μόνη σου ατυχία είναι πως πριν οδηγούσες Xsara. Kαι το εννοώ. Μου έχει κάνει κι εμένα ζημιά: όλα όσα έχω οδηγήσει έκτοτε, μου φαίνονται σαν κούτσουρα ή σαν πλοία...
Το έλεγα εγώ ότι ο Γρηγόρης έχει υποχωρήσει στο θέμα Leon και οι αντιδράσεις του είναι πιο ήπιες πλέον. Έχει αρχίσει στο υποσυνείδητό του να το αποδέχεται ως σενάριο...
Πριν λίγους μήνες έτσι και του λέγαμε για Leon, έκανε σαν τον Guiseppe στο άκουσμα γερμανικού αυτοκινήτου
-
Ελα ντροπη,ο γληγορης δεν προκειται να γινει ποτε θυμα και να παρει γερμανικο..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ελα ντροπη,ο γληγορης δεν προκειται να γινει ποτε θυμα και να παρει γερμανικο..Με προστατεύει η...τσιγκουνιά μου... Κάτσε να δεις για πότε έπαιρνα κάνα Golf GTi DSG, αν μου περίσσευαν... Κι ας έκανε και ΠΟΣΑΕΙΠΕΣΠΑΣΧΟ εκατομμύρια δραχμές...
-
Με προστατεύει η...τσιγκουνιά μου... Κάτσε να δεις για πότε έπαιρνα κάνα Golf GTi DSG, αν μου περίσσευαν... Κι ας έκανε και ΠΟΣΑΕΙΠΕΣΠΑΣΧΟ εκατομμύρια δραχμές...
Φτου σου παραδόπιστη μουχρίτσα!
-
Γρηγόρη, σου στέλνω πμ γιατί είμαστε ήδη εντελώς OT.
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Με προστατεύει η...τσιγκουνιά μου... Κάτσε να δεις για πότε έπαιρνα κάνα Golf GTi DSG, αν μου περίσσευαν... Κι ας έκανε και ΠΟΣΑΕΙΠΕΣΠΑΣΧΟ εκατομμύρια δραχμές...
Φτου σου παραδόπιστη μουχρίτσα!
Όπως και έλεγε ένας εκατόνταρχος σε ένα Αστεριξ:
'Αν δεν το είχα ήδη κάνει, θα πουλούσα την μάνα και τον πατέρα μου για να σε υπηρετήσω καλύτερα ω Βρούτε!'Παραδοπιστία rulez!
-
OMG και 10 fuckin WTF's...
Σοδομα και γομορα,κανω logout γιατι ανακατευτηκα..
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!