-
Σ'ευχαριστώ, Θάνο.
Μανώλη νομίζω πως πρέπει να τη βάλεις σε άλλο θέμα τη δημοσίευσή σου (στο 'Οδήγησα' μήπως? Αλήθεια, να φτιάξουμε ενότητα 'reviews' ή είναι περιττή?)
-
Ποσα χιλιομετρα εκανες?
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Σ'ευχαριστώ, Θάνο.Μανώλη νομίζω πως πρέπει να τη βάλεις σε άλλο θέμα τη δημοσίευσή σου (στο 'Οδήγησα' μήπως? Αλήθεια, να φτιάξουμε ενότητα 'reviews' ή είναι περιττή?)
Έχεις δίκιο την μεταφέρω!!!
-
Αντε κι άλλη μία για τώρα...ΤΕΛΕΙΟΟΟΟΟΟΟ.
Καλα χλμ ρε Νικολα.
-
Thanks Βάγγο!
Δεν ξέρω αν το πρόσεξες, το σήμα στη ζάντα είναι όρθιο, όπως στις επίσημες φωτογραφήσεις. Απςςςςςς...
...(έτυχε)...
-
Thanks Βάγγο!Δεν ξέρω αν το πρόσεξες, το σήμα στη ζάντα είναι όρθιο, όπως στις επίσημες φωτογραφήσεις. Απςςςςςς...
...(έτυχε)...
-
-
-
-
Καλοριζικο το κουκλακι ! !
-
Το πήραμεεεεε
Κουκλί, να το χαρείτε!
Ευχαριστούμε.
Εύχομαι και σε σένα το νέο σου λευκό απόκτημα να είναι καλοτάξιδο και απολαυστικό, όπως ακριβώς θα ήθελες!
Ευχαριστώ για τις ευχές παιδιά. Θα τις μεταβιβάσω.
Πραγματικά θέλεις αυτό το αυτοκίνητο να το κάνεις μια αγκαλιά και να το φιλήσεις!
Μοναδικές ενστάσεις:
- Οι καθρέπτες που είναι ίδιοι με του Grande Punto και της Brera (βασικά δε ξέρω για ποιόν είναι κακό αυτό, μάλλον για τα 2 τελευταία )
- Η χειρολαβή της πόρτας που είναι ίδια με της 147
Κατά τ'άλλα...ΤΑ ΣΠΑΕΙ το αυτοκίνητακι, ξεχωρίζει από χιλιόμετρα, και από κεφαλογύρισμα παίρνει νούμερο 1! Επειδή και χθες και σήμερα ακολουθούσα από πίσω...τραβούσε με ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ τρόπο τα βλέμματα των περαστικών!
(να ανησυχώ? )
-
Καλοτάξιδο και να το χαρείς το νέο σου απόκτημα!!!
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Όσο για το Ceed θα κάνω κάποια στιγμή μια αναλυτική αναφορά μια και έχει ενδιαφέρον.
Για κανε γιατι 'ψηνομαι'...
-
Νικοι (και οι 2 ) καλοταξιδα τα τουτους....
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Νικοι (και οι 2 ) καλοταξιδα τα τουτους....Ευχαριστούμε...αλλά έχω κάποια παράπονα. Θα τα γράψω στο αντίστοιχο θέμα.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Όσο για το Ceed θα κάνω κάποια στιγμή μια αναλυτική αναφορά μια και έχει ενδιαφέρον.
Για κανε γιατι 'ψηνομαι'... :
Και μετά μου λες ότι το συμπάθησες επειδή το πείρα εγώ!!!
-
Νίκο καλοτάξιδο στην κοπελιά σου! Όπως τα περιγράφεις φαίνεται να άξιζε η αναμονη!!
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Νίκο καλοτάξιδο στην κοπελιά σου! Όπως τα περιγράφεις φαίνεται να άξιζε η αναμονη!!Όντως άξιζε!
-
Πολύ ωραία και το 500αράκι και το Λεόν.
Καλορίζικα και καλοτάξιδα -
Kαλοταξιδο το 500 νικο
Ελπιζουμε σε πολλες φωτο οπως τη μπεμπε σου....
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!