-
Τώρα θα ποστάρω 2 δικές μου, ενώ οδηγώ 'ψηστικόν μηχάνημα' ακραίας ευχαριστήσεως και ερωτευσιμότητος...σχεδόν όσο μια 'προπέλα'
Στο καρτόδρομο ήταν αποκάλυψη το μιατάκι ,πολύ καλύτερο από την ti μου,απορώ πως θα είναι όταν μπει το μπλοκέ!!
....σσσςςςς,θα μας ακούσει ο Ιαπωνίξ και ο Κούκος!! :lol:Κούκλα το μιατάκι με τις 14άρες,έτσι Οβελιξάκο (το δικό του είναι!! )?
Y.Γ Να ευχαριστήσω τα παιδιά του http://www.trackmiata.gr για τις φωτογραφίες
-
.. το πολεμικο σου υφος, ολα τα λεφτα!
(ποτε με το καλο θα παρεις κι ενα τετοιο??) -
έβαλε τις εργοστασιακές ζάντες...μπράβο Οβελίξ!
-
TRAVELLER με γεια η Αλφα!!
Κούκλα πραγματική... φτου!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
(ποτε με το καλο θα παρεις κι ενα τετοιο??)Πρώτη φορά οδηγούσα Μιατάκι γενικώς,οπότε ήμουν συγκεντρωμένος
Ειλικρινώς θα ήθελα πολύ να έχω και την ti,και ένα mk1, αλλά προς το παρόν είναι δύσκολο,για ειδικούς λόγους
Ας αφήσω και στόχους για το μέλλον,άλλωστε την ti αγόρασα 10 χρόνια αργότερα από τον πρώτο πόθο!
Πάντως, το mk1 είναι ότι πιο ευχάριστο συνολικά έχω οδηγήσει!
H ti έχει συγκεκριμένα σημεία υπεροχής,ενώ χρειάζεται δουλίτσα για να γίνει ευχάριστη....Tούτο (το mk1) είναι προέκταση του μυαλού,ευχάριστο, διδακτικό και επιεικές παιχνίδι για τον άπειρο (εμένα,δηλαδή! ),όπλο στα χέρια εμπείρων και ταλαντούχων,όπως έχει αποδειχθεί τα τελευταία χρόνια από τον Opterio -
αλφα...
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Ο Βολβός εκπλήρωσε ευσυνειδήτως τα καθήκοντα του , γράφοντας 113Κ μέσα σε 34 μήνες, χωρίς να ζητήσει ούτε λαμπάκι ο φουκαράς
Αφού δε μπορούσε να πουληθεί 'σκοτώθηκε' αντί 15,5 χιλιάδων (την πάτησα άσχημα στο θέμα αυτό , έπρεπε να το δώσω νωρίτερα )και στη θέση του αγοράστηκε το παρακάτω* 'σκοτεινό αντικείμενο του πόθου'*Κουκλάρα είναι Αποστόλη! Καλά χιλιόμετρα
-
-
Eυχαριστώ πολύ για τις ευχές σας, καλά ταξίδια να έχουμε όλοι μας
rocsta Δεν ξέρω γιατί είναι μαυρα, έτσι μου την έδωσαν. Πάντως δεν πρέπει να είναι της μαμάς, διότι του οδηγού έχει την τάση να μαζεύεται δεξιά και μπερδεύεται με το συμπλέκτη και είναι λίγο βάσανο.
67 ευρώ έχουν τα δικά της και θα τα παραγγείλω μέχρι τέλος της βδομάδας -
Ο χρήστης Spike έγραψε:
έβαλε τις εργοστασιακές ζάντες...μπράβο Οβελίξ!Μη του δίνετε θάρρος λέμε.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Μη του δίνετε θάρρος λέμε.
@ Spike Δεν μπορούσα να το βλέπω με τις 16ρες τώρα έγινε σωστό μιάτα
@ Γεροπαράξενος άντε να πάρεις το χάπι του αλτσχάιμερ
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
(ποτε με το καλο θα παρεις κι ενα τετοιο??)Πρώτη φορά οδηγούσα Μιατάκι γενικώς,οπότε ήμουν συγκεντρωμένος
Ειλικρινώς θα ήθελα πολύ να έχω και την ti,και ένα mk1, αλλά προς το παρόν είναι δύσκολο,για ειδικούς λόγους
Τρούλη δώσε το παπόρι και πάρε μιάτα λέμε.
Θα στο δώσω κι ένα Σ/Κ να πας εκδρομή την κυρα γιατρέσα ανοιχτός και θα πειστεί κι αυτή -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
+1
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
+1
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Eυχαριστώ πολύ για τις ευχές σας, καλά ταξίδια να έχουμε όλοι μαςrocsta Δεν ξέρω γιατί είναι μαυρα, έτσι μου την έδωσαν. Πάντως δεν πρέπει να είναι της μαμάς, διότι του οδηγού έχει την τάση να μαζεύεται δεξιά και μπερδεύεται με το συμπλέκτη και είναι λίγο βάσανο.
67 ευρώ έχουν τα δικά της και θα τα παραγγείλω μέχρι τέλος της βδομάδαςκαλοτάξιδο!
στο 523 μου έχω μπεζ εσωτερικό. Μου το είχαν δώσει με μαύρα πατάκια.
Το πρώτο που έκανα ήταν να βάλω μπεζ πατάκια. Απλά καμία σχέση. Δεν φαίνεται και η βρώμα εύκολα... -
Ο χρήστης Obelix έγραψε:
Τρούλη δώσε το παπόρι και πάρε μιάτα λέμε.
Θα στο δώσω κι ένα Σ/Κ να πας εκδρομή την κυρα γιατρέσα ανοιχτός και θα πειστεί κι αυτήΔεν είναι παπάρι η BMW ρε,αυτοκινητάρα είναι!!
Σωστός προεδρούκο,έ?
-
δεν ειπε παπαρι.. παπορι ειπε!
-
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
δεν ειπε παπαρι.. παπορι ειπε!ωχ πρεσβυωπία βλέπω να έρχεται...
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Πάντως, το mk1 είναι ότι πιο ευχάριστο συνολικά έχω οδηγήσει! [...] Tούτο (το mk1) είναι προέκταση του μυαλού [...]
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!