-
Ο χρήστης StAz έγραψε:
Mπράβο ρε πατρίδα!
Το χεις κλειδωμένο πουθενά και δεν το χω πετύχει ποτέ;Το αυτοκίνητο κυκλοφορεί μιά φορά τον μήνα και αν...
Κρίμα!
-
Φρεσκαδούρα!
1.4 (Ας μπορύσα να πληρώσω τώρα τη διαφορά και έπαιρνα το 1.6)Bravo στους Γιαπωνέζους Αντε γεια στους μαντζιρηδες στην αντιπροσωπεια...τόσα πολλά πουλάνε που το μόνο για το οποίο καμαρώνουν είναι το after sales και δε δίνουν δεκάρα για το presales ...οεο?
-
Mε γεια. Και το 1.4 καλό είναι, ωραίο μοτεράκι.
-
-
Το πήρα για 2ο αμάξι πρίν λίγες ημέρες
-
giorgos_gr
για κυνήγι; Γιατί κάτι τέτοια στα μέρη μου (Βόρειο Ελλάδα) τα παίρνουν για το κυνήγι αντί για ακριβά αγροτικά.
-
Βασικά αυτό πηγαίνει εκει που δεν πάει το primera μου
-
Φαίνεται σε πολύ καλή κατάσταση, άμα το περιποιηθεις λίγο, σε λίγα χρόνια θα χαίρεσαι που το απέκτησες...
Αλλά κάντο τώρα όσο βρίσκεις φτηνά ανταλλακτικά ακόμα...
-
Προβλημα με τα ανταλακτικα δεν έχω σε οτι αφορα το μοτερ.
Στα υπολοιπα, φανάρια , πορτες κλπ κπ υπάρχει ενα μικρο πρόβληματακι.Είναι σε καλη κατάσταση, θέλει όμως ενα μαζεματάκι εξωτερικά
-
και μέσα
Εχει και στροφόμετρο!
-
τελικά το πήρες για «κατσίκι» ε;
πόσο εάν επιτρέπεται ...κάνα 200αρι ευρώ;
-
Σε πολύ καλή κατάσταση είναι μέσα, ε;
-
Είναι πολύ καλή κατάσταση μεσα!
Ξέρεις, φαναρια, πορτες, φτερα κτλ μπορείς να βρεις απο μαντρες, απο τρακαρισμενα, πεταμενα, κομμενα κτλ κια θα τα βρεις και πολυ φτηνα...
Για πες ποσο το πηρες??
-
Μάζεψε το πατάκι απ' το γκάζι, θα σκοτωθείς.
Κόκκινα στις 7.000;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Κόκκινα στις 7.000;
Japan power!
-
οι πρώτες αγάπες είναι και παντοτινές...
μετά από αρκετά χρόνια το ίδιο αυτοκίνητο επέστρεψε κατά τύχη στα χέρια μου τρκαρισμένο και αποφάσισα να το ξανακάνω το 5αρι που είχα σαν φοιτητής από το 1998 εως και το 2003 που το πούλησα
έχει πολύ δουλειά αλλά αυτό το αυτοκίνητο το λατρεύω -
Συγκηνιτικό. Ωραίο αυτοκίνητο! Αξίζει να το έχεις σε άριστη κατάσταση και να το κυκλοφορείς. Όσο πιο κοντά γίνεται στην εργοστασιακή του μορφή θα ήταν το ιδανικό.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Κόκκινα στις 7.000;Ναι, και 1871,4 χλμ
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Κόκκινα στις 7.000;
Ναι, και 1871,4 χλμ
18.714!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Κόκκινα στις 7.000;
Ναι, και 1871,4 χλμ