-
Με τα 1700+ κιλά, τι προτίθεσαι να κάνεις;
Θα τα αφησει ετσι!Δεν λεμε ποτε σε μια μ...ναρα χασε κιλα!
-
Ο χρήστης ANDREAS_ έγραψε:
Compressor έχει βάλει , πάντως κανείς δεν έχει κάνει σχόλιο για τα φρέναΣχολιαστηκαν μην στεναχωριεσε δες λιγο ποιο καλα, εδω μεσα ποιος αφηνει κατι χωρις να το σχολειασει!
Μερικες φορες εδω μεσα πολλοι κανετε σαν την αλεπου που τα κανει κρεμασταρια.
Δεν τρωγεστε με τιποτα ποια!!:rant: -
εξαλλου οταν βλεπεις αυτο το εργαλειο,με φρενα που κοστιζουν οσο ενα μικρο αυτοκινητακι μτχ,και μοτερ με 340 αλογα που σε λιγες μερες θα ειναι αρκετα περισσοτερα,το πρωτο πραγμα που σου ερχεται στο μυαλο ειναι... 'με τα 1700 κιλα τι θα κανεις?'...απιστευτο...
-
Να φέρω έναν τράκτορα;
-
Δυστυχώς το βάρος φαίνεται στις στροφές!
Δεν ξέρω αν στο παρακάτω συγκριτικό όπου η άλφα έκανε τον χειρότερο χρόνο σε σχέση με τον ανταγωνισμό έφταιγε μόνο το μοτέρ αλλά είμαι σίγουρος πως με λιγότερα κιλά θα έστριβε καλύτερα...
http://www.evo.co.uk/carreviews/cargrou ... 3_mps.html
-
αν μπορουσα να καταλαβω την λογικη βασει της οποιας μια alfa brera(GT απο κατασκευης),συγκρινεται με μια 130i(χατσμπακ απο κατασκευης),ενα 3mps(μικρομεσαιο επισης) και το s3(επισης χοτ-χατς)..ποσο δε μαλλον,οταν πλην brera και 130i,τα υπολοιπα ειναι οι τοπ εκδοσεις των μοντελων απο πλευρας εξελιξης..η 130i και η 3.2 V6 ειναι απλα οι μεγαλυτερες εκδοσεις των...αν βγει,ερχονται ,η Μ1 και η brera GTA,θα συγκριθουνε και αυτες με τα ιδια s3,3mps?
δεν θιγω φυσικα τα αλλα αυτοκινητα,ειναι ολα κορυφαια εν μεσω κορυφαιων,απλα λογο κανουμε.εξαλλου για τα δικα μου χερια αρκει μια 2.2 για να διαγραφω τροχιες ιδανικες για μενα... -
Εμένα πάντως λογική μου φαίνεται η σύγκριση. Μαζέψαν 4 αμάξια με 260 άλογα έκαστο και τα στήσανε σε πίστα. Εγώ πάντως γουστάρω που ένα ταπεινό 3 (άσχετα αν ποτέ δεν θα το αγόραζα, λόγω μηδενικής αίσθησης όπως συμφωνούν όλοι, μα όλοι, οι δημοσιογράφοι) κέρδισε τα μεγαθήρια άλφα και μπεμβέ σε χρόνους στην πίστα. Δεν με ενδιαφέρει ο βαθμός εξέλιξης του γιατί το 3 βγαίνει και με την συναρπαστική ιπποδύναμη των ...80 ατίθασων ίππων, οπότε θεωρητικά βασίζεται σε πολύ χειρότερο πλαίσιο. Η Μπρέρα μπορεί να αρέσει όσο η Μόνικα Μπελούτσι σε μερικούς αλλά δυστυχώς η Αλφα για να κερδίσει τη μάχη με την παθητική ασφάλεια (όπου την είχε χάσει κατα κράτος με τις εξαιρετικές κατα τα άλλα 156/147) την βάρυνε υπερβολικά. Αναμένωντας λοιπόν την GTA, προς το παρόν έχει για μένα τουριστικό χαρακτήρα και όχι σπορ. Βέβαια όσοι θέλουν να έχουν και το σκύλο χορτάτο (επιδόσεις) και την πίτα ολόκληρη (εμφάνιση) εδώ και τώρα καταφεύγουν σε άφτερ μάρκετ λύσεις και δεν χάνουν πουθενά εκτός βέβαια από την κατανάλωση που είμαι βέβαιος πως θα εκτοξεύεται.
Α και για το S3 περίμενε και κάτι μαγειρεύουν οι γερμαναράδες...
http://www.autoexpress.co.uk/news/autoe ... go_go.html
-
-
-
Τι βλέπουν τα μιατάκια μου;
Καλοτάξιδο Οβελούς!
Περιμένουμε εντυπωσεις από την μετάβαση στην σωστή διάταξη.
-
Τι καγκουρόζαντα είναι αυτή βρε?
Με γειες!
-
Μεγειές Χρήστο, καλοτάξιδο!
-
Καλόστριφτο ρε Χρησταρα.
Φαίνεται να ειναι 'τζιτζι' ε;
-
-
Καλορίζικο Χρήστο!
-
Ωραίο Κωνσταντίνε!Καλά και πολλά λευκα χιλιόμετρα σου εύχομαι να σου χαρίσει
-
Χρήστο καλά χιλιόμετρα. Άντε, έχεις και συναγερμό είπες...
Κωνσταντίνε ωραίο το ΕΣΕΞ4. Το πέρασες παρκετίνη;
-
HUNTER
Ευχαριστώdrdino
Overlay -
Χρήστο, τους Λευκούς Χαιρετισμούς μου μετα τις λευκές μου ευχές για λευκά και ασφαλή χιλίομετρα, ανάμεσα απο τις λευκές λορίδες, απο τον λευκό συνφορουμίστα.
-
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!