-
Nα και το δικο μου.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Τρίπολη
Σωστα.
Σπυρο ενα debadge πρεπει να κανεις.Αυτο το 1.8 πρεπει να φυγει!!
Ακόμα και όταν/αν γίνει μετατροπή σε 2.6, το 1.8 θα μείνει
-
Ο χρήστης 307__ έγραψε:
Nα και το δικο μου.Το 307 μ'αρεσει πολύ σε μαύρο,και μαλλον καθόλου σε όλα τα αλλα χρωματα.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Τρίπολη
Σωστα.
Σπυρο ενα debadge πρεπει να κανεις.Αυτο το 1.8 πρεπει να φυγει!!
Ακόμα και όταν/αν γίνει μετατροπή σε 2.6, το 1.8 θα μείνει
Εισαι πολυ κακος ,μα παρα πολυ κακος!
-
Kαλά, αν βάλει και κάνα D από δίπλα...τότε να δεις τι κακός που θα είναι!
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Kαλά, αν βάλει και κάνα D από δίπλα...τότε να δεις τι κακός που θα είναι!Θα μπορεί να ασκήσει και 2ο επάγγελμα ανα πάσα στιγμή:
Ως πειρατικό ταξί στην Τρίπολη...
-
Ο χρήστης Obelix έγραψε:
ΤρίποληΚαι στο Ρέθυμνο
-
-
Πλάκα κάνουμε
-
Ο χρήστης 307__ έγραψε:
Nα και το δικο μου.
η υπαρχει και αλλο ιδιο η σε εχω δει πολλες φορες αλλα κολαει το μαυλο μου και δεν θυμαμαι που.
-
Ο χρήστης JHON_STARLET έγραψε:
η υπαρχει και αλλο ιδιο η σε εχω δει πολλες φορες αλλα κολαει το μαυλο μου και δεν θυμαμαι που.
Ναι μωρέ, έχω εγώ ένα ίδιο. Μόνο που είναι άλλο χρώμα, έχει 5 πόρτες και έχει άλλες ζάντες
-
λεω ιδιο δεν εννοω 307 γενικα ελεος μιλαω για ιδιο ακριβως,
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Πλάκα κάνουμεΦυσικα και κανουμε πλακα!
-
λεω ιδιο δεν εννοω 307 γενικα ελεος μιλαω για ιδιο ακριβως,εβαλα εμοτικον ελεος πλακα εκανα
-
οκ κανενα προβλημα απλα επειδη μπορει να ξερω καποιον και να μην ξερω απο κοντα λογω δουλειας και να μην ξερω οτι ειναι αυτος στο φορουμ,
μου εχει συμβει σε αλλο κλαμπ οποτε ολα γινοντε -
Aπο που εισαι που συχναζεις συνηθως?
-
Ρε σεις...ο ενας λεει ''Agrinio'' κι ο αλλος ''Καλλιθεα-Λιβαδεια''..δεν υπαρχει κοινος τοπος!
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Πλάκα κάνουμεΕσύ κάνεις πλάκα.
-
εγω καλλιθεα μενω και δουλευω τις καθημερινες και σουκου σε ενα χωριο μετα την λειβαδια, συχναζω λιμανακια βαρκιζα αργυρουπολη.
υπαρχει περιπτωση?
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Ρε σεις...ο ενας λεει ''Agrinio'' κι ο αλλος ''Καλλιθεα-Λιβαδεια''..δεν υπαρχει κοινος τοπος!τι ειναι η λειβαδια απο το αγρινιο διπλα!!!!
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!