-
Έλα πάρε και μία φωτεινή...
@νδρέας
-
Ωραίο λάστιχο...
Υ.Γ. Μη μου πεις ότι το πλένεις με το απορρυπαντικό πιάτων που φαίνεται πάνω στη ψησταριά...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Δύο φωτογραφίες του ‘’γεράκου΄΄ μου,
που εφέτος κλείνει τα 14 του χρόνια !!!Η πρώτη αγάπη δεν ξεχνιέται
190 E 2.5 ? 16
Μοντέλο : 1992
Χρώμα : Almandine RedΠλάκα μου κάνεις, ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ!!!
ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΔΕΣ; Έχουμε κόψει φλέβες εδώ και δυο μέρες με δαύτο...
Είπα να ρωτήσω το NVO αν το πουλάει αλλά σκέφτηκα ότι μάλλον θα είναι σαν να τον προσβάλλω!
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Ωραίο λάστιχο...Υ.Γ. Μη μου πεις ότι το πλένεις με το απορρυπαντικό πιάτων που φαίνεται πάνω στη ψησταριά...
ΓΜΤ... Και να πω ότι δεν σκέφτηκα να το εξαφανίσω με το photoshop...
Του 89 μοντέλο είναι... δεν πειράζει. Έχω ειδικό σφουγγαράκι τουλάχιστον (πίσω από το απορρυπαντικό). Άλλοι χρησιμοποιούν σκούπες
@νδρέας
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
190 E 2.5 ? 16
Είπα να ρωτήσω το NVO αν το πουλάει αλλά σκέφτηκα ότι μάλλον θα είναι σαν να τον προσβάλλω!
Φίλε D-Jet σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια !!
Σωστά μάντεψες ! Δεν είναι για πούλημα .
Αγοράστηκε καινούργιο από την οικογένεια μου το ’92 .
Εγώ τότε ήμουν 18 χρονών , και ακόμα θυμάμαι την μυρωδιά του δέρματος και τα νάιλον στα καθίσματα.Το είχα ερωτευτεί και περίμενα πως και πώς να έρθει το Σαββατοκύριακο να το πάρω για καμιά κοντινή βόλτα.. (με συνοδεία στην αρχή , λόγω νέου οδηγού).
Το άσχημο είναι ότι δεν περνούσε απαρατήρητο και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα , να αφήσουν τα ‘ίχνη’ τους πάνω του πολλά ΖΩΑ !!
Όπως για παράδειγμα, άπειρες γρατσουνιές από κλειδιά κατά μήκος και στο καπό , μία φορά είχα βρει βαθούλωμα στην πόρτα
που ήταν από κλοτσιά ……και άλλα τέτοια ωραία και πολιτισμένα συμβάντα.Αλλά πάνω από όλα είναι οι χιλιάδες αναμνήσεις που έχω από το αυτοκίνητο όλα αυτά τα χρόνια, οι οποίες με έχουν δέσει συναισθηματικά μαζί του.
Μπορεί να ακούγεται χαζό, αλλά αυτή είναι η αλήθεια.......Είναι ατρακαριστο και σε άψογη κατάσταση παρά τα χιλιόμετρα του (220.000 km), γιατί να πάω να το σκοτώσω για λίγες χιλιάδες ευρώ ?
Νομίζω και εσύ δεν θα ήθελες να το πουλήσεις στην θέση μου...
-
Ο χρήστης Nicholas Van Orton έγραψε:
Το άσχημο είναι ότι δεν περνούσε απαρατήρητο και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα , να αφήσουν τα ‘ίχνη’ τους πάνω του πολλά ΖΩΑ !!
Όπως για παράδειγμα, άπειρες γρατσουνιές από κλειδιά κατά μήκος και στο καπό , μία φορά είχα βρει βαθούλωμα στην πόρτα
που ήταν από κλοτσιά ……και άλλα τέτοια ωραία και πολιτισμένα συμβάντα.Auta re gamoto mou einai pou me xalane. Thn exo pa8h kai ego mia fora etsi. Kai apo tote pote den to afisa to oxhma makria apo ta matia mou se dimosio xoro.
Kafeteria pao. Sto trapezh mprosta parkaro h ksexna to kafe.
-
Και αυτό είναι φυσιολογικό τώρα; Εντάξει και εμένα μου αρέσει το αυτοκίνητο μου και θα τσαντιστώ πολύ όταν γίνει η πρώτη γρατσουνιά, αλλά το να περιορίζω τις δραστηριότητες μου και την προσωπική μου ζωή ώστε να διασφαλίζω το Ευ ζειν μιας μηχανής μου φαίνεται εξωφρενικό.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Και αυτό είναι φυσιολογικό τώρα; Εντάξει και εμένα μου αρέσει το αυτοκίνητο μου και θα τσαντιστώ πολύ όταν γίνει η πρώτη γρατσουνιά, αλλά το να περιορίζω τις δραστηριότητες μου και την προσωπική μου ζωή ώστε να διασφαλίζω το Ευ ζειν μιας μηχανής μου φαίνεται εξωφρενικό.Το συγκεκριμένο όχημα είναι weekend τοy. Όχι καθημερινής χρήσεως. Η δραστηριότητες της ζωής μου δεν εξαρτώνται από αυτό. Τυχαίνει να είναι από της δραστηριότητες της ζωής μου. Εξάλλου άλλο να καμαρώνεις ένα πετσαφη. Και άλλο μια καλλονή.
-
Τι είναι ο Πετσαφης (το πετσάφι;);
-
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Άσπρο λέμε! (κλικ)Πολύ όμορφη φαίνεται (εκτός από τις ζάντες που προσωπικά δεν τις συμπαθώ..) , μάλλον έκανες πολύ καλή αγορά. Ε, ντάξει μωρέ, και το άλλο (τι μάρκα είναι δε βγάζω) καλό είναι, ο καθένας βολεύεται με ότι έχει ρε συ...( )
NVO εννοείται ότι δεν αξίζει να το πουλήσεις αν έχεις χώρο να το φυλάς. Είναι ένα ιδιαίτερο αυτοκίνητο με, καθώς φαίνεται, μεγάλη αξία για εσένα και φυσικά ένα βέβαιο κλασσικό σε λίγα χρόνια!
Να το ευχαριστιέσαι όσο μπορείς περισσότερο εύχομαι! -
Σπύρο είδα μία μαύρη με BBS διασταυρούμενη πολυάκτινη με ξεχωριστό μεγάλο δακτύλιο και ήταν χάρμα οφθαλμών.
Του πάνε πολύ οι BBS.
-
ΣΕΡΜΕΝΤΕΖ ΠΑΟΥΕΡ
Πρέπει να μπαίνει και άνετα με το πλάι σωστά; (όχι σαν το δικό μου που μέχρι να το σκεφθείς έχεις γυρίσει... )
-
Ο χρήστης CARυοθραύστης έγραψε:
@KrusensternΣΕΡΜΕΝΤΕΖ ΠΑΟΥΕΡ
Πρέπει να μπαίνει και άνετα με το πλάι σωστά; (όχι σαν το δικό μου που μέχρι να το σκεφθείς έχεις γυρίσει... )
Της λείπει ροπή και μπλοκέ για να πεις ότι θα κρατήσεις ντριφτ. Γυρνάει, την ισιώνεις, αλλά μέχρι εκεί. Όταν αποκτήσει και ροπή και μπλοκέ, τα ξαναλέμε
-
Βουρ στον πατσά ωρε
Τι περιμένεις;
-
Το επόμενο πακέτο επιδότησης από την ΕΕ...
Αντε ρε, ας βάλουμε ο καθένας από 10
-
Ο χρήστης Nicholas Van Orton έγραψε:
190 E 2.5 ? 16
Φίλε D-Jet σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια !!
Σωστά μάντεψες ! Δεν είναι για πούλημα .
Αγοράστηκε καινούργιο από την οικογένεια μου το ’92 .
Εγώ τότε ήμουν 18 χρονών , και ακόμα θυμάμαι την μυρωδιά του δέρματος και τα νάιλον στα καθίσματα.Το είχα ερωτευτεί και περίμενα πως και πώς να έρθει το Σαββατοκύριακο να το πάρω για καμιά κοντινή βόλτα.. (με συνοδεία στην αρχή , λόγω νέου οδηγού).
που ήταν από κλοτσιά ……και άλλα τέτοια ωραία και πολιτισμένα συμβάντα.Αλλά πάνω από όλα είναι οι χιλιάδες αναμνήσεις που έχω από το αυτοκίνητο όλα αυτά τα χρόνια, οι οποίες με έχουν δέσει συναισθηματικά μαζί του.
Μπορεί να ακούγεται χαζό, αλλά αυτή είναι η αλήθεια.......Είναι ατρακαριστο και σε άψογη κατάσταση παρά τα χιλιόμετρα του (220.000 km), γιατί να πάω να το σκοτώσω για λίγες χιλιάδες ευρώ ?
Νομίζω και εσύ δεν θα ήθελες να το πουλήσεις στην θέση μου...
Σήμερα ήρθε ένας κύριος απο το κατάστημα που εργάζομαι με μία παρόμια.. και αν δεν απατόμαι, έχει και αυτός Μ5
-
άντε να βάλω κι εγώ μία photo από το Mondeo...
-
Εντελώς απείραχτο έ;Τί διαστάσεις ελασατικών φοράει;
-
Από πληροφορίες εκ των έσω, έμαθα ότι και η δικιά μας η Fordούκλα ζει!
Εκεί να δείτε έρωτας κύριοι...
Ελπίζω μέσα στις γιορτές να καταφέρω να το εντοπίσω και να σας γράψω και κανένα στοιχείο για τη φωτοβολίδα μας!
Εκεί πάνω έμαθα να οδηγώ και η αλήθεια είναι ότι ακόμα δεν έχω βρει ένα αντίστοιχα ερεθιστικό αμάξι... (πρέπει να οδηγήσω Λίζα ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΩ ΛΙΖΑΑΑΑΑ)
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!